denunţ şi auto-denunţ în direct

Posted: 2 iulie 2010 by razvratit in atitudine, conspiraţii, crime, naţionalitate, românia, terorism

Pe pagina Agenţiei de Investigaţii Media a apărut o ştire interesantă: Dan Bitman s-a autodenunţat în direct la i-Realitatea TV, denunţând în acelaşi timp corupţia organizată din ţară. Iată cum sună articolul:

DNA trebuie sa se sesizeze pentru complicitate la furt!

Fostul angajat de la Finante a declarat ca stie specialisti din minister care cunosc cine fura si cat fura in Romania, dar nu au voie sa ii controleze si sa vorbeasca * Acestia devin automat complici la furt si tainuitori * Calitate pe care o avea si Bittman pana la autodenuntul de la Ora de Foc * Procurorii trebuie sa-l cheme pe denuntator si sa afle de la acesta tot ce stie.

Dan Bittman, solistul vocal al trupei Holograf, realizatorul emisiunii Danutz srl si fost consilier de imagine timp de 6 luni al ministrului Sebastian Vladescu a produs o dezvaluire bomba la Ora de Foc, emisiune moderata de Adrian Ursu si Oana Stancu.

Bittman a atras atentia cu privire la impozitarea drepturilor de autor ca este neconstitutionala, fiind vorba de fapt de drepturi de PROPRIETATE intelectuala si cum asupra unei proprietati nu intervine CAS de pilda, legislatia privind proprietatea e alta. Vedeta a spus ca asociatiile reprezentative pentru cei ce castiga din proprietate intelectuala vor sesiza Curtea Constitutionala si mai apoi CEDO.

Dar nu asta e dezvaluirea bomba. La un moment dat, Bittman a spus: „Sa nu credeti ca in Ministerul de Finante nu exista specialisti. Sunt si chiar foarte buni, eu i-am vazut. Sa nu credeti ca ei nu stiu ce se intampla in realitate cu tara asta si cu oamenii. Si, mai ales sa nu va inchipuiti ca ei nu stiu cine fura in tara asta. Si cat fura. Sunt filmati, indosariati, fisati. Se stie tot. Problema e ca anumite persoane nu pot fi controlate, nu e voie sa fie controlate. Unele firme pot fi controlate, iar altele nu, asta e treaba.

Intr-o tara normala, cu o democratie si un sistem juridic bine pus la punct, declaratia lui Bittman, mai ales ca a fost in interiorul Ministerului de Finante, nu ar fi trecut neobservata. Bittman ar fi fost invitat imediat la DNA, care s-ar fi autosesizat in urma emisiunii Ora de Foc, sa spuna procurorilor tot ce stie. Pentru ca sunt elemente grave de coruptie. Cei care stiu cine fura si cat fura, dar nu spun, devin complici la furt. Deci acei oameni din minister despre care spune Bittman ca ii stie si ca ei cunosc exact situatia firmelor si dimensiune furtului, dar nu vorbesc si nici nu reclama autoritatilor. Bittman, e adevarat, nu stie cine fura si cat fura, dar ii stie pe cei care cunosc acest lucru, deci pe cei ce pot fi acuzati de complicitate. Faptul ca Bittman nu a spus nimic despre acestia cat era angajat in minister il transforma pe acesta, conform legii, intr-un complice de gradul 2. Adica cel ce cunoaste despre un complice la furt, dar la randul lui, nu il denunta, poate fi acuzat la randul lui de complicitate.

Din acest motiv, juridic, se poate spune fara greseala, ca Dan Bittman s-a autodenuntat – acesta e termenul – in timpul unei emisiuni publice a Realitatea TV. Cu atat mai mult, el trebuie chemat la DNA sa spuna tot ce stie despre aceste fapte grave de coruptie, in calitate de fost angajat al Ministerului de Finante, beneficiind de circumstantele atenuante pe care le prevede legea in cazul celui care face un autodenunt.

Mihail Fagarasanu“

Aşadar, ceea ce am spus de atâteta ori se adevereşte: românii au devenit fricoşi. Românilor le este frică să mai lupte pentru ţara lor. Românii au ajuns nişte zombi legumicoli, care ştiu doar să doarmă, să bage mâncare de gunoi în ei, să îşi facă nevoile când le este dat voie, să vrobească doar ce le este dat voie, într-un cuvânt au libertatea mult visată, aceea de a face ceea ce lise spune să facă şi nimic altceva. Dacă se vor mai trezi aceştia… Când se vor trezi aceştia… Lucruri de care mă îndoiesc pe zi ce trece.

Poate că începerea războiului cu Iranul (despre care voi afişa câteva articole cât de curând), în care România va juca un rol important de şi nu are nicio treabă acolo, s-ar putea să ducă la trezirea unora dintre adormiţi. Restul vor dormi pe ei în continuare şi vor ajunge precum legumele din 1984.

Reclame
Comentarii
  1. Infernala masinarie… Fascista Masinarie…Cu permisiunea voastra am sa postez si eu articolul cu pricina pe blogul meu, bineinteles sub CLARA VOASTRA IDENTITATE…
    Sa ne ajute Dumnezeu…
    cu respect,
    Andrei D.MITUCA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s