tot Băsexu are ouă…

Posted: 6 Mai 2010 by razvratit in imbecilitate, ipocrizie, românia

Chiar dacă se uită la tine precum găina la flegmă, Băsexu demonstrează în fiecare zi că are mai multe ouă decât 50 de Bombonei înşiraţi pe aceeaşi aţă. Asta pentru că se trage dintr-o familie de oameni curajoşi. Păi cum s-ar fi dus buzata bâlbâită la Bruxelles să îşi facă vânt cu buzele siliconate în încercarea de a pune două cuvinte unul lângă altul şi care să aibă şi sens, gângurind ca un bebeluş şi susţinând banii primiţi de tata de la firmele de furat aurul din România, dacă nu ar fi avut curajul moştenit de la tăticu’? (Nu că ar fi adunătura mândră de prin şedinţele mUE vreo cloacă de savanţi) Mai ales că declara că se „emoţiona” de fiecare dată când trebuia să vorbească în faţa unui public alcătuit din mai mult de patru persoane: ea, sor-sa, mă-sa şi ta-su.

La fel face şi marinaru’ şef, care are curajul să facă declaraţii în locul lui Muc cel Mic. Ăla oricum e prea mic ca să înţeleagă ce sfori s-au mai tras cu noua vizită a FMI-ului. E atât de mic încât şi Udrea l-a eclipsat…

Iar marinelu’ ne spune tot soiul de poveşti de adormit copiii tembeli, care mai de care mai frumoasă. Iar una dintre aceste poveşti este cea în care ne spune că „in privinta pensiilor, Guvernul isi mentine transferul de 1,7 miliarde euro la fondul de pensii. ar mai trebui insa inca 500 de milioane de euro, care nu exista”, uitând, bineînţeles de cei 500 de milioane de euro pe care guvernul îi aruncă în buzunarele eRomâniei, un site de maxim doi bani găuriţi, care va încerca să pună laţul în jurul grumazului tuturor românilor, însă va fi abandonat la scurt timp.

Şi ne mai spune că ajutorul de şomaj va fi micşorat cu 15%. La fel şi pensiile. Iar salariile cu 25%. Dar nu ne spune că e vorba, aşa cum oricine îşi poate da seama, că tot pe spatele prostimii vor cădea belelele. Că doar nu Riciu, Videanu, Udrea, Berceanu, Ilici, Bombonel, Prostănacul sau Balerinul sunt şomeri. Şomerii consumă mult prea mulţi bani… La fel şi salariaţii, mai ales cei cu salariul minim. La fel şi pensionarii, care stau toată ziua cu cracile în sus, bronzându-se sub burţi. Doar cei cu salarii mari şi pensii la fel de mari sunt cei care nu merită să le fie tăiat nimic din „renumeraţie”, pentru că ei munceasc sau au muncit pe brânci pentru avansarea României pe calea capitalismului şi pentru propăşirea neamului. Eventual, tocmai pentru că se iau asemenea măsuri de austeritate, salariile şi pensiile mari vor mai creşte puţin sau vor fi ajustate prin noi sporuri…

Şi ne mai anunţă, învăţat de Videanu, că vor dispare şi subvenţiile pentru încălzire, pentru că sunt mulţi nesimţiţi care beneficiază de ele, declarând cu mândrie (prostească) că, dacă ar fi racordat la sistemul de încălzire de stat, ar beneficia şi el de subvenţie. Înseamnă că eu beneficiez cu siguranţă. Iar banii se duc către „cei care au nevoie de sprijin financiar”. Adică băncile, parlamentarii, guvernanţii şi alţi jmecheri şi jmechere.

Şi mai are o poveste frumoasă: cea în care FMI-ul merge pe mâna guvernului şi are încredere în capacitatea acestuia de a reforma statul… Statul pe budă, probabil! Vom sta pe budă aplecaţi în faţă, pentru ca în cazul în care îi vine vreunui/vreunei guvernant/ă ideea de a ne-o trage şi în timp ce facem treaba mare, să aibă drumul liber, fără coborâşuri şi suişuri. Asta pentru că românul este cunoscut în lume ca cel mai bun încasator de orice în cur.

Şi, uite-aşa Băsexu a mai adormit încă odată naţiunea, fără să consume un euro pe vreun vaccin sau vreo pastilă. Nici ţuică nu ne-a dat pentru că o are pe inventar şi îl bate mama acasă dacă dă la străini.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s