pe scut sau sub scut?

Posted: 8 februarie 2010 by razvratit in românia
Etichete:

Cred că ar mai trebui inclusă una: „pe lângă”. Pentru că e cea mai potrivită pentru noi, românii, în cazul în care nu ne vom opune acestei aberaţii a SUA. Vom deveni teatrul de război pentru războaiele altora. Pentru fricile lor perene şi din ce în ce mai multe. Pentru temerile lor fondate şi nefondate, spuse şi nespuse.

Alţii au refuzat amplasarea elemntelor scutului pe pământul lor, conducătorii noştri, mari pupincurişti, au făcut imediat sluş în faţa unei secretare amărâte a lui baraca. Nici măcar nu a catadicsit să trimită pe cineva din armată. A trimis-o pe o tanti care să îi spună lu’ băsexu că baraca şi-ar dori să pună ceva „elemente” ale scutului în ograda noastră. Iar băsexu a dat imediat din cap precum căţeii dintre boxele din spatele daciilor anilor ’80.

Cu siguranţă că în Otopeni va fi instalat un scanner care să vă lase în cururile goale pentru a arăta vreunor obsedate şi obsedaţi sexuali că aveţi rganul sexual liber de bombe şi alte materiale explozive. Mâine-poimâine ne vor pune să trecem prin 9.000 de aparate de detecţie cu tot felul de raze şi unde şi alte tâmpenii, ca să nu existe niciun dubiu că porţi vreo bombă în tine şi o declanşezi cu gândul.

Nu trebuie să uităm nici marele referendum dinainte de alegeri care nu a dus la nicio modificare în numărul parlamentarilor. Aşa că un eventual referendum legat de această trăznaie a „diplomaţiei” româneşti are aceleaşi şanse de a fi luat în seamă. Consider că un referendum la care nu se prezintă decât maxim 5% din populaţie, care oricum va fi împărţită în două tabere, va spune mai mult despre dorinţa poporului care nu se mai lasă prostit de gluma cu votul, decât o victorie zdrobitoare a celor care ar fi împotriva acestei aberaţii.

Nu trebuie să ne transformăm ţara în poligon de ţintă pentru niciuna dintre părţi. Dacă vor să se apere, să o facă de pe alte meleaguri. Ţara noastră are capacitatea, sau cel puţin o avea până ce ne-au vândut alţii, de a se apăra de orice atac „terorist”. Nu avem nevoie de prezenţa trupelor străine pentru a avea curajul de a deschide ciocul în faţa rusiei sau al sua. Nu avem nevoie de trupe străine care să ne păzească spatele. Dacă s-ar fi dus măcar la două lecţii de istorie pe trimestru, marii noştri lideri ar fi învăţat că nouă ne-au promis toţi de toate, dar am fost lăsaţi mereu cu buza umflată, iar la urmă am fost furaţi ca în codrul verde.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s