viitorul apropiat al lumii…

Posted: 5 Iulie 2010 by razvratit in atitudine, conspiraţii, crime, imbecilitate, ipocrizie, libertate, război, terorism, tragedii

După ştirile care curg într-una, stau şi mă întreb: lumea asta chiar va mai exista în următorii 50 de ani, să zicem? Va fi cum era în Mad Max? Vom lupta frate cu frate şi soră cu soră pentru un pumn de apă? Va mai exista apă potabilă, în primul rând? Vom ajunge să mâncăm nisip plin cu scorpioni şi noroi plin cu larve? Vor mai exista animale? Vor mai exista plante?

Poate că sună apocaliptic, ceea ce nu este scopul acestei însemnări, însă tendinţa actuală duce exact în direcţia asta. Şi, pentru unii, apocalipsa se apropie. (de fapt, pentru aceştia se apropie de fiecare dată când ceva merge aiurea…, dar ăsta e alt subiect).

Să ne uităm puţin la contextul mondial actual: cazarii şi-au construit un câine puternic, prin care manevrează tot ce doresc. De fapt, manevrează prin partea financiară, toată lumea fiind interesată doar de cum o duce „financiarul“. Nu mai contează că se distrug ecosisteme, plante, animale, că mor sute, mii sau sute de mii de oameni.

Importante sunt pagubele materiale. Important e să nu scadă venitul, profitul. Important e ca banul să circule. Şi lumea este inundată cu mulţime de date economice, care mai de care mai false şi mai alarmante. Altele, dimpotrivă, sunt atât de optimiste de zici că ăla sau aia de a scris materialul au vorbit acu 2 secunde cu Dumnezeu. Sărăcia nu mai contează, decât din punct de vedere economic: cât putem scoate de pe urma ei. Bolile au devenit o afacere extrem de bănoasă (asta datorită şi lipsei de educaţie a oamenilor, în cea mai mare parte pentru că îşi doresc să înveţe cât mai puţin), din care singurii câştigători sunt fabricanţii de chimicale, supravieţuitorii. Iar aceştia nu vor fi niciodată (cel puţin acum) cei mulţi.

În ziua de azi se vinde tot. Mă uitam recent pe o seamă de însemnări de pe unele bloguri creştine şi vedeam cu groază cum creştinii se divid din ce în ce mai mult. Vedeam cum totul se vinde, inclusiv credinţa. Vedeam cum fiecare dă legi şi declaraţii după cum îl trece/ o trece capul, judecând în stânga şi-n dreapta pe toţi cei care nu sunt de acord cu ei, sau care au îndrăzneala să pună întrebări încurcătoare.

Însă partea cea mai gravă este mentalitatea care se impune din ce în ce mai mult, pe zi ce trece, mulţimii, conform căreia singura variantă de ieşire din criză este războiul. Pentru că în război, nu-i aşa, vor muri suficient de mulţi oameni (majoritatea bărbaţi) iar masa rămasă este mai uşor de manipulat. Tot în timpul războiului se crează aceeaşi impresie falsă de creştere economică dată de vânzările enorme de armament. Economia înseamnă, în primul rând pentru cei ce conduc destinele lumii, nimic altceva decât o pseudo-ştiinţă pe care o manevrează ei după bunul plac, comandând scăderea sau creşterea acesteia în funcţie de nevoile lor momentane.

Partea cea mai interesantă este că acum există şi această teorie a conspiraţiei, destul de bine susţinută cu dovezi, conform căreia se încearcă, tot în urma unui război, instaurarea unui guvern mondial, se încearcă uniformizarea oamenilor prin forţă. Scopul cel mai sigur al unei asemenea uniformizări este acela de a transforma oamenii în sclavi, unii cu mai multe drepturi decât alţii.

