27 aprilie 2010 – (1)

Posted: 27 Aprilie 2010 by razvratit in ştiri

Am dorit să fac o retrospectivă a săptămânii trecute, însă nu am mai apucat… Sper ca săptămâna viitoare să reuşesc.

– Voi începe cu o veste extraordinar de bună: Jaroslaw Kaczynski s-a decis să candideze la preşedenţia Poloniei. Îi doresc să şi reuşească, astfel încât, chiar dacă moartea liderilor polonezi a fost comandată de nişte nemernici, măcar să nu reuşească ticăloşii, deocamdată, să pună gheara pe ţară. Sper ca toţi polonezii să rămână cu capetele pe umeri şi cu creierele în cap. Kaczynski candidează la preşedenţie.

– Croazierele au devenit noul mod de a-şi petrece vacanţa al românilor deoarece există o sumedenie de pachete extrem de ieftine. Anul trecut se afirmă că au fost 5.000 de români care s-au „distrat” în asemenea călătorii. Iar la anul se preconizează că vor fi şi mai mulţi. 5.000 de români în croaziere. Nu ştiu cât de mult s-au distrat aceştia, având în vedere distracţia tembelă, de americani cu Alzheimer, de pe vase, sau „distracţiile” dinainte de şi după croazieră, precum şi nenumăratele momente picante din timpul călătoriei. Probabil că mulţi s-au bucurat de locurile pe care le-au vizitat, chiar dacă şederile au fost, de cele mai multe ori scurte, preţurile foarte mari (ca şi la noi, de altfel), şi au putut vizita, în marea lor majoritate, doar anumite locuri, apropiate de porturi. Probabil că unii chiar s-au bucurat de călătorie, din motive pe care le puteţi înţelege cu uşurinţă.

De ce am scris despre această ştire? Pentru că vreau să atrag atenţia cât mai multor români că, de cele mai multe ori, croaziera nu ceea ce pare. Că vasele de croazieră nu sunt chiar atât de curate precum vă sunt prezentate. Că cei care lucrează acolo nu sunt chiar atât de fericiţi precum vă lasă uneori impresia, pentru o şpagă la sfârşit de călătorie. Că risipa industriei de vacanţa pe vase este una imensă, care te face să întrebi „pentru ce tot trâmbiţează americanii că vor să ajute săracii când ei aruncă sute de tone de mâncare în apă în fieacre săptămână.?”

Probabil vă întrebaţi cât de curat e vasul, în totalitate. Poate veţi dori să ştiţi că există gândaci de bucătărie (ăia maronii, sau negri, pe care îi aveţi unii dintre voi pe acasă). Şi uneori, mai găsiţi şi şoricei. Poate veţi dori să ştiţi că aşternuturile nu sunt chiar atât de curate, ele fiind spălate doar atât cât să nu prezinte „urme”. Poate veţi dori să ştiiţi că în caz de accident, marea majoritate a celor care acum vă dau impresia că sunt stăpâni pe situaţie vor fi plini de rahat la cur. Poate vreţi să ştiţi de condiţiile mizere (cabine în burta navei, fără aer condiţionat) în care trăiesc cei care vă aduc mâncarea la masă şi orele inumane (de la 5:30 dimineaţa, cu doua pauze de aproxiamtiv doua ore în total, până la 1, 2 nopatea). În acelaşi tip de cabine trăiesc toţi ce lucrează în departamentele „hotel” şi „restaurant-bar”. Poate doriţi să ştiţi stresul la care sunt supuşi cei care vă vând nimicuri scumpe în magazine, pentru că au de realizat anumite ţinte, în funcţie de care îşi iau banii şi sunt evaluaţi. Poate doriţi să ştiţi că dealerii de cazino stau uneori şi câte 3-4 ore la o masă. Şi multe altele, de care nu îmi aduc aminte acum.

