primul pas – plăteşti şi pentru ceea ce e în curtea ta!

Posted: 29 aprilie 2010 by razvratit in conspiraţii, imbecilitate, libertate, românia, terorism

Dacă mai demult făceam haz de necaz spunând că vor fi impuse taxe şi pentru aerul pe care îl respirăm, astăzi suntem consternaţi de o decizie absolut idioată a guvernului condus de Muc cel Mic: apometre pe fântâna din curte.

Pentru că nu mai au ce fura, conducătorii României s-au decis să pună românul să plătească şi pentru ceea ce consumă din propria curte. Astfel, aceştia au decis să introducă o lege pe care Tăriceanu dorea să o implementeze de acum 3 ani. Plata apei proprii. Ai apă proprie, te crezi „jmecher” că nu te suge de bani ApaNova (sau cum s-o mai numi acum)? Na, că ţi-am venit de hac: îţi băgăm cu forţa apometru. Ce contează că apa respectivă e apă de pânză freatică (adică plină de nămol şi alte deşeuri chimice care intră în pânzele freatice „datorită” marilor agenţi economici)? Nu ne interesează. Pe noi ne interesează că tu consumi din apa tuturor, din apa ţării…

Mâine-poimâine se vor pune contoare şi pe aerul aflat în curte. Şi nu m-ar mira să pună contoar şi la curul găinilor, al curcilor şi al altor orătănii, calculând taxa pentru ouă. Odată cu aceasta se va putea implementa şi contorizarea laptelui muls de ţărani din ţăţele vacilor, oilor sau caprelor şi taxarea corespunzătoare a celor ce profită de el. Totul devine bun al întregului popor.

Şi probabil că vom avea contoare şi la saboţi, calculându-se astfel taxa pentru eroziunea pe care încălţările noastre o provoacă drumurilor.. Păi din cauza asta au drumurile gropi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s