sărmanul caracatiţ Paul

Posted: 7 iulie 2010 by razvratit in la gramada

Mă întreb dacă bietului caracatiţ numit Paul îi placelama de inox, tocătura fină şi baia de ulei încis. Pentru că după seara aceasta tare mi-e că va fi asortat cu ceapă albă şi roşie tăiată felii şi va sfârâi în tigaia bucătarului … cuiva … probabil al ăluia care dă mai mult.

A, cine este caracatiţul Paul? (în primul rând, habar n-am de unde ştiu cei care i-au pus numele că este mascul…) Caaracatiţul Paul, aflai în seara asta, este un caracatiţ ajuns celebru în timpul acestui turneu de fotbal. Nu sunt microbist, dar am zis că măcar de la sferturi să ne uităm şi noi la campionatul din Africa de Sud. Şi, sincer, au fost meciuri frumoase.

Dar să revenim la Paulică. Caracatiţul era pus înainte de fiecare meci să aleagă o midie dintr-una dintre cutiuţele care îi erau puse în faţă. Partea interesantă este că fiecare cutiuţă avea desenat fie steagul Germaniei, fie cel al echipei pe care aceasta o întâlnea. Şi mai interesant este faptul că Paul a „prezis“ de fiecare dată cine va câştiga, alegând midia din cutia Germaniei. Până în această seară, când Paul a ales-o pe cea din cutia cu steagul Spaniei.

E, nici de data asta nu a dat greş. Meciul s-a terminat cu victoria Spaniei printr-un gol normal, Puyol şi un coechipier fiind lăsaţi liberi în careu, la o lovitură de la colţ. Nemţii au dormit în chiloţi în cea mai mare parte a timpului, diferenţa dintre jocul din sferturi şi cel de astîzi fiind colosală.

Însă, bietul Paul s-ar putea să ajungă în farfuriile unor nemţi „furioşi“.

E, am glumit, nu cred să fie chiar atât de idioţi încât să taie caracatiţul pentru că a spus adevărul. Mai degrabă le-ar da jucătorilor câte un şut în cur pentrnu lipsa de combativitate, pentru somnul profund şi pentru unul dintre cele mai anoste meciuri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s