Gândiţi-vă doar la faptul că cu mâncarea pe care toate vasele de croazieră care umblă hai-hui pe lângă coastele americane o aruncă în apă (dispoziţii stricte de la deparatamentul de sănătate publică) într-o săptămână, ar putea hrăni aproape tot continentul african pentru aproape o săptămână. Poate părea exagerat pentru unii, dar aceasta este adevărul. Sunt unele companii, îîntr-adevăr, care reduc risipa, ooferind mâncarea ce rămâne de la masa pasageriilor, membrilor de echipaj. Însă acestea sunt pe cale de dispariţie (nici nu ştiu dacă mai face vreuna aşa).
Aşa că gândiţi-vă de câteva ori înainte de a da banii pe croaziere. Deşi, diferenţa cu hotelurile nu e prea mare…

– Alte manevre pe banii noştri pentru prietenii Mihaelei Geoană aflăm din Excrementul Zilei. Afacere de 4 milioane de euro pentru prietena Mihaelei Geoană. Ce înseamnă mai exact? Cumpărarea a doi roboţi medicali pentru spitale conduse de clienţi PSD, din care a avut de câştigat, însă, o firmă a unei prietene a Mihaelei Geoană. Totul cu concursul nemijlocit şi deosebit de important al lui Bazac, ministrul sănătăţii, pus în poziţie tocmai de PSD. Acesta, după ce iniţial a anulat o licitaţie pentru cumpărarea a cinci asemenea roboţi, a decis, în ultima zi a mandatului, cumpărarea a doi roboţi medicali, motivele fiind aceleaşi ca întotdeauna. Firma care s-a prezentat la organizarea licitaţiei, singura de altfdel, este Sof Medica, aceeaşi firmă care a vândut ce doi roboţi mai târziu. Toate detaliile aruncării banilor noştri în buzunarele grecilor de la Sof Medica le puteţi citi în pagina respectivă.

– O fi din cauza banilor? O fi din cauza integrării? O fi din cauza prostiei? Cert este că 25 de deputaţi (mă întreb care anume…) propun, nici mai mult, nici mai puţin, „recunoaşterea meseriei de vrăjitor cu drept de liberă practică”. Cu alte cuvinte, ţingaca îşi poate face firmă de păcălit românca credulă. Adevărul e că suntem deja obişnuiţii cu cămătarii cu acte, numiţi bancheri, de ce să nu ne obişnuim şi cu păcălicii cu acte, nu? Foarte amuzantă este următoarea frază: „Cei 25 prevăd în proiect că, la înfiinţarea organizaţiilor oculte sau de ghicit, acestea au obligaţia de a obţine autorizaţie din partea unor „autorităţi competente”, pe care autorii iniţiativei nu au putut să le numească.” Poate că aşa nu vom mai pierde miliardul ăla de euro pentru neintegrarea ţiganilor… Firme de ghicit în prostie.

Păi poate aşa se vor înfiinţa şi firme de furat profesionist, de ucis profesionist, de Alba-Neagră profesionistă, etc…

– Altul care vorbeşte în numele tuturor: ministrul de externe, Teodor Baconschi, declară că România nu se teme de reacţia Rusiei faţă de scutul anit-rachetă. Baconschi vorbeşte în numele tuturor românilor… Măi, intelighentule, când ai să fi tu singurul care ia arma în mână şi e forţat să moară pentru ideile altora, atunci să declari asemenea aberaţii. Până atunci, mai ia un cur de american şi pupă-l vârtos. Şi ai putea să îţi iei scutul şi să ţi-l bagi la chiloţei, să nu cumva să atace ruşii sau talibanii…

–  Model de „ştire„: „Vanzarile de autoturisme din Romania au crescut in martie cu 143%”. În articol se spune: „In primele trei luni, vanzarile de autoturisme au ajuns la 16.628 de unitati, in scadere cu 44% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In martie 2009, pe piata romaneasca se vandusera 13.484 de autoturisme.” Deci, dacă vinzi 16.628 de maşini înseamnă că ai o scădere de 44% faţă de momentul în care ai vândut 13.484 de maşini… Se pare că ăştia de la CorporateNews (a se citi „ştiri idioate”) vor rescrie matematica pe care am învăţat-o noi, ăştia mai trecuţi!

