ţara arde, babele se piaptănă

Posted: 14 mai 2010 by razvratit in imbecilitate

– Unii dintre români fac ce fac şi se fac de râsul lumii, încercând prin manevre puerile şi lipsite de orice logică să ne amuze (dar şi întristeze în acelaşi timp). Iată că nici popimea ţării nu este scutită de asemenea fapte: deunăzi, Patriarhia Română a declarat că pentru a ieşi din criză e musai să se continue construcţia de biserici. În special, trufaşa clădire denumită magnific „Catedrala Mântuirii Neamului”…

România nu mai are bani să dea la popi, la profesori, la doctori, la şomeri, la pensionari şi alte categorii, dar trebuie musai să se scotocească prin buzunare pentru a îi ajuta pe bieţii popi să se mândrească în faţa altor popi din alte culte sau ordine cu ctitoria lor. Un exemplu mai elocvent de fudulie prostească, de tâmpenism idioţesc şi de indiferenţă tembelă nici că se găsea. Asta trecând peste faptele „de arme” ale celor care îndeasă România cu bunăştiinţă tot mai adânc în groapa falimentului.

– Şi ca să continuăm cu asemenea isprăvi ale celor care ar trebui să caute variante de a scoate lumea la liman, vom apăsa butonul de teleportare şi vom poposi în Americaca, unde cei din congres au terminat cu toate problemele acestei ţări şi s-au gândit că cea mai stringentă problemă este numărul inegal de bude pentru bărbaţi şi femei din instituţiile de stat. Nu îi interesează (după „buna metodă americăcănească”) faptul că în unele locuri sunt de 2 ori mai multe bude pentru femei decât pentru bărbaţi, ci faptul că în alte locuri nu sunt cel puţin în număr egal. Iar motivul pentru care această problemă este atât de gravă este că la budele de femei sunt cozi mai lungi decât la cele pentru bărbaţi şi că unele femei intră în budele pentru bărbaţi. Se aduce chiar (alt exemplu de idioţeni şi tembelism) explicaţia că femeile petrec mai mult tiomp la budă decât bărbaţii. Însă nimeni nu explică şi de ce femeile petrec mai mult timp la budă. Pentru că aşa ceva, nu-i aşa, ar scoate de pe lista de priorităţi această aberaţie. Mai e şi gluma cu numele în engleză al budelor: „restroom”, pe care multe femei îl iau ad-literam. Probabil că se aşează pe bude şi trag un pui de „somnulic”, în timp ce se golesc de fecale şi urină. Şi cum un pui de somn trebuie să fie destul de consistent, nu trebuie deranjată individa, muncitoare asiduă pe banii contribuabilului. S-a spus chiar că şi acolo unde sunt mai multe bude pentru femei, tot la acelea sunt cozi mai lungi decât la cele pentru bărbaţi, acest lucru dovedind faptul că femeia nu ştie ce înseamnă cuvântul budă, toaletă, veceu. Ea are impresia că este o cămăruţă care trebuis să fie curată, să miroasă a flori şi cu un scăunel cu blăniţă moale la veceu, un loc numai bun pentru a te odihni. Este normal să gândească aşa, de vreme ce glumele referitoare la ceea ce se întâmplă în buda femeilor sunt privite ca sexiste, misogine şi total deplasate. Este normal să se întâmple aşa de vreme ce nimeni nu are curajul să întrebe o femei ce dracu face la budă atâta timp, pe când cu un bărbat situaţia este mult mai uşoară.

Toată lumea are, probabil, impresia că femeia se goleşte de mizerii în alt mod decât bărbatul. Lucru extrem de fals. Aparatele sunt identice, iar o afirmaţie de genul, uretra sau anusul femeii sunt mai mici decât ale bărbatului nu ne-ar face decât să pufnim în râs.

Ceea ce face ca femeia să piardă mai mult timp în budă decât bărbatul îl reprezintă tot soiul de alte obiceiuri proaste, cum ar fi privitul 700000 de ani în oglindă, aranjatul pentru a 1000000 oară a ţoalelor (care de multe ori tot aiurea arată), ascunsul urâţeniei sau a defectelor în spatele unor straturi groase cât peretele de pudre şi spume şi creme, precum şi nelipsita palavrageală cu suratele oropsite. Că de, femeia este şi va fi întotdeauna o persoană care se va considera mereu oropsită, chiar dacă nu ar face nimic toată ziua şi nu ar avea nevoie de bani ca să îşi cumpere tonele de lucru inutile pe care le cumpără.

Soluţia cea mai bună ar fi ca intrarea la budă să se facă cu cartelă de pontaj, iar timpul petrecut în „camera de odihnă” să fie scăzut din timpul lunar, astfel şi salariul ar fi conform cu timpul petrecut la muncă, nu pe budă. De asemenea, pentru a preveni risipa de hârtie igienică, ar trebui, aşa cum propunea un comentator, instalarea de dispensoare care să ofere doar patru pătrăţele de hîrtie pentru oricine intră în budă, fie bărbat, fie femeie. A învăţa să economiseşti este o necesitate şi o datorie pentru toată lumea, indiferent de sex.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s