uite războiul, nu e războiul

Posted: 2 Iulie 2010 by razvratit in conspiraţii, război, terorism

Începând cu 2009, lumea este ţinută sub şah de către o coaliţie cel puţin ciudată. Pizdraelul, care doreşte să pună mâna pe tot globul, nu se mulţumeşte cu prada din Irak, ci a vizat şi solul iranian. Şi-a pus câinele de serviciu, SUA, să facă tot soiul de declaraţii,c are mai de care mai contradictorii. Apoi s-a creat echivalentul SUA pe contiinentul european: mUE. Un pretins stat, pe care nu şi l-au dorit popoarele europene ci anumite persoane, care au pus la conducerea statelor marionete. Iar acum, coaliţia zionistă a cuprins şi Germania, cea despre care pretinde că i-a făcut cel mai mare rău în al doilea război mondial (nu am să înţeleg dorinţa nebună a oamenilor de a scrie aceste evenimente – războaiele abominabile de cucerire şi subjugare – cu litere mari), folosindu-se de aceeaşi retorică aberantă legată de pretiinsul holocaust. (se ştie clar că războiul al doilea mondial a fost opera cazarilor zionişti, care au dorit să pună mâna pe toată Europa şi Asia)

Au fost schimbaţi şefi de agenţii, punându-se în locul celor care nu doreau să intre în jocul maşinii de propagandă zioniste, persoane zeloase, dornice de îmbogăţire şi putere. Una dintre aceste personalităţi este şi cel care a fost inspector-şef al ONU pe probleme nucleare, însărcinat cu zona Iran şi Siria, Olli Heinonen. Acesta şi-a dat de curând demisia, invocând „probleme personale“.

Tot pe Agenţia de Investigaţii Media a apărut un alt articol, scris de Bogdan Comaroni, care explică destul de bine şi succint, cam care ar fi problemele personale ale finlandezului.

„Cel mai important inspector ONU pe probleme nucleare, insarcinat cu zona Iran si Siria, si-a dat demisia. Olli Heinonen a invocat binecunoscutele „motive personale”, desi cu doar o luna in urma era extraordinar de activ, prezentand un raport al departamentului legat de armamentul nuclear din zona. Heinonen nega ca Iranul ar putea detine un impresionant arsenal nuclear si opta pentru o solutionare pasnica a conflictului din zona, ce sta sa izbucneasca, mai periculos pe zi ce trece.

„Motivele personale” mai mult ca sigur ca se datoreaza acestui fapt, comenteaza presa din SUA. Mai precis, ca Departamentul Nuclear nu a gasit in Iran motive temeinice de ingrijorare, in afara declaratiilor belicoase ale presedintelui Mahmoud Ahmadinejad, care ameninta cu o riposta nucleara in cazul unui atac al SUA – Israel. Cu alte cuvinte, raportul nu favorizeaza o rezolutie ONU care sa determine un atac din partea SUA. Cel mai probabil, in locul lui Heinonen va fi numit „un baiat” care va pricepe si va prezenta un raport din care sa reiasa ca bombele si rachetele nucleare colcaie in Iran.

Povestea imi aduce aminte de momentul cand „s-a comandat” atacul asupra Irakului lui Saddam Hussein. In plenul ONU au fost prezentate filme si fotografii cu intreg arsenal nuclear. Bineinteles, dupa ce a inceput razboiul si Irakul a fost rascolit de trupele americane, iar Saddam a fost prins si mai apoi judecat si executat, nu s-a gasit nici macar un focos nuclear. Dar ce mai conta? Scopul fusese atins, razboiul incepuse, iar campurile de petrol intrasera sub controlul SUA.

S-ar putea ca si in Iran sa se repete povestea. In afara declaratiilor-bomba ale lui Ahmadinejad sa nu se gaseasca nimic amenintator la pacea si stabilitatea omenirii. Demisia lui Heinonen ne arata, insa, ca socotelile sunt altele. Razboiul cu Iranul e musai sa inceapa. Criza economica trebuie rezolvata printr-un nou razboi de amploare. Daca nu cumva criza economica n-a fost provocata taman pentru a se putea declansa un razboi de care sa fie preocupata intreaga omenire si care ar putea sa angreneze mult mai multe state decat pana acum.

Bogdan Comaroni“

Ştiu că aşa-zisele arme pe care le visau atacatorii în Irak erau, în mare parte, cele chimice. Dar îmi aduc aminte şi de faptul că se urla despre armele de distrugere în masă, despre armele nucleare. Oricum, propaganda ştie mai bine că orice armă, chiar şi un cuţit, poate fi transformată în armă de ucidere în masă dacă i se atribuie valenţe extraterestre, de exemplu, cuţitul cu laser… sau cuţitul cu focos nuclear…

Până una alta, România pare băgată până peste cap într-un război idiot, care nu aduce niciun bine ţării noastre. Probabil că vom plăti iarăşi sumedenie de penalităţi, chiar dacă vom fi printre cei declaraţi învingători.

Dar dacă zvonurile se adeveresc, acest război nu va avea nici învinşi, nici învingători. Este posibil ca omenirea să se autodistrugă din prea multă lăcomie, din prea multă mândrie şi prostie imensă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s