despre afaceriştii ţării şi cam ce caută ei să angajeze

Posted: 16 Iunie 2010 by razvratit in anunţuri de râsul curcilor, imbecilitate, ipocrizie, românia

Aseară am aruncat din nou un ochi prin grămada destul de mică de anunţuri de angajare şi chiar a meritat. Pe lângă faptul că unele slujbe mi s-au părut de-a dreptul bizare, m-am cocoşat de râs, citind câteva dintre ele. Asta pentru că îmi aduc aminte că prin wall-street, hotnews sau nu mai ştiu ce altă revistă electronică apar tot soiul de articolaşe amărâte, ca vai de ele, în care se arată că afaceriştii de azi nu mai găsesc „specialişti“.

Păi, sincer, la ceea ce cer, ce ar aştepta ei să găsească. Iată câteva exemple (deşi recunosc că eram hotărât să dau o raită prin toate anunţurile, însă m-am rezumat la câteva):

Responsabil punct de lucru

Descrierea firmei: Agroturism

Descrierea postului:

– coordonare activitate economica a punctului de lucru
– stabilire si implementare buget cheltuieli punct de lucru
– raportarea zilnica/saptamanala/lunara a productiei
– implementarea planurilor de actiune privind respectarea parametrilor impusi de societate
– eficientizarea eforturilor membrilor echipei
– asumarea termenelor limita

(ce salariu oferă ei pentru tot ce cer aici? foarte mult: 200-300 de iepuroi pe lună)

Cerinte: – studii superioare de specialitate (asta m-a dat pe spate de râs: fucultatea de responsabil de punct de lucru)… hahahahahahahaha!!!

iar acum vine o bombă şi mai mare: la categoria Oferta (bonusuri, beneficii): este inclus, pe lângă altele… salariul … hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!

sursa: http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-responsabil-punct-de-lucru/443488/1

Buuuuunnnn, să trecem la următorul anunţ:

Acesta este anunţul tipic scris de o persoană care cunoaşte limba română la fel de bine cum o ştiu eu pe cea franceză: je, tu, allons, au revoir, etc.

„cunoasterea programelor foarte bine: Corel, InDesign.
Cunostinte medii: Photoshop, Illustrator.
Se implica activ in toate sarcinile ce ii revin.
Are un comportament adecvat fata de client si vine cu sugestii in vederea rezolvarii solicitarilor acestuia.
Este dispus mereu sa invete ceva nou si sa se perfectioneze in ceea ce face.
Isi stabileste singur prioritatile in functie de comenzile zilnice si dead-line urile stabilite si isi asuma responsabilitatea in vederea executarii lucrarilor la standardul calitativ impus si in timpul stabilit.
Experienta intr-un post de munca similar constituie un avantaj.“

Este vorba despre un post de DTP-ist, adică de tehnoredactor la o firmă care se numeşte Advertising Store şi care este „numele umbrelă al unui centru de printare/copiere si productie publicitara nou infiintat“.

Deci, nu cunoaşterea foarte bine a programelor, ci, cunoaşterea programelor foarte bine… Probabil e stilul nou de vorbire al computerelor, pentru că pe cel vechi îl cunosc destul de bine. Şi aici se oferă tot un salariu de 200-300 de euro…

sursa: http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-dtp-si-productie/443523/1

Acum urmează un anunţ care ar şoca orice om normal, pentru care contează câtuşi de puţin măcar igiena zilnică, ca să nu spun altele.

O firmă, S.C. GUT UNIVERSAL TRADING SRL, care are „ca domeniul de activitate Import-Export si Colaborare cu alte societati din Germania“ doreşte să angajeze (şi deja au aplicat 53 de persoane???!!!) şofer profesionist.

Până aici nimic rău, însă ajungând la descrierea postului citim: „Transport doar pe teritoriul Germaniei , programul de lucru este cuprins de Luni dimineata pana Vineri seara , se doarme in cabina in cursul saptamanii , in weekend cazarea la motel sau pensiune, suportate de firma angajatoare GUT UNIVERSAL TRADING S.R.L.“

Iarăşi limbă română este perfect stăpânită: programul de lucru este cuprins de luni până vineri… Trecând peste asta, ăştia vor ca bieţii oameni să doarmă o săptămână în cabina camionului, fără măcar un duş, fără spălat pe dinţi, fără toaletă… Şi pe lângă condiţiile mizere şi inumane mai cer „Atestat profesional si card european, cunostinte obligatorii de limba germana sau engleza, experienta in transportul international minim 3 ani“…

Iar minciuna care va atrage pe toţi cei care sunt dispuşi să treacă peste mândria de sine este reprezentată de salariul pe care pretind că îl oferă: 1.000 – 1.500 de iepuroi pe lună. Păi nici pentru 10.000 nu aş sta nespălat pe corp şi în gură şi fără măcar o toaletă de ţară o săptămână întreagă. Iar ei mai au şi pretenţii (probabil) ca omul să arate curat şi îngrijit… Păi şi când va deschide uşa camionului şi te va trânti la pământ o duhoare de ţaole transpirate şi ciorapi nespălaţi de o săptămână… Halal condiţii. În ce hal au ajuns oamenii, mai rău ca în evul mediu.

sursa: http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-soferi-profesionisti-categoriile-b-c-e-pt-germania/443524/1

Iar acum, cireşica de pe tort, un anunţ care te amuză de la început şi până la sfârşit. Mai ales la sfârşit… Aşa că, am să îl pun aici aşa cum apare el pe site-ul respectiv, pentru o distracţie cât mai mare… :))

Precizez la început că salariul, aşa cum era de aşteptat se pretinde a fi mai mult de 2.000 de iepuroi pe lună. (păi e şi normal, lucrează mai mult şi mai cu sârg decât un şofer de tir)

Descrierea firmei: Karma Massage oferă servicii complete de masaj de relaxare, masaj erotic, erotic body massage în Bucureşti, Romania.

