un nou pas către noua ordine mondială

Posted: 5 Mai 2010 by razvratit in atitudine, conspiraţii, libertate, sănătate, terorism

Am decis zilele trecute să nu mai pierd atât de mult timp cu blogul, însă am primit o ştire pe care nu pot să nu o public: SUA încearcă să oprească etichetarea produselor alimentare cu referiri la existenţa sau inexistenţa OMG-uri (organisme modificate genetic) în produsele respective. Voi face un rezumat al ştirii.

Astfel, la conferinţa anuală CODEX, SUA încearcă să îşi impună punctul de vedere cu scopul de a cenzura etichetarea alimentelor cu referiri la OMG-uri în toată lumea. Acest lucru va duce la o acoperire a existenţei sau nu a produselor modificate genetic în alimente.

Trebuie înţeles faptul că SUA încearcă să scoată în afara legii orice etichetare cu referiri la existenţa sau inexistenţa OMG-urilor, făcând astfel posibil ca simpla etichetare a unui produs ca ne-fiind modificat genetic să fie o întreprindere ilegală. Dacă SUA reuşeşte cu această stratagemă, AAM-ul poate confisca orice produs, pe teritoriul SUA, care ar avea pretenţia de a nu fi modificat genetic. Pe lângă asta, SUA ar putea da în judecată, prin intermediul Organizaţiei Comerţului Internaţional, orice ţară care permite etichetarea produselor alimentare care să cuprindă referiri la inexistenţa OMG-urilor.

Se spune în continuare că firme mari, precum Monsanto, se află în spatele acestei încercări şi se trage un semnal de alarmă cu privire la intenţia acestor firme de a scoate orice produs nemodificat genetic din magazine.

Se poate semna o petiţie care să fie remisă secretarilor Clinton, Vilsack şi Sibelius. Despre Clintoană şi Sibelioasă ştiu cam ce le poate pielea şi cu siguranţă sunt şi ele vârâte până deasupra scăfârliei în această tărăşenie. Despre musiu Vilsack nu ştiu nimic, dar nu m-aş mira să fie din acelaşi aluat ca dudele celelalte. Aşa că ţinta nu o văd în stare să facă vreo mişcare surpriză, în favoarea noastră. Dar trebuie semnată, deoarece poate fi trimisă nu numai persoanelor de mai sus, ci şi altora, şi poate fi făcută publică prin ziare şi televiziuni.

Petiţia se găseşte la petiţie pe internet.

Probabil că mulţi veţi înclina să spuneţi: „a, e doar în SUA, nu mă atinge pe mine, aici, în Românica”. Ba te atinge, pentru că acest CODEX a intrat de mult timp în funcţiune şi la noi, iar „aleşii” noştri inteligenţi nu ar avea nimic împotriva diminuării prostimii, mai ales a celei care dă din gură şi degete. Dacă vor reuşi mârşăvia în SUA, la noi o vor implementa înaintea americanilor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s