– Deşi s-au păpat 11 miliarde de lei fără să existe o explicaţie şi, deşi s-a scris mult despre Fondul Român de Investiţii, cel uitat de toţi cei care au supt din el, guvernul a înfiinaţt, până la urmă, un alt Fond de Investiţii… Asta ca să vedeţi (dacă nu ştiaţi până acum) cam cât de mult îi interesează pe cei pe care sunteţi atât de nerăbdătri să îi votaţi, funcţie de cât de mult vă păcălesc pe banii voştri, de ceea ce spuneţi voi. Vor fi alţi bani de supt pentru următorii 5-10 ani pentru clasa lipitoare şi sugătoare de la conducerea României. Guvernul îşi bate joc de noi, din nou!

– Hhmmm, Institutul pentru Medicină din SUA a cerut AAP-ului (FDA-ului) să stabilească nivelul de sare aflat în alimentaţia americanilor… O ştire îmbucurătoare, doar că o purtătoare de cuvânt a AAP-ului (care ar fi sponsorizat şi raportul IoM-ului) a declarat că agenţia nu lucrează acum la stabilirea de reguli, însă AAP-ul va lua în considerare raportul… Bineînţeles că marile firme fac tot soiul de declaraţii prin care îşi afimră sprijinul, intenţia sau chiar luarea de măsuri pentru a diminua tot soiul de ingrediente „sănătoase”, printre care şi sarea. Doar că de la a face declaraţii şi până la executare este cale lungă. Cel mai bine este să citiţi etichetele. Iar ca un sfat care vă va scuti de foarte mult timp prin magazine, toate produsele din carne procesată (crenvurşti, salamuri, costiţe, kaizere, tot ce vă mai trece prin minte) conţine glutamaţi, nitriţi şi nitraţi de sodiu. Cât de bune sunt aceste ingrediente pentru organism, citiţi (cei care ştiţi engleză) naturalnews.com, iar cei care nu ştiţi engleză, căutaţi pe motoarele de căutare şi veţi găsi destule site-uri şi bloguri care nu aparţin sistemului şi care vă pot explica destul de bine cât de „sănătoase” sunt aceste E-uri. AAP-ul şi mâncarea americanilor.

– Organizaţia de supraveghere a siguranţei alimentelor din mUE consideră că plumbul este dăunător doar pentruu copii, adulţii putând ingera liniştiţi orice cantitate… Fără cuvinte! OSSA face mişto de noi!

– Problema acută a vremurilor noastre o reprezintă afacerismul. Orice întrepindere trebuie prinvită ca o afacere. Chiar şi medicina este o afacere, iar medicii ar trebui să privească acţiunea lor de a da sfaturi şi de a vindeca oamenii ca pe o afacere. Nu este important faptul că se aruncă la gunoi intimitatea indivizilor, important este ca afacerea să prospere. Ca medicul să producă mai mult profit. Astfel, unii băieţi deştepţi consideră că oamenii ar trebui să ia în considerare vizite în grup la dermatolog… Şedinţe de turmă la doctor de oameni! Dacă nu ai răbdare să aştepţi la coadă, atunci trebuie să te gândeşti că ai putea să faci o şedinţă de grup, în care să îţi prezinţi problemele în faţa tuturor. Însă aspectul cel mai important, şi cel mai grav, din această cauză, este faptul că dermatologia este şi locul în care bărbaţii îşi prezintă problemele sexuale. Nu există, din câte ştiu eu, deci e posibil să mă înşel, un departament special, cum e cel de ginecologie, pentru femei, care să trateze problemele sexuale ale bărbatului. Acestea, după ştiinţa mea, din nou, se tratează la dermatolog. Deci se doreşte eliminarea ideii de intimitate pentru bărbaţi. Se doreşte, ca şi cum nu este suficient gradul de prostire la care sunt supuşi bărbaţii din America, dispariţia oricărui drept de intimitate al bărbatului. Dispariţia oricărui drept în materie de sexualitate al bărbatului.