Bun. Să revin. Pe lângă căţelul SUA, cazarii au dispus înfiinţarea unui alt căţel: mUE. Oneonea Ioropeană. Modul de conducere este acelaşi: despotic şi indiferent. Scopul este acelaşi: transformarea oamenilor în râme manevrabile după bunul plac. Africa deja este docilă, ONG-urile făcându-şi treaba din plin. America de Sud ridică unele probleme prin venezueleanul Chavez. Cuba nu mă aştept să schiţeze vreo mişcare.

În partea cealaltă a globului, Rusia şi China au fost cumpărate. Astfel, după ce au pus laba pe Irak, Kuweit, Afganistan şi Pakistan, urmează Iranul şi Coreea de Nord. Japonezii sunt cuminţiţi pentru că sunt arătaţi cu degetul, după ce tot ei au fost bombardaţi cu bomba atomică, SUA şi aliaţii acesteia neadresând nicio scuză, niciodată, naţiei nipone pentru genocidul experimental din 1945. (Aceea a fost prima manifestare a adevăratului terorism). Restul Asiei nu prea mişcă, din frică, căţelul cazarilor având baze destul de bine poziţionate pe continent şi posibilitatea atacării oricărei ţinte în nu mai mult de două ore de pe mare.

Marea problemă rămân cele două state, despre care propaganda mondială mănâncă acelaşi căcat ca acela pe care l-au mâncat când a fost vorba despre armele de distrugere în masă ale lui Saddam. (Atunci doar ce s-a rafinat metoda de minţire, astfel încât impactul acesteia să aibă acum un rezultat mult mai bun ca în 2003, deşi opinia publică din acea perioadă a fost împotriva acestui război care a dus la pierderea a numeroase vieţi şi la irosirea unor sume imense de bani totul în folosul ştim noi cui) Se folosesc aceleaşi acuze care nu au avut niciun rezultat în 2003, dar care sunt acum alimentate de declaraţiile lui Ahmadinejad.

Iată ce am găsit în Agenţia pentru Investigaţii Media zilele trecute: trei materiale prin care se arată că declanşarea războiului este aproape iminentă. Le voi prezenta în întregime, cu legătura de rigoare.

Primul:

Romania bagata pana in gat in conflictul cu Iranul

Armada formata din 10 vase de razboi americane, plus inca doua – unul german si unul israelian – care a tranzitat Canalul Suez pe 18 iunie, a ajuns in Golful Persic, relateaza Debkafile citand surse militare. Inainte de asta, insa, intre 6 si 10 iunie, portavionul Harry S. Truman a executat un exercitiu secret de interceptare a atacurilor cu rachete iraniene, siriene si ale Hezbollahului impotriva tintelor americane si israeliene din Orientul Mijlociu.

Exercitiul a avut loc la 50 de mile in largul coastelor de sud-vest ale Israelului. Flota condusa de USS Truman s-a indreptat ulterior spre Golful Persic, insotita de o nava israeliana purtatoare de rachete (neidentificata) si de fregata germana FGS Hessen F221.

Cinci zile si cinci nopti, cele 60 de avioane de lupta si bombardament F/A-18E/F Super Hornet de pe portavionul Truman au simulat misiuni de distrugere a unor tinte fixate de aviatia israeliana in Desertul Negev, la sud-est de Be’er Sheva – una ditre cele mai mari baze aeriene. Exercitiul a survenit desfasurarii a numeroase rachete Scud ale Hezbollahului, la granita cu Libanul.

Aplicatia a inclus si avioane F-16 care au aterizat pe aeroporturi militare ale Aviatiei israeliene, venind de la baze din Germania si Romania, pentru realimentare, si decoland insotite de bombardiere israeliene pentru a exersa misiuni de lupta deasupra Marii Rosii si Marii Mediterane. Echipajele s-au antrenat atat pentru bombardamente, cat si pentru lupte aeriene, in vederea unui conflict iminent cu Iranul. (S.C.)“

Al doilea:

