„Capra neagră trebuie înlocuită clar cu capra din kama-sutra, iar afinele nu mai sunt pentru dulceaţă, ci pentru aroma prezervativelor!“

Posted: 15 august 2010 by razvratit in brand-ul României, băşcăreală, naţionalitate, românia

Aceastea, se pare, au fost cuvintele lui Mazăre (nănaşul judeţului Constanţa) după ce s-a uitat galeş la Udrea. Pe care le-am găsit într-un material de pe www.balaceanca.net.

Voi prezenta acest material aici pentu că este o bună complpetare la însemnarea despre „adevăratul brand al României“:

„Elena Udrea s-a văzut ieri la Mamaia cu primarii de pe litoral. Inspirat probabil de compania selectă, Radu Mazăre s-a gândit că nu e rău totuşi să nu ne mai ascundem după deget, ba chiar să ne folosim de defectul nostru. Mazăre s-a uitat galeş la Udrea şi a decretat: „Suntem o naţie de curve şi grădina Carpaţilor nu trebuie vizitată de chinezi, ci de ruşi şi arabi. Capra neagră trebuie înlocuită clar cu capra din kama-sutra, iar afinele nu mai sunt pentru dulceaţă, ci pentru aroma prezervativelor!”
Declaraţia lui Mazăre a stârnit o lungă serie de polemic. De la taraba din piaţă, până la forumul de pe net au sărit o groază de oameni, ca arşi, contrariaţi de cele declarate. Oare o dovadă a faptului că ipocrizia acestui popor nu are limite? S-au trezit să comenteze exact alea care dau odraslelor sfaturi de genul „mamă, tu trebuie să îţi găseşti un băiat care să aibă maşină, să aibă o casă a lui… Nu cumva să suferi!” Au sărit ca arşi unii care când îşi văd „fetiţa” că pleacă imbrăcată exact ca o curvă la discotecă, exclamă „ce mare şi frumoasă s-a făcut fata tatei!”
Mulţi ştiu, puţin recunosc. Ori recunoaşterea e primul pas spre vindecare! Întrebaţi-i pe românii care trăiesc pe afară cât la sută din numărul total de prostituate sunt românce! Un amic inginer, stabilit de ani buni în Italia, de condiţie bună şi alească cultură, îmi spune cu mâhnire, că luând per ansamblu (prostituţie, pornografie, cluburi de noapte etc) partea de comerţ sexual, aproape 50% dintre angajate sunt românce. Tot el îmi povestea, cunoscând în mod direct situaţia, cam ce activităţi şi îndeletniciri au asistentele de origine română şi ce anume le cer medicii. Vorbele lui exacte: asistentele românce sunt angajate „pentru recreiere”! Lucru confirmat de un alt amic prezent o perioada considerabilă de timp în teatrul de operaţii din Irak. Omul îmi povestea că dintre toate naţiile pământului, americanii abia aşteptau să vadă asistentele venite din România. Deşi statutul lor în mod normal nu ar fi permis acest lucru, erau întotdeauna bine-venite la popota ofiţerilor. Chiar amintea de una dintre ele care intrând într-o seară în acest stabiliment a fost salutată mai ceva decât un general-maior. Credeţi că s-a întâmplat acest lucru doar pentru că „era românca şi era frumoasă”? Sunteţi naivi sau ipocriţi! Dintre toate naţiile prezente acolo, româncele avea cea mai scăzută stimă de sine. Oricare reprezentat al vreunui popor mai bine văzut, fie că e vorba de americani, australieni, britanicii, putea cu extrem de mare uşurinţă să se culce fără prea multe complicaţii cu ele. Multe dintre româncele noastre plecate acolo sunt şi căsătorite. Unele chiar au şi un copil acasă. Dar asta conta prea puţin. Căutau în orice mod, dar în mare parte prin oferirea de favoruri sexuale, să îşi găsească un „prost de american” să le scoată din România. Chiar dacă asta ar fi însemnat divorţ, părăsirea unui copil. La cealaltă extremă se aflau bosniacele (din spusele amicului trecut prin focul războiului Irakian, multe dintre ele mai frumuşele decât româncele). Aceste femei nici măcar nu ridicau privirea când se intersectau cu un bărbat, dacă ştiau că acasă le aşteaptă prietenul, logodnicul, soţul.
Doi studenţi. El extrem de îndrăgostit. Ea extrem de prefăcută! El cu oarece influenţe printre profesorii lor, suficient de influent încât să ajute idioata să aibă medii pentru a pleca cu work-and-travel în SUA. Ajung în SUA, ea se combină cu moşneagul în a cărui locuinţă stăteau şi îi dă papucii lui. Şi ştiţi care e partea interesantă a poveştii?! Maică-sa umblă mai mereu îmbrăcată în negru şi e frecvent văzută la biserică, iar taică-su e fost ofiţer. Credeţi că i-a zis vreunul dintre ei că o reneagă?! Dimpotrivă!
Mai luăm un exemplu? Ceva mai pe scurt… Mai luăm! Ea ospătăriţă. Cunoaşte la terasa pe care o deservea un britanic. Împreună cu prietenul ei decid să îl facă de bani. Până la urmă ajunge prostituată de lux, îi dă papucii prietenului ei şi îşi schimbă atitudinea. Acum frecventează aceeaşi terasă. Dar nu e ospătăriţă! Vine însoţită de proprietarul terasei şi… ca mare parte româncelor de după ’89, se uită cu greaţă la fetele care muncesc pe brânci să scoată un ban cinstit!
Exemplele nu se termină aici. Nici măcar nu am ajuns la 1%! Ori în situaţia asta, cum poate cineva să îi sară lui Mazăre la beregată că invocă turismul sexual ca soluţie pentru aducerea de bani în România! E culmea! E ca şi cum grădinarul are parcele întregi cultivate cu varză, dar vrea să dea lovitura în afaceri cu un strat de iasomie!“

Reclame
Comentarii
  1. originar spune:

    foarte corect pe partea cu prostituia romancelor.
    ipocrizia omoara Romania 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s