Eu propun să se facă vizite de grup şi la ginecologie, eventual să se schimbe termenul din ginecologie în gineco-andrologie. Cred că în modul ăsta, medicii ar face nişte profituri mult crescute decât în varianta actuală…

– O ştire excelentă, având în vedere datele problemei: Iranul arestează un grup de persoane acuzate de „terorism”. Mai mult, ministrul de interne, Mostafa Mohammad-Najjar, a declarat că grupul este echipat cu arme şi pregătit de forţele americane. Iran arestează un grup pregătit de americani sub acuzaţia de terorism. Bineînţeles că Reuters face tot soiul de divagaţii, încercând deturnarea de la adevăr către kurzi, sau către faptul că Iranul acuză adesea şi fără motiv SUA şi Izdraelul pentru că sprijină terorismul. Ceea ce este adevărat… Felicitări celor ce au curaj. Şi să sperăm că nu vor sfârşi la fel ca liderii polonezi…

– Udrea face ce face şi apare aproape tot timpul în reflectoarele presei. Mai nou, un contract de 200.000 de euro cu Realitatea. O afacere încâlcită, marca guvernului, prin care o sumă de bani a fost promisă unei televiziuni pentru realizarea unei emisiuni, apoi a fost blocată din cauza unor scandaluri în care erau implicate Udrea şi Ridtzi (care tot nu au fost închise pentru matrapazlâcurile trecute, prezente ş viitoare). Apoi SOV face declaraţia că „el consideră aceşti bani drept sponsorizare, voluntariat, sustinere pro-bono a turismului romanesc”. Hhmmm, dacă venea din gura altuia, poate credeam, dar de la SOV… Contract încâlcit, 1. Contract încâlcit, 2. Ulterior, ministerul vine cu declaraţia că televiziunea a încălcat în mod repetat contractul…

– Stau şi mă întreb: „care e motivul pentru care copiii îşi trimit părinţii la azil?, aşa ar fi trebuit să facă şi porinţii la rândul lor?” Din punctul meu de vedere, a-ţi trimite părintele la azil e ca şi cum te-ai săturat de el şi ai impresia că singurul mod de a scăpa de el este să îl faci pierdut printre cei care nu au posibilitatea de a sta într-o casă normală. Mă mai întreb: „câţi dintre cei care îşi trimit părinţii la azil ştiu cât suferă aceştia?”

Mulţi au impresia că dacă îi aruncă într-un azil care aparţine de vreun ordin religios, cu siguranţă oamenii vor fi trataţi omeneşte. Însă puţini sunt cei care ştiu cu adevărat cât îndură aceşti nefericiţi până se sting din viaţă.

Pentru toţi cei care s-au gândit vreodată (chiar dacă au făcut-o sau nu) să îşi tirmită părinţii la azil, chiar şi sub firmamentul unui ordin religios, am un articol extrem de realist: Zeci de pensionari sunt batjocoriţi de o grupare religioasă din Germania.

– După tărăşenia cu ANI, Curtea Constituţională a intrat sub tirul unei părţi a presei. Astfel, aflăm că ceea ce Curtea a decis cu trei luni în urmă ca fiind constituţional, este acum neconstituţional. Şi astfel, Teo Trandafir şi Liliana Mincă „s-au bătut” pentru colegiul 19, fără a mai exista vreun alt risc extern. CC decide după cum bate vântul (sau interesele de partid).

– Când nu mai ai ce fura, creşti taxele. Este metoda bine-cunoscută a fanarioţilor din vremuri demult apuse, însă extrem de viabilă şi astăzi. Mai ales la noi. Românii sunt un popor paşnic, fără accese de violenţă, aşa că aleşii consideră că metoda cea mai bună de a mai fura este de îndattora şi mai mult populaţia. Mai nou, se doreşte „lărgirea” bazei de impozitare, făcându-se presiuni pentru eliminarea oricărei excepţii de la impozitare. Totul se impozitează.

În curând, vom ajunge, ca după ce venim cu bani de acasă să plătim impozitul pe salariu, să plătim impozit pentru viaţă, pentru moarte (eventual o asigurare obligatorie împotriva decesului, nu?, sau chiar a naşterii…), pentru aerul pe care îl respirăm, pentru apa pe care o bem, pentru drumurile pe care călcăm, pentru orice aparţine statului şi noi folosim.

Asta deşi, statul nu are nevoie de banii din impozite pentru a plăti pentru orice doreşte, BNR-ul putând emite monedă cât pofteşte.