Karma Massage care încă de la început şi-a demonstrat profesionalismul şi a oferit calitate prin serviciile prestate, se impune şi în acest moment ca lider în Bucureşti în ceea ce priveşte masajul fie el erotic, de relaxare sau erotic body massage. În acelaşi timp masseusele noastre se pot deplasa şi la hotel, putând astfel să vă bucuraţi de intimitatea camerei dumneavoastră de hotel. Ca urmare vă asteptăm să apelaţi la serviciile noastre şi nu uitaţi, suntem mereu la dispoziţia dumneavoastră, 24 de ore pe zi.

Masajul poate fi acum, cu ajutorul nostru, o experienţă plină de senzualitate. Nu rămâne decât să vă alăturaţi nouă în fiecare zi când aveţi nevoie de relaxare sau de un moment de explorare a propriei intimităţi. (chiar că nu e vorba de sex, aşa cum se pretinde la sfârşit… hahahahahaha!!!!)

Salonul nostru de masaj este situat chiar in centrul Bucurestiului putând ajunge oricând în maximum 30 de minute la dumneavoastră acasă sau în camera de hotel.

(hahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!! super tare!!!! ajunge salonul la noi acasă în maximum 30 de minute…. hahahahahahahahahahahahahahaha!!!!)

Serviciile pe care vi le putem oferi sunt: masaj de relaxare, masaj erotic, erotic body massage, dublu masaj, aromoterapie, meloterapie, duşuri asistate de masseuse. (păi doar atât puteţi??? hahahahahaha!!!)

Oferim în acelaşi timp: gratuit vizionare DVD, mini-bar, transport de la/şi la client acasa. hahahahahahahahahaha!!!!!!

Aşteptăm telefonul dvs. la următoarele numere de telefon pentru orice fel de întrebări (de exemplu, dacă vrei să afli scorul la partida Germania – Venezuela… hahahahahahaha!!!) sau pentru a face rezervări:

Mobil: +40 722 699 488
Fix: +40 21 327 38 84 (o să dăm telefon şi la fax, poate ne place ţiuitul aparatului… hahahahaahahahaha!!!!)
Adresa: Piaţa Alba-Iulia, nr.1, Bucureşti (o dăm telefon şi la Piaţa Alba Iulia, nr.1, Bucureşti, hahahahahahahahaha!!!)

Program NON-STOP 24h/24.
Putem veni noi la dvs. în 30 minute. (cu tot salonul, ştim, ştim hahahahahahahahahaahahhahaha!!!!)
Acceptăm plata cu cărţi de credit/debit (şi cu bonuri de masă nu? sau eventual, până îmi vine pensia taică hahahahahahahahaha!!!!!)

Descrierea postului:

Salonul Karma Massage face ANGAJARI (ei nu zău, cu litere mari? deci luaţi aminte, face ANGAJĂRI), cautam Domnisoare intre 18-30 ani , cu/fara experienta, (cu sau fără?) forme legale de munca(Contract Full-Time.)Posibilitati cazare,sexul este strict interzis(atat in anunt, (nu aveţi voie să faceţi sex în anunţ… hahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!) la intreviu cat si in timpul serviciului), (aşa cum s-a arătat şi în anunţ, mai sus, hahahahahahaha!!!partea cu „explorarea intimităţii proprii nu are nicio legătură cu sexul, poate vreţi să vă exploraţi gaura curului, sau îndoitura coapselor pe buci… hahahahahahahahahahaha!!!!!!!)

pentru detalii si programari interviu contactati-ne la : 0213273884/0722699488
http://www.karmamassage.ro
angajarikarma@yahoo.com
YM : angajarikarma (păi pentru Domnisoare de 18-30 de ani este musai să pui şi Id-ul de mess, că ele nu se prinde că e cel de la adresa de yahoo….)

Cerinte:

Seriozitate si bun simt. (adică să nu iei pielea de pe sărmanul om aflat în explorarea intimităţii, poate mai vrea şi a doua oară o explorare a intimităţii sau un masaj pentru junior… sau junioară, că se poartă…)
Oferta (bonusuri, beneficii):

Venituri substantiale.

Interviu Online – 1 intrebari: Sunteti disponibila pentru program Full-Time ? (hahahahahahahahahahahahaha!!!!! asta le-a dat gata pe toate celelate aberaţii de dinainte)“

sursa: http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-angajari-karma-massage/443470/1

Comentarii
  1. guardia spune:

    nu mi l-am schimbat; ciudat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s