Ştiri de ultimă oră

Posted: 16 Februarie 2010 by razvratit in religie, românia

Cum spuneam într-o însemnare anterioară, UDMR-ul s-a gândit şi s-a răsucit şi a reuşit să facă Senatul să aprobe tacit o lege prin care teritoriul României s-ar împărţi în 5 macro-regiuni, însumând 16 regiuni. Uite că reprezentanţii partidului care a câştigat alegerile sunt de acord ca numărul regiunilor să fie dublat. Ceea ce înseamnă aproape apă de ploaie faţă de ceea ce este acum, când sunt 41 de judeţe, plus Bucureştiul. Deci de la 41 plus unu ajungem la 32. Doar că scopul nu este o diminuare a numărului de judeţe, ci gruparea judeţelor cu populaţie majoritară ungurească pentru ca mai apoi să poată fi obţinută şi mult-râvnita autonomie a acestora. Eu unul nu am auzit ca în SUA, ţara cu cel mai mare număr de minorităţi să existe şcoli în limbile amterne şi regiuni autonome pe minorităţi. Nu prea am auzit nicăieri acest lucru. Cine locuieşte într-o ţară trebuie să vorbească limba acelei ţări şi să respecte legile şi organizarea acelei ţări. Cei care locuiesc într-o ţară sunt cetăţenii acelei ţări. Cei cărora nu le place să vorbească limba ţării în care trăiesc sunt liberi să caute o ţară în care să vorbeacă limba pe care vor să o vorbească. Nicăieri în ţările aşa-zis dezvoltate nu îşi face nimeni de cap având atâtea pretenţii cum au toţi veneticii de pe la noi. În orice altă ţară sunt băgaţi la zdup şi/sau expulzaţi în ţările lor de origine. Dar aşa-i românul, prea prost când stă de vorbă cu alţii.

http://www.mediafax.ro/politic/marko-pdl-este-de-acord-ca-numarul-de-regiuni-de-dezvoltare-trebuie-dublat-5510431

Tot într-o însemnare anterioară mă declaram împotriva cheltuirii din banii publici, deci şi din banii mei, a unei sume uriaşe pentru construirea unei catedrale creştine. Nu că aş avea ceva cu creştinii, adevăraţi sau doar auto-pretinşi. Dar nu pot fi de acord cu o asemenea cheltuială din banul public şi mai ales într-o perioadă ca aceasta. Cum spuneam, doar construcţia la roşu, adică fundaţia, cadrul şi pereţii, vor costa 200 de milioane de euro. Da’ ce îi fac frate? O construiesc din aur? Pentru că restul mai costă încă pe atât. Deci toate picturile, multe dintre ele lăsând de dorit, toate poleirile şi celelalte brizbrizuri vor costa la fel ca scheletul. Tare!
Dar aşa cum se poate citi şi în articol, cu siguranţă este vorba doar de fala şi fudulia capilor BOR-ului http://www.cotidianul.ro/400_de_milioane_de_euro_nota_de_plata_pentru_catedrala_mantuirii_neamului-108171.html

Anunțuri
Comentarii
 1. […] razvratit lumea răzvrătiţilor « Ştiri de ultimă oră […]

 2. cristina spune:

  Nu, nu sint de acord cu avortul, pentru ca incalca dreptul la viata al acelui copil.

  In Romania nu poti sa-ti euci copiii cum vrei pentru ca statul nu te lasa. Oamenii cu facultate aprobata de guvern nu isi gasesc loc de munca, asa ca e vina guvernului oricum, ca merg la scoala publica ori nu.

  Da, Romania inca mai este tara comunista, si America o prinde din urma.

  • razvratit spune:

   Mda, le cam faci varză.
   Cum nu te lasă statul să îţi educi copiii? Sau ce anume ai vrea să îi înveţi? Dacă absolvenţii de facultate sunt prea mândri pentru a munci altundeva decât la birou, nu este vina statului că nu îşi găsesc de muncă. Sau că au pretenţia să fie angajaţi cu 1.000 de euro imediat după absolvire, fără să aibă habar de nimic.
   Dacă ai fi trăit în timpul „comuniştilor” ai fi ştiut că într-un stat comunist, când termini şcoala eşti angajat, că banii îţi ajung pentru un trai decent, taxele sunt fixe şi nu apar şi dispar şi nu cresc şi descresc după nevoile legiuitorilor, precum şi multe alte lucruri pe care nu le vezi în România „comunistă” de azi. Aşa că, România nu mai este o ţară comunistă.
   Conform afirmaţiilor tale, bărbaţii nu au dreptul de a educa copii, pentru simplul motiv că nu au, nu? Pentru că nu „dau ei naştere”, nu?
   E, am veşti proaste pentru tine. Nici tu nu dai naştere. Tu reprezinţi doar un organism în care viitoarea fiinţă se dezvoltă până ajunge la forma optimă pentru a supravieţui. Atunci apare aşa-zisa naştere.
   Dacă erai credincioasă în rit ortodox ai fi ştiut că viaţa nu o dai nici tu, nici bărbatul de lângă tine, ci Dumnezeu. Şi chiar dacă nu eşti credincioasă, tot nu vei reuşi tu, SINGURĂ, să dai viaţă fără un bărbat. Separarea pe sexe este necesară şi obligatorie, din motive pe care nu am să le discut acum. Aşa că oricum ai lua-o copiii nu sunt AI TĂI.
   Nicio fiinţă nu este bunul alteia. Asta se întâmpla doar în sclavagism. Însă probabil că tu eşti adepta ideii…

