lăcomia şi prostia

Posted: 5 iulie 2010 by razvratit in conspiraţii, dreptate, imbecilitate, ipocrizie, misandrism

Aşa cum ştim cu toţii, minciuna are picioare scurte. Propaganda se bazează pe minciună, creând anumite emoţii celor care cred în aceasta. Şi, din păcate, şi multor celor care nu cred şi care sunt convinşi 100% că ceea ce gândesc este rodul minţii lor. Pe propagandă se bazează şi marile curente şi mişcări ale lumii. Transfomarea unor evenimente în bune sau rele. Crearea unor nevoie inutile. Şi, nu în ultimul rând, crearea unor disproporţii imense între cele două sexe care compun lumea actuală (în viitor, cine ştie câte alte „sexe“ vor mai exista).

Aşa s-a creat şi marele curent de emancipare al femeilor, plecând de la o mişcare nevinovată feministă şi ajungându-se la o adevărată mişcare misandristă. O mişcare de ură împotriva bărbatului şi a tot ce reprezintă bărbatul. Eliminarea termenului de feminist, feministă, ar o catastrofă pentru această mişcare ascunsă pentru că ar da pe faţă adevăratul scop al mişcării.

De-a lungul timpului au fost (şi mai există) numeroase voci care s-au ridicat împotriva curentului realizând perfect perfidia celor care se ascund în spatele feminismului. De-a lungul timpului au ieşit la iveală nenumărate dovezi ale scopului ascuns al misandrelor şi misandrilor (pentru că există destul de mulţi de purtători ilegali de sex masculin). Şi nu de puţine ori ne-a fost dat să vedem lăcomia fără margini, însoţiită, aşa ccum este normal, de prostia crasă a acestor simpatizanţi/simpatizante dizabilitaţi.

La început s-a bătut apa în piuă şi s-a făcut un mare tărăboi că femeia, vezi Doamne, e aservită bărbatului, că nu are independenţă financiară. Au ajuns femeile să fie reprezentate corect din punct de vedere procentual în câmpul muncii. Mai multe femei în lume, mai multe femei la muncă. Partea proastă e că toţi şi toate aceste aprobastori/aproabatoare nu şi-au dat, nu îşi dau şi nu îşi vor da seama că motivul real pentu care s-a dorit introducerea femeilor în câmpul muncii nu a fost considerarea faţă de vreo situaţie nasoală a acesteia. Pentru că, între noi fie vorba, femeile care o duceau rău, o duc rău şi acum. Cu atât mai rău că sunt şi angajate… Motivele adevărate au fost scăderea remuneraţiei pentru toată lumea, forţa de muncă ieftină pe care o reprezintă femeile, impozitarea unui segment al societăţii care nu aducea niciun venit la bugetul de stat, manipularea mult mai facilă a femeilor şi, nu în ultimul rând, voturile acestui segment numeros al societăţii care, aşa cum am zis anterior, poate fi manipulat mult mai uşor. Astea sunt cele mai importante, fiind şi multe altele despre care  nu voi vorbi acum.

Apoi, au început să apară tot soiul de „studii“ prin care femeile au salarii mai mici decât bărbaţii, nevorbindu-se însă de motivele care duc la acest fapt. (Nu voi pierde acum timpul cu acestea, pentu că fiecare le cunoaşte destul de bine)

Recent, un alt „studiu“ arată că efectele reducerilor bugetare din Marea Britanie vor lovi cel mai crunt femeile, iar o avocată înflăcărată a misandrismului face valuri prin Anglia. Ea spune că mai mult de 70% din venitul la bugetul de stat vine de la femei şi că tăierile din perioada 2014-2015 vor afecta cel mai tare tocmai acest segment. Mai declară că femeile sunt acum mai numeroase în aparatul de stat decât bărbaţii şi că vor avea cel mai mult de suferit de pe seama acestor tăieri ale beneficiilor şi de reduceri de locuri de muncă. Acuză astfel guvernul de imparţialitate…

Deci, dacă nu au suficiente locuri de muncă, se numeşte sexism şi misoginism. Dacă le dai mai multe locuri de muncă, dar salarii pe măsura muncii depuse, se numeşte sexism şi misoginism. Dacă faci tăieri în toate sectoarele de stat, care afectează (aşa cum era şi normal) cel mai mult femeile, pentru că ele sunt cele mai multe, se numeşte sexism şi misoginism. Dacă faci un număr egal de bărbaţi şi femei în aparatul de stat se numeşte sexism şi misoginism pentru că ai dat afară o grămadă de femei. Daccă faci tăieri corecte procentual, se numeşte sexism şi misoginism pentru că grupul cel mai afectat va fi cel mai numeros (aşa cum orice elev de clasa a doua,c are a făcut mulţimile, îţi poate spune): femeile.

Pe lângă lăcomia fără margini a acestor ţoape cu pretenţii tembele se poate observa şi prostia lor, făcându-se de ruşine şi în faţa copilaşilor de clasa a doua, care ar ptuea să îi spună că dacă într-o mulţime dată, ai două grupuri inegale şi vei tăia din mulţimea mare un procent egal pentru fiecare grup, grupul cel mai afectat va fi grupul cel mai mare. Partea şi mai interesantă, referitoare la prosita şi lăcomia acestora, e că vor rămâne tot mai multe femei decât bărbaţi în sistem. Şi, cea mai gravă parte, eşecurile acestui sistem, care a dus ţara în prăpastia actuală este din vina celor care au muncit pentru sistem, deci al femeilor…

sursa: http://www.guardian.co.uk/politics/2010/jul/04/women-budget-cuts-yvette-cooper?&.

Reclame
Comentarii
  1. anonim spune:

    da ,stii doar sa discriminezi.
    te dai mare!
    !!urasc barbatii si baietii!!
    detest lesbienele si homosexualii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s