un articolaş de tot rahatul

Posted: 12 august 2010 by razvratit in atitudine, băşcăreală, imbecilitate, ipocrizie, românia

Asta este articolaşul (articolaş reprezintă pentru mine tentativa unuia/uneia care se crede scriitorul lumii dar dă chix cu mare graţie artistică) ăluia de îl cheamă Roncea: http://roncea.ro/2010/08/12/un-reporter-de-la-hotnews-si-deutsche-welle-a-asistat-impasibil-la-maltratarea-unei-prostituate-pe-calea-victoriei-pentru-a-scrie-senin-o-analiza-despre-legalizarea-prostitutiei-curajosul-de/

Chiar avusei curajul să cetesc materealul, dar îmi produse mai mare scârbă decât toate cele aproape 2.000 de articole, la un loc, care zac în lista de aşteptare de a apărea pe aici. De ce? Pentru că Roncea, dintr-un leu neînfricat, apărător al dreptăţii, s-a transformat în ceea ce era de fapt: un lache lingător de ochi maron prezidenţial. Şi ca toată tevatura să fie ca la carte, Roncea se apucă şi ia apărarea unei ştoarfe (alt cuvânt academic nu am găsit) care înţelege romgleza doar când îi convine (citiţi materialul, dacă mai există, din legătura de mai sus). Brusc, Roncea devine apărătorul vajnic al ştorfismului românesc, de la noi, şi de ce nu, şi de pe alte meleaguri…. (prietenii ştie de ce!!!)

Chiar avusesem intenţia de a-i lăsa un mesaj, de a scrie un comentariu, dar m-am gândit că l-ar înţelege la fel de greşit precum a înţeles el dreptul atacatului de a se elibera de strânsoarea ştoarfei. Însă îi pot pune o întrebare: mă, dacă era femeie şi era abordată în acelaşi mod de un bărbat, iar ea dădea cu paru în el, sau îi rupea ochii cu un şpray cu ardei uite, sau îi spărgea „ovarele“, îi mai luai apărarea??? Mă îndoiesc, pentru că politikul korekt vă învaţă cu totul altceva. Nu are rost să îmi tocesc buricele de pomană, pentru că sigur nu vei înţelege. Eşti la fel ca mulţi (poate prea mulţi) alţii, care se cred deţinătorii adevărului şi ai dreptăţii.

Măi, Roncea, aş mai avea eu multe de spus, de fapt, aş mai avea eu multe să îţi spun, dar din păcate, pentru tine, nu le vei aflaacum, aici. Există o fabulă, pentru că între timp s-a transformat din banc sec în fabulă, cu Bulă şi o bancă. Eu voi face precum banca, asta până nu mai scoţi alte asemenea aberaţii, ca cea de mai sus, şi te voi lăsa în grija propriei satisfaceri.

Reclame
Comentarii
  1. Saran Satunas spune:

    Valuable information and outstanding design you got here! I would like to thank you for sharing your ideas and time into the stuff you post!! Thumbs up

  2. Thanks a lot for your concern and also attempts! This stuff on your own internet site will be wonderful. At the same time My partner and i significantly treasure the ideas. In my position they’re very important details. Nevertheless thank you. Fantastic read.

  3. Wow, great post Thanks for sharing !

  4. target spune:

    I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was interesting. Cheers!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s