   • cristina spune:

    Cum sa ma lase statul sa-mi educa copiii? Nu mi-i ia guvernul si mi-i educa cum vrea? Daca eu nu sint de acord, pot sa fac ceva? NU.

    Am trait in timpul comunistilor, asa ca stiu cum a fost. Cum s-a traiti atunci poti spune ca a fost trai decent? Piine, carne, oua, ulei, margarina la cartela si cu portia?? Asta numesti trai decent? Si nu numai la mincare ma refer. O tara comunista este o tara in care guvernul contoleaza cetateanul in toate privintele.

    Astazi nu mai sint cartele la mincare, e adevarat, dar totul inca este controlat de guvern. Intr-o tara libera asa ceva nu se face. Daca vreau sa-mi deschid o afacere mi se pun piedici si milioane de reguli fara sens, numai ca sa puna piedici. Daca vreau sa-mi educ copilul acasa iarasi nu pot, pentru ca statul vrea controlul mintilor copiilor. daca citesti ce a spus Hitler, Stalin, Mao, vei vedea ca asta a fost scopul scolilor – indoctrinarea. Copiii invatati acasa nu pot fi indoctrinati de stat si astfel nu ii poate controla.

    Nu am spus ca doar mamele au dreptul la a-si educa copiii, am spus ca parintii. Ambii parinti, chiar si cei care adopta, care propriu-zis nu i-au nascut. Statutul de parinti le da dreptul sa-si educe copiii. Cum am aratat in alt comentariu, chiar si Constitutia da acest drept, dar este incalcat cu nerusinare de stat.

    Da, viata o da Dumnezeu, dar nu o da sa fie nascuta in sinul guvernului, ci o da la familie, la parinti. De asemenea Dumnezeu nu da o viata sa fie nascuta nici unui sindicat, organizatie (ONU) decit familiei. Asa ca parintii au datoria sa-si creasca si sa-si aiba grija de proprii copii. Nu este de datoria guvernului, ONU, sindicatelor, etc sa aiba grija de copiii nimanui.

    Asa ca oricum ai lua-o copiii apartin parintilor, pina cind acestia sint majori ca sa poata avea grija de ei insisi. Nu sint bunul parintilor, dar parintii au datoria sa-i creasca si sa se ingrijeasca de ei.

    Sclavagism sint scolile publice de indoctrinare, unde statul nu vrea cetateni educati, ci vrea roboti pe banda rulanta pe care ii poate controla.

 3. cristina spune:

  Ma refer la toata fisia de granita intre Mexis si America. Precum si comunitatile mai mici, de arabi, de polonezi, de chinezi…etc.

  Caz se face de catre mexicani, si inca foarte mult. Fac demonstratii si cer lucruri nemaiintilnite.

  Asa zici tu si altii, ca scoala ar trebui sa fie obligatorie. In primul rind este impotriva Constitutiei, apoi este impotriva drepturilor omului. Dar in Romania de azi, asa-i ca nu mai conteaza legile?

  • razvratit spune:

   Nu ştiam despre acele comunităţi, dar îţi promit că mă interesez. Că mexicanii fac şi cer nu înseamnă că vor şi primi, ceea ce e altă poveste la noi.
   Şcoala ar trebui să fie obligatorie şi din câte ţin eu minte este scris chiar în constituţie. Că nu vrei tu să înveţi e problema ta. Nu este împotriva drepturilor omului ci doar împotriva răstălmăcirilor drepturilor omului. De fiecare dată când nu vă convine ceva, băgaţi în faţă lozinci cu drepturile omului şi altele. O ţară care nu îşi educă odraslele este sortită pieirii, dar probabil că ăsta e şi scopul tău: de a băga tot felul de prostii în cap oamenilor pentru a-i controla mai bine. Şi nu mai trompeta drepturile aşa-zise ale omului când ştim foarte bine că, de cele mai multe ori, sunt doar drepturile femeii.