Razboiul cu Iranul, ultimele retusuri; A sosit si al treilea portavion

Armada americana destinata atacarii regimului condus de Mahmoud Ahmadinejad a fost completata cu grupul USS Nassau * Numarul militarilor americani din zona a ajuns la 10.000 * Noile intariri cuprind nave amfibii, avioane Harrier, elicoptere Super Cobra * Navele iraniene care urmau sa ajunga in Gaza au facut cale intoarsa de teama sa nu fie interceptate de americani

Surse militare citate de Debkafile au declarat ca in largul coastelor iraniene si-a facut simtita prezenta al treilea portavion destinat sa participe la atacul iminent asupra regimului condus de Mahmoud Ahmadinejad. Portavionul este insotit de nave amfibii de asalt si de inca 4000 de puscasi marini, care ridica astfel numarul combatantilor americani din zona la peste 10.000 de oameni. Grupul USS Nassau (LHA-4) insotit de nave amfibii si sustinut de flota a cincea, aflata in Bahrain, patruleaza deja in zona Stramtorii Bab el-Mandeb. Prezenta flotei a fost confirmata si de regimul de la Teheran, care si-a retras „navele umanitare” pentru Gaza de teama ca fortele americane le vor intercepta. Acest lucru ar fi fost posibil in urma noilor sanctiuni impuse Iranului de Natiunile Unite pentru programul sau nuclear.

Al treilea grup, in care este inclus si portavionul Nassau, cuprinde 3000 de puscasi marini, sase avioane de atac cu decolare verticala AV-HB Harrier, patru elicoptere AH-1W Super Cobra, 12 elicoptere Sea Knight si CH 53 Sea Stallion, precum si elicoptere convertibile in avioane rapide V-22 Osprey, capabile sa aterizeze in orice conditii.

Uriasul portavion are 1400 de cabine, care asigura cazarea pentru intreg Corpul Expeditionar 24 al marinei americane. Grupul de atac mai cuprinde nava USS Mesa Verde, la bordul careia se afla 800 de puscasi echipati pentru debarcare rapida, precum si nava USS Ashland, cu 400 de puscasi si 102 militari specializati in actiuni de comando, pentru operatiuni in spatele liniilor inamice. USS Ashland a fost in 2005 tinta unui atac marca Al Qaeda, cu rachete Katiusa. Nava se afla pe atunci in portul iordanian Aqaba, aflat in apropierea portului israelian Eilat. Una dintre rachete a explodat in aeroportul Eilat. Nava a reusit sa iasa din port la timp pentru a evita sa fie lovita in plin, potrivit Debkafile.

Iranul acuza CIA de razboi psihologic (vă amintiţi ce spunea Ceauşescu despre războiul psihologic şi agenturile străine care trimit terorişti pentru a produce debandadă?)

Aceste noi intariri reprezinta o injectie masiva de forte navale, aeriene si terestre care completeaza Armada americana desfasurata in ultimele luni in Golful Persic, Marea Rosie si Oceanul Indian. Grupul de atac condus de portavionul Harry S. Truman, format din 12 nave de lupta, se indreapta, prin Marea Arabiei, spre Chah Bahar, cea mai mare baza navala a Gardienilor Revolutiei, aflata in apropierea granitei dintre Iran si Pakistan. Baza adaposteste si cele multe dintre unitatile speciale de comando ale Iranului. Tot in Marea Arabiei patruleaza si Grupul de Atac condus de portavionul USS Dwight D. Eisenhower.

Pe de alta parte, Iranul acuză Agenţia Centrală de Informaţii din SUA că poartă „un război psihologic”, subliniind că CIA ştie că programul nuclear iranian nu are scopuri militare, relateaza Mediafax. Teheranul a făcut acest anunţ după declaraţiile directorului CIA, Leon Panetta.

„Acest gen de declaraţii fac parte dintr-un război psihologic lansat pentru a se forma o viziune negativă asupra activităţilor nucleare paşnice ale Iranului”, a reacţionat purtătorul de cuvânt al Ministerului iranian de Externe, Ramin Mehmanparast. „Oficialii militari americani şi în special serviciile de informaţii ştiu mai bine decât oricine că programul nuclear iranian nu are scopuri militare”, adaugă oficialul iranian.

