vulcanul din Islanda, armă de constrângere europeană

Posted: 27 aprilie 2010 by razvratit in conspiraţii, libertate, naţionalitate, terorism

Aşa cum se întâmplă de obicei, mai ales în vremurile noastre, orice lucru natural, este tratat ca o ameninţare la siguranţă şi stabilitate. Bineînţeles că e vorba de stabilitatea sistemului.

Nici vulcanul din Islanda, care „promitea”, conform „specialiştilor”, să declanşeze erupţia mult mai teribilă a unui vulcan din apropiere, Katla, parcă, nu a scăpat de instrumentul de propagandă a noii ordini mondiale.

Erupţia, dar mai ales modul în care a fost tratată aceasta, este văzută ca o sarcină îndeplinită bine, de către „oficiali”, însă a fost tratată ca o criză, nu ca o ameninţare tratabilă… (Ce o mai fi însemnând şi asta…)

Pentru cei care îşi doresc atât de mult legalizarea şi recunoaşterea de către oameni a statului Europa (eventual Eurasia… ca în 1984), o banală erupţie (care se pare că nu a afectat chiar atât de mult pe cât s-a trâmbiţat, mai ales în mass-media, spaţiile aeriene ale ţărilor) trebuie văzută de oameni ca o ameninţare. Mai nou, orice acţiune a Pământului trebuie privită ca o acţiune de ameninţare a siguranţei nostre… Orice erupţie banală, orice revărsare din matcă a vreunui râu, orice alunecare de teren, etc., vor trebui privite ca ameninţări. Asta îşi doreşte Poliţia Gândirii (Korekte sau nu).

Dorinţa sistemul este de a vă ţine într-o frică continuă, altfel nu îşi va mai putea duce la capăt agenda de transformare a oamenilor în oi ascultătoare de nişte ciobani handicapaţi.

Aşadar, umblă zvonurile că spaţiile aeriene naţionale vor dispare. Acesta este doar primul pas pentru cotropirea Europei fără arme. Vor urma impunerile de limbă, de obiceiuri, de gândire. Naţiunile, aşa cum sunt ele acum, vor dispare în maximum 20 de ani, dacă vom continua să stăm cu braţele în sân. Sunt destui tineri tinere care fac jocul sistemului fără să îşi dea seama. Pentru că sunt spălaţi pe creier de când au ieşit în lume. Sunt şi bătrâni care o fac, aceştia având scopuri bine puse la punct, fără însă să ştie că, de cele mai multe ori, sistemul se scapă de cei care l-au ajutat să îndeplinească o sarcină, pentru simplul motiv că ştiu prea multe. Aşa se întâmpla şi cu ce care construiau mormintele faraonilor (cel puţin aşa ni se bagă în cap acum), de exemplu.

Suntem deja în ceasul al doisprezecelea, iar în al treisprezecelea ne vom trezi mişunând aiurea spre deliciul sistemului. Vom deveni din oameni, saci plini cu rahat, de care sistemul se poate dispensa atunci când nu mai putem îndeplini sarcinile trasate. Vom ajunge exact ca cei din 1984, al lui Orwell.

Noua structură se numeşte Eurocontrol, include 38 de state (în prima fază) şi are ca scop principal tratarea diferitelor ameninţări pentru siguranţa aeriană, cum ar fi alertele teroriste împotriva siguranţei, epidemiile şi marile agitaţii sociale. Aceasta este declaraţia lui Brian Flynn, ajutorul de şef al operaţiunilor Eurocontrolului. http://www.washingtontimes.com/news/2010/apr/27/eu-air-traffic-agency-move-to-unify-use-of-airspac/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter_world-news

Pentru a fi şi mai explicit, el declară că erupţiile vulcanice sunt foarte rare în Europa, problema principală reprezentând-o exact ceea ce am prezentat mai sus.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s