– Încă o dovadă că nu ai nevoie de cine ştie ce specializare pentru a crea tot soiul de invenţii (nu-i aşa madam Bănică???… să fim serioşi, totuşi). Un ţăran de 49 de ani din China inventează tot soiul de roboţi (peste 47 la numnăr) pentru a ajuta oamenii. Roboţii lui pot turna cafeaua, pot oferi un foc, picta sau face masaje. Ţăranul care inventează roboţi.

– Unde poate duce idioţenia unor activiste: Susan G. Komen for the Cure (cuunoscută anterior sub denumirea de The Susan G. Komen Breast Cancer Foundation) promovează consumarea puilor prăjiţi de la KFC pentru a putea scăpa de cancer (de sân, de creier, probabil). Totul este, bineînţeles de culoare … roz… citiţi pe naturalnews despre ce se găseşte în produsele KFC şi cum sunt tratate animalele crecute pentru acest tip de companii (şi nu numai). Puteţi vedea şi tembelul afiş tot acolo.

– Deşi James Cameroon era fericit că filmul său a făcut posibilă oprirea unui proiect de construire a unui baraj uriaş pe Amazon, găsirea unui antrepenor care să execute lucrarea a stârnit un nou val de declaraţii violente, ameninţând şi cu un val iminent de violenţă împotriva celor care vor munci pe acest şantier. Barajul este estimat la 7 miliarde de dolari şi doreşte să producă 11.000 megawaţi.

Alţi oameni care au nu numai curajul de a spune răspicat că lumea în care trăiesc ei nu este de vânzare, dar care au şi curajul de a întreprinde acţiuni. Bravo lor!

– Iată proiectul de modificare a Constituţiei, aşa cum este el propus de Muc cel Mic şi trupa de şoc: http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2010-04-21-7155448-0-proiectul-revizuire-constitutiei.pdf. Veţi vedea încă de la început cam ce doreşte să îndeplinească Muculeţ pentru prietenii lui din UDMR: la articolul 6, după alineatul 2 se va introduce alineatul 3 cu următorul cuprins: „Autorităţile publice vor consulta organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale în legătură cu deciziile privind păstrarea, dezvoltarea şi exprimarea identităţii lor etnice, culturale şi religioase.” Cu alte cuvinte, autorităţile publice nu mai au nici putere. Autorităţile publice vor fi, probabil, ţinute în acele locuri doar pentru a ajuta minorităţile să îşi dezvolte apucăturile anti-româneşti. Autorităţile publice, astfel, nu mai sunt autorităţi publice, devenind autorităţi ale minorităţilor anti-româneşti.

– Un articol care ne ia de proşti pe toţi: cenuşa toxică ameninţă animalele din Islanda.

Astfel, animalele se află sub ameninţarea otrăvirii cu fluor, care duce la sângerări interne (?), distrugeri pe termen lung a oaselor şi pierderea  dinţilor. deci, fluorul este periculos pentru animale, dar nu şi pentru oameni…

Gâştele nu au mai putut zbura pentru că „aveau aripile pline cu cenuşă” …

Fluorul din cenuşă crează acid în stomacurile animalelor, „corodând” intestinele şi cauzând hemoragii… (la oameni nu se mai „corodează” intestinele de la pasta de dinţi… probabil pentru că dinţii nu au nimic de a face cu stomacul…)

De asemenea, se asociază cu calciul din sânge şi după o expunere puternică pentru o perioadă de câteva zile face ca oasele să devină fragile, ducând chiar la sfărâmarea dinţilor. (Of, of, măi, măi… Ce puternici sunt oamenii…)

Pământul este contaminat, afirmă o ţărancă, Berglind Hilmarsdottir, din spatele unei măşti albe de protecţie…

Deci nimic din ceea ce afectează animalele nu poate afecta omul, noi fiind cea mai puternică rasă de pe pământ. Părerea mea e că efectele bombelor de la Hiroshima şi Nagasaki au fost „umflate” de nemernicii de comunişti, de teamă ca americanii să nu îi spulbere cu puternicile lor bombe… Cu siguranţă nici alea nu ne pot face vreun rău, de vreme ce plumbul, fluorul, chimicalele, etc., sunt perfect sănătoase pentru organismul nostru. Scurgerea de informaţii se găseşte pe BBC.

