adevăraţii terorişti

Posted: 31 Mai 2010 by razvratit in atitudine, boicot, crime, terorism

Am expus de nenumărate ori dovezile de bună credinţă, de pace şi de iubire ale Izdraelului. Mi-am dorit de fiecare dată ca ceea ce am scris să se dovedească falsă informare. Dar n-a fost să fie aşa.

Nu mai departe de azi, Izdraelul şi-a permis să atace un convoi umanitar şi să ucidă persoane aflate la bordul acesor vase. Pretextul va fi întotdeauna de partea lor, pentru că maeştrii în arta minciunii precum izdraelienii nu veţi găsi nicăieri. De altfel, propaganda (de orice tip) tot de la ei a izvorât.

Deşi liderul Hamas, a făcut declaraţia duminică, explicând printre altele că SUA (o ţară amărâtă aflată în ghearele izdraelienilor) au contacte cu Hamas-ul, dar nu au curajul să o facă deschis, precum şi faptul că Izdraelul are nevoie de un nou război pentru a fi reconfirmată ca o putere în zonă (ceea ce de fapt şi este, având în vedere numărul focoaselor nucleare şi faptul că îşi permite să ocupe ilegal teritorii care nu îi aparţin), acesta, Izdraelul, nu s-a putut abţine să nu facă o nouă demonstraţie de forţă, atacând ilegal convoiul de şase vaporaşe care erau trimise către fâşia Gaza, având la bord 600 de persoane şi aproximativ 10.000 de tone de alimente şi provizii. Mai mult, izdraelienii au folosit ocazia pentru a ucide şi câţiva „activişti”, o dovadă clară a decăderii ţării.

Este de înţeles dorinţa Izdraelului de a ataca acest convoi, sprijinit de Turcia, pentru a putea să pună gheara pe o cantitate destul de mare de hrană şi provizii gratis. Este de înţeles faptul că acestea vor fi vândute pe piaţa neagră sau chiar cea oficială. Este de înţeles că Izdraelul nu doreşte să facă pace în zonă, pentru că nu ar mai avea ce bani să producă.

Atacul a fost privit şi atacat în diferite moduri de-a lungul şi de-a latul lumii.

Turcia, care acum ceva vreme era la cuţite rău cu Izdraelul, dar între timp şi-au mai ameliorat relaţiile, şi-a rechemat ambasadorul şi a cerut ca vinovaţii să fie pedepsiţi.

mUE a cerut o anchetă, iar Franţa şi Germania de declarat că „sunt şocate”…

Americaca s-a rezumat doar la a „condamna violenţele împotriva civililor în apele internaţionale” (cu alte cuvinte, în apele teritoriale sunt permise…).

Preşedintele palestinian declarat că „ceea ce a făcut Israelul se numeşte masacru”

Izdraelul, cum era de aşteptat, a declarat că trupele speciale au fost primite cu focuri de armă şi cuţite… Un oficial izdraelian din ministerul de externe, prea puţin important ce era, declară sus şi tare că activiştii sunt de vină pentru violenţa trupelor speciale evreieşti şi i-a numit aliaţii duşmanilor Izdraelului, Hamas şi al Qaeda. Apoi declară cu emfază că dacă ar fi reuşit să „străpungă blocada”, ar fi creat un drum de trafic cu arme pentru Hamas.

Pentru ca toată povestea să nu poată fi prezentată cum trebuie de către presă, Izdraelul a făcut şi aici ceea ce face de când s-a înfiinţat ca stat: cenzură şi bruiaje ale comunicaţiilor. (poate îşi dau seama cei care mai cred că acel tip de comunism trăit de atâţia oameni nevinovaţi era chiar comunismul pe care l-au inventat Marx şi Engels)

Răspunsurile internaţionale sunt exact aşa cum dictează evreimea. Că mai sunt unii şi alţii care vociferează aiurea, e altă poveste, dar marea masă este îndoctrinată să creadă că acest atac mârşav este o faptă bună.

În Turcia au izbucnit manifestaţii de stradă. Palestiniei nervoşi s-au adunat la Ramallah. Siria a cerut o întrunire grabnică a lumii arabe. Liga Arabă a condamnat ceea ce a denumit „atacul terorist” al Izdraelului. Ahmadionejad l-a calificat ca „inuman” şi ca o dovadă clară a slăbiciunii Izdraelului (despre care vorbea şi liderul Hamas). Grecia a oprit un exerciţiu militar în cooperare cu Izdraelul şi a chemat ambasadorul izdraelian la Atena. Irlanda s-a arătat şi ea „extrem de îngrijorată”, mai mult de soarta cetăţenilor proprii aflaţi la bordul convoiului. Repezentanţii ONU responsabili pentru ajutoare către Gaza s-au arătat „şocaţi” de atac şi de rezultatul acestuia şi au cerut din nou oprirea acestei blocade stupide.

Oare ce ar fi dacă fiecare stat care are o problemă cu un stat vecin ar începe o blocadă proprie asupra acelui stat? Aşa cum Izdraelul şi Americaca îşi permit să facă atunci când interesele evreimii nu coincid cu cele ale celor care trăiesc în ţara respectivă. Cum ar fi, ca în lumina tuturor atacurilor extremiste ungureşti asupra integrităţii ţării noastre, să impunem o blocadă asupra Ungariei? A, am uitat: suntem în mUE şi avem drept conducători nişte cârpe de şters haznaua.

Mai mult, să începem să îi ucidem pe cei care încalcă „blocada” noastră, sau, ca să arătăm ce ovare avem să ne facem o puşcărie pe teritoriul ungar, în care să închidem pe oricine cadrează cu minciunile noastre?

Cum ar fi ca alte ţări să instituie blocade împortiva altor ţări* Vă daţi seama câte locuri de muncă am crea? Cum s-ar relansa economiile ţărilor aflate în „criză”?

Se poate un boicot? Se poate. Împotriva tuturor produselor evreişti. Împotriva oricărei organizaţii evreieşti. Împotriva oricărei afaceri cu evreii. Împortiva a tot ce este evreiesc (chiar dacă evreii adevăraţi mai sunt doar câţiva, dacă mai sunt şi ăia).

surse:

http://www.guardian.co.uk/world/2010/may/30/hamas-leader-americans-contact

http://www.reuters.com/article/idUSTRE64T21820100531?feedType=nl&feedName=usmorningdigest

Comentarii
  1. guardia spune:

    iata, pt boicotul produselor lor, reteaua de companiii israeliene si a celor care sprijina crimele acestora
    http://home.pacbell.net/halnet/Boycott%20Israeli%20Products%20Campaign.htm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s