Duminică, Leon Panetta a declarat că Iranul dispune de suficient uraniu îmbogăţit pentru a fabrica două arme nucleare, adăugând că această ţară poate obţine o bombă atomică în doi ani.

Ahmadinejad trage de timp

Iranul a amânat până în luna august negocierile cu marile puteri privind controversatul său program nuclear, ca o măsură de retorsiune faţă de adoptarea de noi sancţiuni împotriva Teheranului, a declarat luni preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad, care a condiţionat reluarea discuţiilor în respectivul dosar, informează agenţiile de presă internaţionale, citate de Agerpres.
„Întârziem negocierile din cauza relei lor conduite şi a adoptării unei noi rezoluţii” de către Consiliul de Securitate al ONU, care sancţionează Iranul din cauza refuzului său de a pune capăt acţiunii de îmbogăţire a uraniului, a răspuns şeful statului iranian, la o întrebare formulată într-o conferinţă de presă la Teheran.

„Nu vor avea loc negocieri înainte ca luna (iraniană) Mordad să ia sfârşit (22 august) la mijlocul Ramadanului”, luna postului musulman. „Este amenda pe care ei (occidentalii) trebuie să o plătească pentru a învăţa ce este politeţea şi cum trebuie să te adresezi celorlalte naţiuni”, a continuat preşedintele iranian, referindu-se la sancţiunile votate la 9 iunie de Consiliul de Securitate al ONU împotriva Iranului, pe care îl acuză de lipsă de transparenţă şi cooperare în programul său nuclear.

Mahmoud Ahmadinejad a afirmat că discuţiile Iranului cu aşa-numitul ”Grup de la Viena” (SUA, Rusia, Franţa), desfăşurate sub egida Agenţiei Internaţionale pentru Energia Atomică (AIEA) şi care se referă la un eventual schimb de combustibil nuclear, ar trebui să mai includă Brazilia şi Turcia.

„Suntem gata la un schimb de combustibil pe baza Declaraţiei de la Teheran”, semnată în primăvara acestui an de Iran, Turcia şi Brazilia, a spus Ahmadinejad. „Componenţa negocierilor trebuie schimbată”, inclusiv la discuţiile cu G5+1 (cele cinci state membre permanente ale Consiliului de Securitate al ONU: China, Franţa, Marea Britanie, Rusia, SUA), plus Germania, până acum principalul interlocutor al Iranulului în dosarul său nuclear, a continuat preşedintele iranian.

De asemenea, marile puteri trebuie să explice „care este scopul negocierilor” şi să-şi „precizeze cu claritate poziţia privind armele nucleare pe care le posedă regimul sionist”, a conchis Ahmadinejad, citat de Agerpres.

Sorin Avram“

Al treilea:

Avioane F-16 vor lovi Iranul decoland din Romania (chiar credeaţi că degeaba au cumpărat soldaţii aşa-zişi români rablele alea americacane în locul unor avioane noi, la acelaşi preţ?)

Surse ale serviciilor secrete iordaniene au precizat că 60 de avioane de luptă americane F-16 au decolat în 25 iunie de la baze din Germania şi România şi au aterizat în Israel în cadrul unui exerciţiu secret desfăşurat de SUA, Israel şi Germania. Exercitiu presupunea realimentarea aparatelor in aer si aterizarea acestora la o baza din Tel Aviv (Israel). Presa militara considera aceasta manevra ca un exercitiu pentru apropiatul razboi al SUA si Israel cu Iranul.

Ingrijorarea este ca aceste avioane de lupta vor porni din Romania si Germania si vor executa misiuni de lansare de rachete asupra unor obiective iraniene, scriu jurnalistii de la The Jordan Times. Exerciţiile secrete – denumite Juniper Stallion – au fost întreprinse de o flotă condusă de portavionul USS Harry S. Truman si au fost considerate un succes. In acelasi timp, considera analistii militari straini, sunt numeroase semne ca se intensifica lucrarile de amplasare a elementelor de racheta de pe litoralul Marii Negre, din Romania.