   • cristina spune:

    Mexicanii cer multe, si unele le primesc. Altfel nu ar exista peste tot anunturi si informatii pe limba lor. Chiar daca sint ilegali, politia nu are voie sa le faca nimic. etc.

    Nu a spus nimeni ca cineva sa nu-si educe copiii. Constitutia insa da dreptul parintilor sa si-i educe asa cum cred ei necesar, ceea ce guvernul nu permite. Este dreptul parintilor sa-si educe copiii. Nu este treaba guvernului.

    ARTICOLUL 29

    (6) Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine.

    Unde vezi aici ca vorbesc despre drepturile femeii?? Este dreptul parintilor sa asigure educatia copiilor, POTRIVIT PROPRIILOR CONVINGERI!!!

    Nu vreau sa controlez pe nimeni, vreau sa-mi educ copiii asa cum consider eu potrivit. Copiii sint ai mei, nu ai guvernului!

    • razvratit spune:

     Copii nu sunt un bun pe care îl poţi folosi după cum doreşti tu. Nu trebuiesc educaţi aşa cum crezi tu de cuviinţă. Este dreptul lor de a primi educaţie, indiferent de ceea ce crezi tu. Mă refer la educaţie dreaptă, corectă şi nepărtinitoare.
     Când oameni vor abandona ideea de posesiune asupra celor din jurul lor, vom face un pas mare spre adevărata evoluţie. Dar până atunci, oamenii au nevasta lor, soţul lor, copiii lor, animalele lor…
     Numai bine!

     • cristina spune:

      Ba da, copiii sint un bun al meu pentru ca eu i-am facut. Atunci cind guvernul incepe sa dea nastere la copii, atunci pot sa-si educe copiii asa cum vor.

      Educatia guvernului este dreapta, corecta si nepartinitoare??? Ha, ha. Ma faci sa rid. Este indoctrinare curata, transmisa de la Hitler si mentinuta pina in ziua de azi!

      Pina cind oamenii nu isi stiu responsabilitatile, o tara nu va reusi niciodata sa iasa de sub comunism.

      • razvratit spune:

       Deci să înţeleg că eşti de acord cu avortul (dacă tu eşti SINGURA care îi faci)…
       Dacă tu vrei să îţi educi copiii cum doreşti, nu ai decât, dar apoi să nu dai vina pe guvern că nu îşi găsesc de muncă sau că păţesc una sau alta.
       Văd că eu una spun şi tu alta înţelegi.
       Probabil că în capul tău România încă mai este ţară comunistă, iar SUA, de exemplu, nu…

 4. cristina spune:

  In SUA exista scoli in limba materna, exista comunitati formate de minoritati unde trebuie sa le cunosti limba ca sa te descurci, plus ca peste tot in public, esti obligat sa citesti, pe linga engleza, si specificatii in alte limbi. Deci sint oameni care nu trebuie sa invete limba tarii, pentru ca se pot descurca foarte usor in limba lor.

  Nu isi face nimeni de cap??? Inseamna ca nu ai vazut demonstratiile facute de mexicanii care traiesc in America.

  Sint de acord ca nu este corect sa se cheltuie din banii populatiei pentru a se ridica cladiri cu care contribuabilii nu sint de acord. Dar ar trebui sa fim consistenti. Nu trebuie platite nici scolile cu banii celor care nu sint de acord cu ele, nici programele sociale de catre acei care nu sint de acord cu ele.

  • razvratit spune:

   Te referi, probabil, în general, la zona Miami-ului, unde da, este destul de greu sa te descurci cu limba engleză. Cât despre şcolile în limba maternă, chiar nu am auzit până acum. Probabil or mai fi şi alte locuri în care trebuie să ştii o altă limbă decât engleza, dar nimeni nu face caz sau cere vreo separare ca în cazul nostru.
   Referitor la ceea ce ai spus despre şcoli şi programe sociale şi alte lucruri care se fac pe bani publici: normal că sunt multe lucruri „facultative” pentru care mulţi nu ar dori să plătească. Însă şcoala nu intră în această categorie. Şi ar trebui să fie obligatorie, atât frecventarea ei cât şi obţinerea unor rezultate peste o aşa-zisă medie.
   Este mult de discutat pe tema aceasta, doar că subiectele la care mă refeream sunt stricte. Se referă doar la acele cazuri, care nu sunt unele minore pentru ţara noastră.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s