„experţii vor să proiecteze o moleculă care să blocheze molecula obezităţii”

Posted: 8 aprilie 2010 by razvratit in la gramada

De ceva vreme suntem bombardaţi cu tot felul de ştiri prin care suntem informaţi nici mai mult nici mai puţin că genele sunt de vină pentru tot ce ni se întâmplă. Dacă nu ai habar de condus (referindu-se la femei), experţii ne învaţă că trebuie să dai vina pe o anumită genă care este responsabilă de acest lucru, nu pe incapacitatea ta de a conduce. Ăsta e un alt exemplu tembel, care m-a lăsat la fel de mult cu gura căscată ca şi cel despre care voi scrie acum.

Experţii din China au descoperit că o anumită genă AR FI RESPONSABILĂ de obezitate. Nu faptul că băgăm în noi toate căcaturile , gen McDonalds, KFC, PizzaHut, etc., ci gena respectivă. Nu faptul că băgăm în noi ca disperaţii dar ne mişcăm mai puţin decât o râmă. Gena e de vină.

Asta seamănă teribil cu modul în care fac americacanii sport.:

Se duc la sală, dar nu urcă scările, ci folosesc banda rulantă sau liftul…

Femeile nu vor să tragă de aparate, ca să nu mai vorbesc de fiare, ci au cerut să se inventeze aparate pe care să stea şi alea să le facă să slăbească… Şi se pretinde că au fowst inventate (de bărbaţi, bineînţeles…) Sunt sute de săli în SUA şi câteva şi în România unde se duc balabustele şi se întind pe aparate care încep să le zguduie mai rău ca un cutremur de 9 grade, în timp ce handicapatele bagă în ele… ca nu cumva să se demineralizeze şi să ameţească de la atâta efort…

Fac exerciţii care nu au nicio legătură cu ceea ce urmăresc, asta doar pentru că au auzit nişte idioate vorbind în necunoştinţă de cauză pe la emisiuni pentru femei…

Şi multe altele.

Acum, nici măcar la sală nu vor să se mai ducă, aşa că mai bine dăm vina pe o genă, pe care bineînţeles că va trebui să o blocăm cu medicamente. Molecula nu înseamnă chiar O moleculă, ci va fi nevoie (aşa vă vor spune) de tratament medicammentos ca să fie anihilată „nenorocita” de genă. „Pentru ca dvs. să vă bucuraţi în continuare de hrana deosebit de sănătoasă de la McDonalds (după cum am citit într-un alt articol)!”

Totul este făcut pentru binele dvs. Iar cei mai mulţi, dar în special cele mai multe, chiar vor crede.

Şi astfel, producătorii de medicamente vor face burta mare, iar proştii vor plăti. Nu doar cu munca, ci şi cu viaţa. Însă ce mai contează, tot vom muri odată, aşa că mai bine trăim puţin, dar din plin, decât mult şi monoton, nu?

http://www.reuters.com/article/idUSTRE6364O420100407?feedType=nl&feedName=ushealth600

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s