Pe fondul crizei economice mondiale, speranta puterilor militare este ca iesirea din impas sa se faca in urma unui razboi de amploare, cum a fost si cazul celui de al doilea razboi mondial, care, la acea vreme, a scos economia americana din recesiune si a lansat-o printre marile puteri economice, dolarul devenind o moneda planetara. In contextul unui nou razboi in Golf, Romania ar putea deveni o placat turnantapentru lansarea atacurilor aeropurtate, dar si cu racheta cu raza medie de actiune. (M.F.)“

Bun. Acum, pentru a înţelege cum stă treaba în ţara care comandă cum să se învârtă globul, va trebui să citiţi materialul în care scriam despre revolta aşchenazilor faţă de sefarzi, deşi din triburile respective mă îndoiesc să mai fi rămas vreun urmaş adevărat (la sfârşit). https://razvratit.wordpress.com/2010/06/20/stiri-saptamana-14-20-iunie-2010/ Acum am găsit un alt material interesant pe Haaretz prin care aflăm că judecătorii şi legile nu sunt mai presus de rabini şi decretele lor. Se vorbeşte despre aceleaşi două triburi. http://www.haaretz.com/news/national/immanuel-parents-in-israel-today-it-s-the-rabbis-who-decide-not-the-courts-1.298550. Pasul până la măsuri de genul pe care le-a resimţit lumea pe timpul Inchiziţiei este unul foarte mic, pentru că atunci când dai puterea celor care nu o merită, rezultatele sunt devastatoare. Din acelaşi dosar face parte şi articolul în care ni se spune că ultra-ortodoxii vor aduce Izdraelul la nivelul Evului Mediu. Păi, oricum, cazarii trăiesc ca în Evul Mediu, deşi se dau evoluaţi şi îi descriu pe arabi ca fiind înapoiaţi. E ca şi cum ar râde ciob de oală spartă… http://www.haaretz.com/print-edition/news/analysis-the-ultra-orthodox-are-returning-israel-to-the-middle-ages-1.298655. Şi aceştia ascultă doar de ce zice rabinul, legile nefiind luate în considerare. Ceva similar se poate citi şi în articolul de la http://www.haaretz.com/print-edition/news/study-faith-in-court-system-tumbles-among-haredim-settlers-1.297535 în care se arată că doar 36% (raportat la întreaga populaţie, adică cei care nu sunt nici ultra-ortodoxi, nici arabi-izraelieni) dintre cazari mai cred în curtea judecătorească vis-a-vis de ceea ce spune rabinul. Situaţia poate degenera extrem de rapid, cunoscând puternica legătură dintre cazari şi religia evreiască, în special cele scrise în Tora.

Acum alte articole din Harretz:

Nu doar România, Germania şi Irakul vor fi folosite pentru declanşarea atacului, deşi Irakul ar fi cel mai potrivit, dar şi Arabia Saudită, devenită marionetă cazară, care a permis unor elicoptere ale acestora să descarce echipament destinat atacării unui stat musulman. Partea cu destinaţia este puţin trasă de păr, dar contextul actual nu ne dă alte variante. Acestea sunt declaraţiile unei agenţii semi-oficiale iraniene, Al-Quds Al-Arabi. Aceasta anunţă că din coaliţie ar face parte şi Egiptul, prin permiterea trecerii vaselor de luptă prin Canalul Suez, ţară care a condamnat destul de dur atacul terorist asupra flotilei uamnitare către Gaza de acum aproape o lună. http://www.haaretz.com/print-edition/news/report-iaf-helicopters-unload-equipment-meant-for-attacking-a-muslim-state-at-saudi-airport-1.297942

Foarte interesantă este şi ştirea prin care suntem anunţaţi că Iranul a furnizat Siriei („alt inamic al umanităţii“) sisteme radar pentru detectarea unui atac surpriză americano-izdraelit. Partea proastă, aşa cum ziceam mai sus, e că aceştia vor folosi, sau, cel puţin ar fi trebuit să folosească, Irakul, fiind vecin cu Iranul şi în mâna căţeilor cazarilor. http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/iran-supplied-syria-with-radar-system-to-thwart-surprise-israel-attack-1.299350.

