Coca-Cola şi crima organizată

Posted: 24 Mai 2010 by razvratit in crime

Mulţi vor considera această asociere tembelă, crezând în naivitatea lor că o companie de dimensiunile Coca-Cola nu are nevoie de aşa ceva. Ei bine, se înşeală.

Deşi marea majoritate a băuturilor actuale, numite greşit sucuri (poate doar sucuri de chimicale), sunt extrem de nocive, vom vorbii doar despre mizeriile în care este afundată compania Coca-Cola. Firma deţine peste 3.300 de zemuri în peste 200 de ţări, aşa cum se poate vedea aici.

Şi cu toate acestea, firma este implicată într-o serie de răpiri, torturi şi chiar ucideri ale şefilor de sindicate din anumite ţări. Treaba murdară nu este făcută chiar de angajaţii firmei (ar fi fost culmea prostiei) ci de trupe para-militare plătite de companie. Mai mult, chiar şi guvernele sunt plătite pentru a întoarce capul şi a nu ace nimic.

Ţările în care au avut loc atrocităţile comise împotriva celor care doreau să creeze un sindicat al angajaţilor companiei sunt Columbia, Pakistan, Turcia, Rusia, Peru, Chile, Guatemala şi Nicaragua. Astăzi, compania foloseşte aceleaşi măsuri împotriva angajaţilor din China şi India (unde a re-intrat cu forţa, după ce fusese dată afară de guvern).

Alte abuzuri ale companiei sunt:

– săpături masive în India care au lăsat fermierii fără apă.

– contaminări ale ecosistemelor din El Salvador şi India din cauza deversăruilor deşeurilor.

Modul favorit al celor care vor să pună capăt acestor metode de secol 1 îl reprezintă jocurile olimpice, de vreme ce compania este singura furnizoare de băuturi ale acestora până în 2020.

A fost lansat un film care a rulat în câteva cinematografe din Canada în regia lui German Gutierrez şi a lui Carmen Garcia.

Există un site unde cei interesaţi pot găsi tot felul de informaţii utile, precum şi ştiri proaspete www.killercoke.com.

sursa: naturalnews.

Deşi acest material se referă doar la Coca-Cola, aceasta nu este singura companie de dimensiuni uriaşe care îşi târâie numele prin tot soiul de murdării. De fapt, cu cât este firma mai mare şi mai pusă pe căpătuială şi acaparare, cu atât atrocităile se înmulţesc şi diversifică. Nimeni nu vă va spune în ce condiţii lucrează şi trăiec cei care produc diferitele produse pe care le cumpăraţi din magazine. Nu degeaba marea majoritate a firmelor preferă să cheltuiască sume imense pentru mutarea fabricilor în ţări mai sărace, unde legile sunt ca la noi, iar guvernanţii aşişderea. Ca să nu mai vorbesc de ţările în care legile sunt aproape inexistente.

Anunțuri
Comentarii
  1. antiignorantu spune:

    f bun articol…. succes !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s