exact cum spuneam

Posted: 5 Mai 2010 by razvratit in imbecilitate, ipocrizie, românia

Am scris mai devreme despre intenţia guvernului de a mări TVA-ul, cota unică sau impozitul, precum şi alte taxe şi impozite. Toate sub umbrela protectoare a „discuţiilor grele” cu FMI-ul. Spuneam că guvernul nostru va fi aceeaşi adunătură de handicapaţi cu pretenţii care va face sluş în faţa marelui salvator al ţării (a se citi a buzunarelor lor).

În cursul zilei de azi, diverse publicaţii limbiste au zvvonit neîncetat despre lupta teribilă dusă de incompentenţii din guvern, despre declaraţiile „la fierbinte”  ale unor surse care s-au dus să se uşureze pe la bude şi au fost repede atacaţi de vajnicii ziarişti (şi ziariste).

Pentru ca acum câteva minute să apară ştirea prin care se adevereşte ceea ce mulţi ştiam. Guvernul pretinde, deşi afirmase cu tărie şi cu mulţi clăbuci pe la colţuri de gură, că majorările de TVA şi de impozit nu pot fi evitate. Valorile ar fi de 20% pentru impozit şi 24% pentru TVA.

Trecând peste imbecilitatea unei asemenea măsuri pe timp de criză, care nu va face decât s ducă la izbucnirea unor manifestaţii care se pot termina urât, am remarcat, din articolul apărut pe Wall Street o afirmaţie extrem de toantă. Că o fi a lor, că o fi a unor „surse”… Nu am de unde să ştiu. Oricum ar fi, asta reprezintă nivelul de stupizenie la care s-a ajuns în economie.

„…incasarile statului sunt mai mici, ca urmare a revizuirii prognozei de crestere economica pentru Romania de la 0,8% la zero…” Se zice acolo că cică ar fi informaţie luată de pe NewsIn.

Deci am aflat de ce sunt mai mici încasările la visterie. Nu pentru că există evaziune fiscală, dar unii ca Riciu au pretenţia ca „oamenii de afaceri”  să nu fie priviţi ca hoţi, mincinoşi, etc., ci ca oameni oneşti şi cinstiţi pe care se sprijină economia statului. Nu pentru că parlamentarii, guvernanţii şi toate neamurile lor… fură din buzunarele noastre mai abitir ca ţiganii de prin tramvaie. Nu pentru că în solda statului există o armată de fraţi, surori, fii şi fiice, nepoţi şi nepoate, care deşi nu ştiu nimic sunt specialiştii cei mai de soi ai ţării. Şi câte şi mai câte… NU!!! Încasările sunt mai mici pentru că S-A REVIZUIT PROGNOZA DE CREŞTERE ECONOMICĂ PENTRU ROMÂNIA…

Iar dacă tot s-a revizuit negativ această prognoză (de parcă nu ştim cine şi de ce o face, sau de parcă am avea nevoie de aşa ceva ca să trăim) atunci se poate revizui şi cota parte pe care prostuld e rând e dator să o ofere statului ca semn de recunoştinţă pentru permisiunea de a roade colţul mesei seara în prima casă. Şi cum se tot revizuieşte tot în ţara asta, putem ajuta, nu doar cu bani, statul să revizuiască şi alte lucruri, pentru a-l ajuta pe Muc cel Mic (care în treacăt fie vorba, a anulat o vizită în SUA tocmai pentru a fi prezent la discuţiile cu FMI, ca şi cum nu acesta ar fi unul dintre rolurile lui de „reprezentant”) să scoată ţara din recesiune şi ciză şi mizerie.

Deci, Muculeţ, Udreo, Videne, Vlădescule, şi toată turma de intelighenţi. Propunem să revizuiţi taxa pe impozit la 99%. Noi ne mulţumim cu betonul blocurilor că doar conţine calciu şi ne întăreşte oasele. Ne mulţumim cu apa galbenă care curge la robinet pentru că aceasta conţine fier şi se ştie câte lucruri aduce fierul în organism. Ne mulţumim cu OMG-urile importate şi cu pesticidele şi insecticidele aruncate de ţăranii neştiutori pe ogoare, pentru că acestea conţin substanţe hrănitoare şi gustoase, care ne vor face mai rezistenţi la boli, insecte şi poate şi moarte. Ne mulţumim cu salariile mici pentru că taxele pentru sărmanii patroni sunt atât de mari încât aceştia nu mai pot să facă miliarde pe spinarea noastră. Ne mulţumim cu hrana din super şi hiper şi mega „marketuri” care conţine toate cele 90000000 de E-uri interzise prin lume, dar care ne sunt bune, conform teoremei: „ceea ce nu te doboară, te face mai puternic!”

Datorită celor prezentate mai sus vă mai propun să măriţi vârsta de pensionare la 90 de ani şi nu la 65 cum aţi decis recent, pentru că nouă ne place să muncim mult şi pe bani puţini (de aia şi dorim impozit pe profit de 99%) şi oricum, ce nevoie mai avem de pensie? Ne-am săturat să mai dăm dulciuri nepoţilor sau să ajutăm pe cei tineri să îşi cumpere o casă, o maşină.

Nu avem nnevoie de taxe şi impozite mici, nu avem nevoie de locuri de muncă (putem să aducem banii pentru impozite de acasă), nu avem nevoie de educaţie, de spitale, de aer curat. Vrem să trăim bine!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s