– Deşi un irakian a mărturisit că a fost bătut de soldaţi americani, aceştia au scăpat de orice acuzare. Irakian mărturiseşte că a fost bătut de americani.

-O ştire extrem de haioasă: cerşetorii au intrat într-o închisoare din Olanda de două ori în şase săptămâni pentru a fura televizoarele prizonierilor. Aceasta este o închisoare de „mică siguranţă”, în care sunt ţinuţi deţinuţii care urmează a fi eliberaţi. Aceştia primesc de multe ori permise la sfârşit de săptămână. Hoţii fură din închisoare.

– China se auto-întrece în legi anti-suprapopulare. Mai nou, pe 7 aprilie, a început o campanie de sterilizare prin care 10.000 de bărbaţi şi femei chinezi vor fi sterilizaţi pentru că au încălcat regulile stricte ale procreării. Având în vedere că mare parte s-au ascuns, au fost reţinute 1.300 de persoane care aveau diferite grade de rudenie cu victimele, acestea urmând a fi eliberate după ce cei vizaţi pentru sterilizare se vor preda. Chinezi sterilizaţi cu forţa.

– Din nou Poliţia, de data aceasta, cea a Exprimării îşi face datoria: „Preşedinta Uniunii Judecătorilor ar putea fi sancţionată disciplinar pentru că a dezaprobat public blocarea în parlament a anchetării lui Năstase.” Deci nu mai contează care este opinia ta, mai ales când e vorba de unele persoane (cu nenumărate ouă) şi mai ales dacă o faci cunoscută în public. Nu ai voie să facii ceea ce nu ţi se spune de sus să faci. Ca atare, mai ales dacă nu eşti nici genul de persoană care să pupe peste tot, şi dacă ai obiceiul de a spune cam tot ce gândeşti, este posibil să fi judecat. Bestial. Dezaprobă public şi plăteşte.

– Din nou revine întrebarea: credeaţi că mâna stângă (sau dreaptă) o va tăia pe cea dreaptă (sau stângă)? Când vine vorba de români, nu prea se întâmplă niciodată. Brusc, Florin Costiniu a cerut să iiasă la pensie. Şi cu siguranţă, tot brusc, va dori să revină la muncă după ce vor linişti apele în cazul Voicu. care, cu mare siguranţă, se vor linişti foarte curând. aşa că musiu Costiniu va beneficia de toate drepturile sale, plus că va putea să profeseze ca avocat… Costiniu la pensie.

– Din nou despre egalitatea de şanse dintre femei şi bărbaţi: o distrusă care nu a avut grijă de copilul său pentru, posibil, mai mult de două zile, a fost închisă doar pentru 27 de luni. Adică puţin peste 2 ani. Pentru pruncucidere. Adică dacă ucizi un prunc şi eşti femeie, poţi să scapi după doar 27 de luni. Cam câţi ani ar fi luat un tată care ar fi făcut aceeaşi mizerie, pe lângă faptul că tot soiul de avocate înflăcărate ale castrării ar fi propus să fie castrat pentru a nu mai suferi şi alţi copii de pe urma lui. Acelaşi lucru ar trebui să păţească şi handicapata asta, pentru că numaii mamă nu poate fi numită. Distrusă la închisoare pentru doar 27 de luni.

– Iată unul dintre motivele pentru care CC aproape că a defiinţat ANI: niciunul dintre judecătorii CC nu a fost înştiinţat că este verificat de ANI. Cu alte cuvinte, nu ne-aţi dat de ştire că vă „ocupaţi” de noi, noi vă desfiinţăm ca să nu găsiţi nimic.

