cum a rămas poporul minţit cu televizorul

Posted: 14 Iulie 2010 by razvratit in ATENŢIE!!!, „economie“, conspiraţii, crime, românia, terorism

„Aţi minţit poporul cu televizorul!“ era una dintre lozincile strigate de către cei care credeau că în România avea loc o revoluţie în anul 1989.

La mai bine de 20 de ani de la acea „revoluţie“, poporului român încă îi place să fie minţit cu televizorul. Pentru simplul fapt că „a zis la televizor“. Cu alte cuvinte, ceea ce apare pe sticlă e infailibil. Iar lumea crede cu înverşunare că tot ce se înşiră acolo reprezintă adevăruri de netăgăduit.

Mai sunt şi mulţi care „se informează“ din presa tipărită sau cea de pe internet. Însă şi aceştia iau de bune toate elucubraţiile tuturor celor plătiţi să mintă şi să păcălească cât mai abitir populaţia. Pentru că marea majoritate a românilor consideră acest aşa-zis pluralism politic o realitate indiscutabilă şi pierd timpul liber preţios ascutând toate minciunile lascive ale catindaţilor.

Pentru că presa post-decembristă a devenit aservită noii puteri, care la rândul ei este aservită nu Rusiei, cum au încercat şi încă mai încearcă propagandiştii globalişti să mintă, ci elitelor mondiale, tot ceea ce POPORUL ROMÂN a realizat pe timpul lui Ceauşescu este prost, de slabă calitate şi numai bun de aruncat în braţele lor… La fel şi plata datoriei externă a ţării, motiv pentru care şeful pe viaţă de atunci a statului a plătit cu viaţam, este o prostie, pentru că, vedeţi voi, români fără minte, fără a avea credit nu poţi să avansezi, nu-i aşa?

Şi astfel, românul fără minte a devenit fără să gândească sclavul „cămătarilor legali“, pe care statul îi apără mai abiitir decât pe proprii cetăţeni.

Însă, ceea ce puţini ştiu este faptul trist că pe spinarea tuturor cetăţenilor ţării (cu unele excepţii), toţi cei care s-au perindat pe la conducerea ţării, ajutaţi, sfătuiţi şi îndrumaţi de „oamenii de afaceri cinstiţi“ au furat din România cu şapte mâini. Prea puţini ştiu cât s-a furat şi cât se mai fură. Prea puţini dau atenţie cifrelor când sunt anunţate. Prea puţini CER să fie publicate cifrele exacte. PE PREA PUŢINI ÎI DOARE UNDEVA DE ROMÂNIA!!!

Iată că, la 21 de ani după lovitura de stat din ’89, România are o datorie externă totală de 86 MILIARDE DE EURO. 86.000.000.000 euro! În care intră, cică şi „împrumutul“ de anul trecut. Precum şi datoria privată, negarantată de stat. Însă datoria statului se ridică la aproximativ jumătate din acestă cifră, ajungând anul acesta la 173,9 miliarde de lei (la un curs de 4,2 lei pentru un euro rezultă 41, 4 miliarde de euro).

Ce avem noi, românii, de aceşti bani pentur care vor plăti şi copiii copiilor noştri? „Avem 42 de kilometri de autostradă în 20 de ani, construiţi „strategic“ între Turda şi Gilău. Avem câteva staţii noi de metrou şi am reuşit să finalizăm unitatea nr.2 de la Cernavodă – la Revoluţie se ajunsese deja la 60%. Continuăm să avem nişte drumuri şocante pentru o ţară europeană, rame de metrou din anii ’80 şi multe locomotive de tren din ’76. Industria de apărare, CET-urile, industria aeronautică şi industria minieră sunt la pământ.“ Ca să citez doar ceea ce scrie în ediia de internet a Capitalului.

Ca realitate palpabilă, românii au datorii mari de plătit. Cum le vor plăti? Prea puţin contează. De fapt nu plata lor e importantă ci acapararea pentru acel aer dat drept credit a unor bunuri reale, palpabile, cum ar fi imobilele şi  terenurile României. Scopul cămătarilor oficiali nu este de a acumula numere în calculatoare, pentru că pot genera orice sumă doresc ei, ci de a transforma aceste cifre în bunuri imobile. De a pune mâna cu ajutorul acetor zerouri pe bunurile altor neamuri. De a cuceri popoarele lumii prin zerouri, adică fără niciun efort.

Iar România este una dintre marile lor ţinte, acest colţuşor de lume fiind ţinta multor venetici de-a lungul timpului, nu doar pentru poziţia strategică, ci pentu ceea ce ascunde în măruntaiele ei, lucru pentru care şi astăzi se dau lupte uriaşe între prostime şi cei care o conduc (vezi Roşia Montana, ca exemplu rapid).

Iată de ce a fost nevoie de o „revoluţie“ în România lui Ceauşescu. Pentru că Ceauşescu ştia foarte bine care sunt scopurile adevărate ale celor care i-au cumpărat maimuţa. România, alături de întreg fostul „lagăr comunist“ reprezenta o piaţă de desfacere uriaşă pentru „bogăţiile şi binefacerile lumii civilizate“. La fel cum acum, Africa şi America Latină sunt pieţe foarte bune pentru implementarea aceloraşi „binefaceri“ (cu Africa e mai greu, pentru că rasismul celor care conduc lumea nu a dispărut…).

Iată de ce boborul trebuie minţit în continuare cu televizorul şi presa. Iată de ce boborul nu trebuie să afle că pluralismul partidic nu există. Că socialismul este ceea ce denumesc vesticii cu emfază „capitalism“. Că sclavagismul a disprut doar pe hârtie, „liderii lumii“  inventând mereu o formă nouă de prostire a oamenilor pentu a le ascunde mereu şi mereu faptul că trăiesc în cel mai crunt sclavagism. Iată de ce cei care vor ca omul să o ducă bine cu adevărat sunt marginalizaţi, defăimaţi, distruşi şi transformaţi în legume cu ajutorul „psihologilor şi psihiatrilor“.

Însă vremea lor se apropie de sfârşit. Sau, cel puţin, aşa sper eu.

Anunțuri
Comentarii
  1. antiignorantu spune:

    PSIHOZA SOCIALA …. MULTE FEMEI PICA IN CAPCANA … MADALINA MANOLE ESTE POSIBIL SA FI FOST UCISA PTR. DIVERSIUNE MEDIA , SINUCIDERE PRIN PRESIUNE PSI * Protectia – AM SPUS DE MULTE ORI PE FORUMURI DESPRE PRUDENTA SI SINUCIDERI * SUNT IN STARE DE ORICE FOSTII SECURISTI SA UCIDA PRIN METODE PSIHOLOGICE PTR. MARI DISCUTII IN MEDIA – DISTRAGEREA ATENTIEI DE LA CRIMELE SI JAFURILE FACUTE DE CATRE CLANURILE DIN POLITICA .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s