De cealaltă parte, Iranul doreşte purtarea unor discuţii, care mie, cel puţin, mi se par realiste. Impresia pe care o lasă statele-căţel de pe continentul americacan, cel ioropean precum şi Izdraelul este că nu doresc ca iranieii să beneficieze de reactoare nucleare pentru producerea de electricitate şi pentru medicină, dorind să lase statul iranian să depindă de exportul destul de neproductiv de petrol şi gaze neprelucrate. Astfel, ţara nu va putea niciodată să se ridice la nivelul de „stat civilizat“. Şi, cum am mai spus, şi voi mai spune, chiar dacă regimul de la Teheran doreşte să îşi producă arme nucleare, este dreptul lor. Aşa cum Izdraelul are arme pe care nimeni nu le numără, nu le verifică şi nu le caută, nu văd de ce i s-ar impune unui stat suveran că nu are dreptul de a avea arme nucleare de apărare.

Deci, Iranul continuă declaraţiile prin care anunţă disponibilitatea la discuţii, însă acum impune două condiţii noi: participarea Turciei şi a Braziliei la discuţii şi ridicarea sancţiunilor. http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/iran-to-halt-20-enrichment-if-uranium-swap-implemented-1.299943

Aşa cum mai zis şi în altă însemnare, dorinţa tembelă a cazarilor de a stăpâni lumea poate duce la inevitabil: distrugerea umanităţii. Este inadmisibil ca o populaţie să impună, în secolul 21, unei alte naţiuni ce să facă, atâta timp cât acea naţiune nu a făcut nimic rău primei naţiuni. Este inadmisibil ca partea financiară să primeze în faţa considerentelor umane. Este inadmisibil ca în secolul 21 lumea să mai creadă în tot soiul de ameninţări false şi create artificial. Este inadmisibil ca lumea să îşi rezoolve problemele prin aceleaşi metode de acum 1.000 de ani, doar că cu arme mai sofisticate. Este inadmisibil ca toată lumea să se ploconeasă unor înapoiaţi precum aceşti cazari. Este inadmisibil ca lumea, în loc să evolueze, să regreseze în modul cel mai oribil.

Treziţi-vă şi gândiţi, de aceea aveţi creiere în cap, nu doar pentu a nu vă bate curentul între urechi. De aceea aveţi capete pe umeri, pline cu materie cenuşie, nu doar pentru a nu vă ploua în gât. Demonstraţi că nu doriţi ieşirea dintr-o pretinsă criză, creată artificial, pentru anumite scopuri, printr-un război. Demonstraţi că nu mai sunteţi la nivelul animalic în care se afla omenirea în timpul perioadelor anterioare. Demonstraţi că aţi învăţaţ din greşelile de care este plină istoria. Demonstraţi că sunteţi mai mult decât simpli saci plini cu căcat.

Demonstraţi că sunteţi OAMENI!

Comentarii
 1. Andrei MITUCA spune:

  Cu permisiune d-voastra preiau articolul si il postez pe blogul personal ( sub identitatea proprie ce va apartine ) insotit de o mai veche alegorie ( obsesie ) grafica a mea care se numeste ROMANIA APOCALYPSE…Astfel Impactul Informatiei cred eu, ca va fi mult mai tare…
  Toata stima si respectul meu pentru munca d-voastra…
  Cu stima,
  ing.Andrei D.MITUCA

  • razvratit spune:

   Domnule Mitucă, chiar vă rugăm. Alegoriile dvs. mi-au plăcut destul de mult, nu am apucat să le „studiez“ în profunzime, dar sunt sigur că veţi găsi ceva perfect pentru această însemnare.

   Toate cele bune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s