familia… cum? familia… ce?

Posted: 24 iunie 2010 by razvratit in vanghelie

Din păcate, cei care ne conduc şi care au devenit idolii unor generaţii întregi se fac de râs de fiecare dată când deschid gura. Până acum nu am scris mare lucru despre tătucul Marean de la sect. V. Sunt şi aşa destui care fac mişto de el (şi, implicit, de cei care îl susţin necondiţionat, vezi sloganul cu „garantat Vanghelie“). Da’ uite că Marean nu ne lasă în pace, vrea să devină Bulă cu orice preţ. După ce a reuşit să înveţe cu greu conjugarea verbului „a fi“, Marean mai are de învăţat foarte mult în ceea ce priveşte limba română. Am să redau aici un monolog caracteristic, care a apărut pe http://www.cotidianul.ro/118140-Sebastian_Lazaroiu_Daca_nu_scad_pensiile_cresc_taxele:

„Sunt dispus să repar această problemă morală prin a dona familiei respective acest cavou că nu am nicio problemă, nu mi-am dorit niciodată să creez aceste probleme. Şi, în plus, e păcat de Dumnezeu. Vreau să-l chem pe cel din familia... să fac toate formele legale, să fac cedarea către familia respectivă. Ulterior am înţeles că a fost un general al armatei române (păi şi atunci cum îl mai chemi, Ma-rean-e???). E păcat de Dumnezeu şi nu vreau să rămână pe mine amprenta asta pentru că nici eu, nici decedatul, săracul, nu şi-a dorit asemenea lucru.“

Ceea ce este amuzant la Marean (ce mult îmi place rezonanţa acestui nume, Ma-rean! hahahahahahaha) este faptul că omul este, în sărăcia sa cu duhul, de o dezinvoltură soră cu moartea. Omul nu îşi une nici cea mai mică problemă legat de faptul că ceea ce spune sună sau nu româneşte. Nu are nici cea mai mică problemă în a face afirmaţii despre care nu are niciun habar. Omul nu ştie nici pe ce planetă trăieşte, dacă el a considerat că punând stăpânire (în modul clasic al nomazilor) pe cavoul unui LAHOVARY, va da o lovitură grea ungurilor.

Iar mai haios ca faptul că nu poate pronunţa numele generalului, Ma-rean este extraordinar de darnic: donează din bunul propriu un ditamai cavou unei familii al cărui strămoş a fost „un general al armatei române“. Lucru aflat ulterior… ulterior ce?

Măi, Bulişor, că Bulă nu poţi fi oricât ai încerca, noi te iubim (cred că râsul m-a făcut să exagerez prea tare, dar, hai, o dată nu se pune, nu?) aşa tembel cum eşti, că de multe ori ne faci să râdem ca la „Cascadorii râsului“. Probabil că de aia te-au şi cocoţat maimuţa rânjitoare şi bombonelul cu multe ouă la şefia grupului lor (că numai partid nu poate fi denumit şi fi sigur că e al lor şi nu al tău), ca să ne iei ochii şi să ne distragi atenţia de la toate matrapazlâcurile lor. Aşa că, vezi că s-ar putea să ţi se apropie termenul de expirare şi să îţi dea dinozaurii ăia un şut de-ai să ajungi în şatra de lângă Roma… romane!!!

Reclame
Comentarii
  • razvratit spune:

   armata este formată din oameni; armata nu este un obiect sau o denumire, aşa cum se încearcă a fi făcută de cei cărora le place războiul. armata, la noi, care va interveni, este formată din bărbaţi, care sunt duşi la oaste cu forţa. iar aceştia vor plăti, alături de alţii, nevinovaţii cică, de parcă amărâţii ăia în haine verzi sunt vinovaţi cu ceva, pentru poftele unuia sau alteia.
   de aceea toţi oamenii trebuie să intervină, nu doar armata. nu doar poliţia. nu doar o parte a societăţii trebuie mereu să tragă pentru alta.
   toţi trăim în ţara asta şi toţi ne bucurăm de ceea ce are ea să ne ofere, atunci când treburile merg bine. aşa că toată lumea (mai puţin copiii sub 16 ani, bătrânii, invalizii şi gravidele, deşi unele vor rămâne gravide ca să scape de luptă), indiferenet de sex, culoare, religie, etc., trebuie să pună osul la luptă, nu doar armata.

 1. antiignorantu spune:

  ce vor ajunge femeile ? … in caz de razboi armat , ca se apropie deja ceva la nivel mondial … atunci veti vedea pe ce femei va puteti baza … vor fi care se vor arunca in bratele inamicului … vor fi care isi vor ajuta familiile si … ETC. … le urez succes femeilor CU BUN SIMT …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s