ungurii ne împart ţara

Posted: 10 Februarie 2010 by razvratit in românia

Cu acordul tacit al Senatului, ungurii mai au doar un prag de trecut pentru ca iniţiativa lor de împărţire a ţării în 16 regiuni grupate pe 5 macroregiuni „de dezvoltare” să fie adoptată prtin lege.

Cele cinci macroregiuni cu regiunile aferente sunt:

Macroregiunea I

1. Botoşani – Suceava

2. Bacău – Iaşi – Neamţ – Vaslui

3. Brăila – Buzău – Galaţi – Vrancea

Macroregiunea II

4. Constanţa – Tulcea

5. Bucureşti

6. Călăraşi – Ialomiţa – Ilfov

7. Giurgiu – Teleorman

8. Dolj – Mehedinţi – Olt

Macroregiunea III

9. Gorj – Vâlcea

10. Argeş – Dâmboviţa – Prahova

Macroregiunea IV

11. Arad – Caraş-Severin – Timişoara

12. Alba – Hunedoara

13. Sibiu – Braşov

Macroregiunea V

14. Covasna – Harghita – Mureş

15. Bistriţa-Năsăud – Cluj – Maramureş

16. Bihor – Sălaj – Satu-Mare

Împărţirea aceasta este un pas ocolit pentru obţinerea autonomiei regiunii ungureşti, pe care nu au primit-o sub forma respectivă. Au venit cu un plan ocolitor şi, pentru moment, au obţinut aprobarea din partea Senatului. Dacă va trece şi de Camera Deputaţilor, tot cu acord tacit (ce dracu o mai însemna şi asta…) nu va mai dura mai mult de un an până ce îşi vor vedea visul împlinit: regiunea autonomă maghiară din Transilvania. Apoi, cu puţin ajutor tot din partea idioţilor şi tutelor din parlament vor obţine scindarea de România şi viitoarea alipire la Ungaria.

Chiar nu v-aţi săturat să tot mergeţi la vot şi să primiţi tot felul de pumni în faţă, pe la coaste şi în vintre pe nepusă masă? Chiar aveţi impresia că dacă vine unu’ sau altu’ la conducere dintre cei care işi plimbă acum băşinile prin parlament se va schimba ceva? Chiar nu aţi învăţat că aproape în toate cazurile cei care stau prea mult cu ciolanul în gură vor refuza să îi mai dea drumul?

Probabil că nici atunci când România va fi împărţită între toţi ungurii, jidanii, ţiganii, ruşii şi alţi pofticioşi la glia noastră nu se sinchisi nimeni să se ridice din fotoliul comod sau scaunul jerpelit şi să se ducă să îi tragă de mânecă pe cei care ar trebui să apere ţara. Probabil că deja v-aţi resemnat şi aţi devenit blazaţi, gândindu-vă că sunteţi prea mici pentru a lupta cu globalizarea. Probabil că aveţi, ca întotdeauna, nevoie de un conducător, de cineva care să vă împingă de la spate să ieşiţi în stradă. Probabil că programul tv e mai important pentru voi decât viitorul copiilor voştri.

Atunci aşa să fie. Dormiţi liniştiţi/te în izmene/ştrampi. Noapte bună şi fiţi fără griji: guvernanţii veghează la căpătâiul vostru; să vă fie bine…

sursa: http://www.mediafax.ro/economic/romania-va-fi-impartita-in-16-regiuni-de-dezvoltare-5493731.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s