„să dea o lecţie…”

Posted: 22 Aprilie 2010 by razvratit in imbecilitate, tragedii

Asta pretinde un judecător australian că a vrut să facă o descreierată care a ucis un tânăr pentru că a aruncat cu snack-uri cu aromă de brânză în maşina ei, în timp ce o condamna la închisoare pentru „cel puţin” 18 ani. (Până la urmă a fost condamnată la doar 25 de ani).

Ar fi trebuit să ia închisoare pe viaţă, cel puţin.

A consumat două sticle de vin, a fumat canabis, a prizat amfetamine şi a băgat şi ceva anti-depresive înainte de a se sui la volanul maşinii. Pentru conducere sub influenţa alcoolului şi/sau a drogurilor şi ar fi trebuit să fie condamnată la cel puţin 15 ani. Pentru omucidere ştiam că se dă mai mult. Orice bărbat ar fi făcut asta, ar fi fost închis pe viaţă şi umilit prin toate ziarele. Dar vaca asta a avut tupeul, pentru că ştie că în ţara ei (la fel ca în toate ţările în care se vorbeşte engleza ca limbă oficială), să spună că tot ei i-a fost frică de tinerii care treceau pe lângă ea şi de aceea a trecut cu maşina peste tânăr. A mai declarat că a apăsat acceleraţia „din greşeală” când a vrut să scape de ei. Şi ce ar fi trebuit să facă? Să împingă maşina? Normal că a apăsat acceleraţia, doar că idioata era beată criţă, „high” şi fără creier (aşa cum, probabil, a fost mereu şi va fi mereu). Tot ea, se afirmă, a decis „impulsiv” să folosească maşina ca armă împotriva unei glume neviinovate.

Păi şi criminalii, violatorii, hoţii, acţionează, de multe ori, impulsiv. Vor primi şi ei circumstanţe atenuante? Doar dacă sunt femei…

Mă întreb cum se simt părinţii acelui copil care au aflat că scroafa va ieşi din puşcărie după 25 de ani, fiind vorba de un act de cruzime demn de filmele cu mafioţi.

http://www.reuters.com/article/idUSTRE63L41920100422?feedType=nl&feedName=usoddlyenough

Anunțuri
Comentarii
  1. […] – Am citit o ştire pe hotnews preluată dintr-o revistă de scandal (Cancan) şi mi-am amintit despre o altă întâmplare oarecum asemănătoare în care o femeie drogată şi beată a călcat cu maşina un tânăr care aruncase cu „snack-uri cu aromî de brânză“ în geamul maşinii „pentru a-i da o lecţie“. Iar nenorocita primeşte doar 25 de ani de închisoare. Nimeni nu vorbeşte nimic despre faptul că era la volan şi era şi dorgată şi beată. Nu! Pentru că morala în acele părţi ale lumii în care se vorbeşte engleza este doar pentru bărbaţi. Femeile pot face ce doresc, petnru că ele „dau lecţii“. https://razvratit.wordpress.com/2010/04/22/sa-dea-o-lectie/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s