– Gripa porcoasă nu a avut impactul dorit? Nu-i bai! S-a „lansat pe piaţă” o nouă ciupercă, Cryptococcus gattii, care infecta de oobicei, doar persoanele cu un sistem imunitar defectuos. Acum se răspândeşte la animale şi oameni sănătoşi. Se pare că noua ciupercă este diferită din punct de vedere genetic… Oare câte alte molime vor mai fi lansate de prin laboratoarele sistemului pentru a ne îngenunchea? Ciupercă nouă…

– A fost lansat un studiu pentru a se afla care sunt efectele telefoanelor mobile asupra sănătăţii oamenilor. Acesta doreşte să studieze peste un sfert de milion de persoane pe o perioadă de 30 de ani. Cu siguranţă, însă, rezultatele studiului, nu vor mai avea nicio importanţă la momentul sfârşitului, deoarece telhnologia se va dezvolta foarte mult în următorii 30 de ani. Studiu pentru 30 de ani. Însă pentru a vedea cum se fac ştirile îîn România, în care traducătorii şi redactorii sunt varză, să aruncăm un ochi pe hotnews, unde aceeaşi ştire prezintă durata studiului ca fiind 20 de ani. De fapt, am aflat de la o meduză vorbitoare de arabă mongolă că din engleză în română, 30 se traduce cu 200…

4 milioane de americani vor putea fi amendaţi pentru că nu au cumpărat asigurare de sănătate atunci când noua lege a sănătăţii va intra în vigoare în 2016. Nu ştiu dacă mai e ceva de spus, îînsă nu trebuie să spunem niciodată că nouă nu ni se va întâmpla.

– Una dintre puţinele reacţii corecte (nu koreckte) ale Pentagonului: acesta a anulat o invitaţie adresată unui evanghelist creştin, Franklin Graham, după ce a acesta a afirmat că islamul este o religie violentă. „O religie foarte diavolească şi ticăloasă”. Apoi a afirmat cu destulă emfază după păcăleala din septembrie 11, că „noi nu am atacat islamul, ci islamul ne-a atacat pe noi”… Tembel propovăduind ura între religii.

– Te doare mintea: Omniasig a inventat o asigurare împotriva cenuşei vulcanice. Având în vedere şi declaraţia adjunctului de la Eurocontrol (aporpos, căutaţi pe net şi veţi vedea câte decizii şio declaraţii face Eurocontrolul ăsta… se doreşte deja să fie foarte rapid recunoscut. mă întreb de ce presa din România nu a vorbit despre acesta, la fel cum nu a făcut-o despre aderarea României la mUE) cred că nu mai e nevoie de alte concluzii…

– Atitudine tipic românească, de „mare afacerist”: ce contează că periclităm speciile din ţara noastră, noi să ne facem afacerile distrugătoare cu orice preţ. Aşa este şi ştirea apărută în gândulfinanciar, în care ni se spune că „morunul trage pe uscat o afacere de 38 de milioane de euro”. Deşi este vorba doar despre îmbunătăţirea accesului pe Dunăre între Călăraşi şi Cernavodă, nu prea înţeleg cam de unde s-a ajuns la suma de 38 de milioane. Ca să nu mai spunema atitudinea, cel puţin aşa cum reiese din articol, a guvernului care, pentru a calma ONG-urile ecologiste, a spus că a modificat proiectul făcând nişte găuri pentru trecerea morunilor în cocoaşa care vor să o sape (aia de 38 de milioane de euro) în râu. Şi tot din sursele ziarului aflăm că „Oricum, sezonul când apele sunt scăzute nu se suprapune peste perioada de migraţie a sturionilor, care este din ianuarie până în mai”, ca şi cum peştii au dreptul la circulaţie liberă doar când se împerechează… Vedeţi că s-ar putea să păţiţi la fel…

– Cine a avut interes să distrugă Institutul Cantacuzino, puteţi citi în Adevărul. Aflaţi cum există utilajele şi echipamentele necesare obţinerii avizelor, dar aceastea zac prin curte, cum au fost returnaţi bai care puteau fi folosiţi pentru modernizarea institutului şi cum s-a pus accentul pe import pentru a distrage atenţia. Aflaţi cum s-au achitat de îndatoriri cei care s-au perindat pe la conducerea institutului. Aflaţi, de fapt, cum băieţii deştepţi de la conducerea României pun şi ce a mai rămas în picioare pe butuci.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s