a creşte, a face schimb sau a vinde alimente din producţia proprie devine ilegal

Posted: 20 august 2010 by razvratit in ATENŢIE!!!, conspiraţii, crime, imbecilitate, sănătate, terorism

Din fericire, nu în România. Sau, cine ştie, pentru cât timp. Însă aceasta s-ar putea întâmpla în Americaca, ţară aflată la cheremul cazarilor.

Recent au apărut tot soiul de articole, mesaje şi e-mal-uri care atenţionează pe toată lumea că SUA ar putea interzice (prin legiutorii săi) producerea şi comercializarea alimentelor crescute în propria grădină. Partea cea mai îngrijorătoare o reprezintă faptul că nimeni nu ar mai avea voie să îşi producă propriile alimente. Iată că după ce mai multe state au interzis colectarea apei de ploaie care cade în curţile oamenilor (un lucru care depăşeşete orice capacitate de înţelegere), fostul angajat al Monsanto, Michael Taylor, actual angajat al AAM-ului (şi care aşteaptă să fie denumit Ţar al alimentelor) s-a gândit că e cazul ca Monsanto să îşi continue răspândirea dominaţiei asupra întregii lumi. Şi astfel a cocneput un act, denumit S510, care, dacă va fi aprobat de Senatul americacan (lucru foarte posibil având în vedere banii pe care îi are Monsanto) va interzice fermierilor mici să mai cultive şi să mai comercializeze alimente dacă nu respectă anumite reguli. Nu am avut timpul necesar de a studia în amănunt acel proiect, însă am citit cam toate comentariile aflate pe pagina de internet pe care se găseşte următorul material. Şi ceea ce înţelegi de la cei care scriu acolo e că acele legi vor fi în aşa fel concepute încât cei mici să nu aibă voie să cultiva şi să comercializeze ceea ce produc în curtea proprie. Doar cei care au producţie în valoare de peste 500.000 de dolari anual vor fi scutiţi de aceste reguli. Cu alte cuvinte, unii sunt mai eglai decât alţii (un lucru deja foarte bine încetăţenit în societatea americacană).

Voi traduce rapid materialul în cele ce urmează:

S 510, Actul de Modernizare al Siguranţei Alimentaţiei din 2010, s-a putea să fie actul cel mai periculos din istoria SUA. Este pentru mâncarea noastră ceea ce darea de bani băncilor (bailout) a fost pentru economia noastră, doar că putem trăi fără bani.

„Dacă va fi acceptat, va face imposibil dreptul oamenilor de a creşte, de a avea în proprietate, de a schimba, de a transporta, de a împărţi, de a hrăni şi de a se hrăni cu orice aliment pe care natura îl produce. Va deveni autoritatea cea mai ofensivă împotriva cultivării, comerţului şi consumului produselor agricole şi alimentelor aflate la alegerea oricui. Va fi neconstiituţional şi contrar legilor naturii, sau, dacă vă place, voinţei lui Dumnezeu.“ – Dr. Shiv Chopra.

Este similar cu ce a avut India de a face odată cu impunerea taxei pe sare în timpul dominaţiei britanice, doar că S510 extinde controlul asupra tuturor alimentelor din SUA, violând dreptul fundamental al omului de a avea mâncare.

Monsanto declară că nu are niciun interes în apariţia aceastei legi şi că nu va avea beneficii de pe urma ei, dar Michael Taylor, fost angjat Monsanto, care ne-a dat Hormonul de Creştere Recombinat pentru Bovine şi organismele modificate genetic care nu pot fi reglementate, se pare că a proiectat acest act şi aşteaptă să fie denumit Ţar al Alimentelor la AAM (poziţie neaprobată de Congres) pentru a administra agenţia care se va crea – fără a putea fi verificată de vreo lege – dacă va fi aprobat. S 510 va ofeir Monsanto putere nelimitată asupra tuturor seminţelor, suplimentelor alimentare şi agriculturii din SUA.

Istorie

În anii ’90, Bill Clinton a introdus HACCP (Hazardous Analysis Critical Control Points – Punctele de Control Critice ale Analizei Riscului) marămite pentru a lupta contra contaminării din industria cărnii. HACCP-ul lui Clinton i-a încântat pe producătorii corporatişti de carne ofensatori de vreme ce le-a permis să se inspecteze singuri, a eliminat mii de procesatori locali de alimente (care nu aveau niciun antecedent de contaminare) şi a centralizat carneasub controlul lor. Monsanto a promovat HACCP-ul.

În 2008, Hillary Clinton, a solicitat o agenţie de siguranţă a alimentelor foarte puternică ca parte a campaniei ei pentru prezidenţiale. Sfătuitorul ei era Mark Penn, şeful Burson Marsteller, o firmă de relaţii cu publicul uriaşă care reprezenta Monsanto. Clinton a pierdut, însă rietenii ei, precum Rosa DeLauro (vezi mai jos), firma soţului ei prezentând Monsanto drept unul dintre clienţii din ce în ce mai importanţi şi globalizarea ca arie de specializare, a introdus versiunile anterioare ale S510.

S 510 dezamăgeşte din punct de vedere moral, social, economic, politic, constituţional şi uman.

1. Pune toate alimentele din SUA şi toate fermele americane sub supravegherea Departamentului de Apărare şia aSecurităţii Teritoriului, în eventualitatea contaminări sau într-o urgenţă definită ca rea-voitoare. Aminteşte de planul lui Kissinger.

2. Va pune capăt suveranităţii SUA asupra propriilor alimente prin insistarea asupra conformării faţă de Organizaţia Mondială a Comerţului (OMC), ameninţând astfel securitatea naţională. Va pune capăt Actului de Acord din Uruguay din 1994, care a pus suveranitatea SUA şi legea SUA sub protecţia perfectă. În schimb, S 510 declară:

CONFORMAREA FAŢĂ DE ÎNŢELEGERILE INTERNAŢIONALE.

Nimic din acest act (sau amendament făcuut de acest act) va fi interpretat într-o manieră inconsistentă cu înţelgerea care pune bazele Organizaţiei Mondiale a Comerţului sau oricare alt tratat sau înţelegere internaţională la care SUA este parte.

3. Va permite guvernului, sub Legea Maritimă, să definească introducerea oricărui aliment în comerţ (chiar şi vânzările directe dintre indivizi) ca fiind contrabandă. De când suntem sub acea lege, SUA este o entitate corporatistă şi o locaţie, „intrarea alimentelor în SUA“ acoperă alimentele produse oriunde în interiorul graniţelor acestui stat şi „intrarea în“ acesta prin virtutea faptului că au fost produse.

4. Impune Codex Alimentarius asupra SUA, un sistem global de control asupra alimentelor. Permite ONU, OMS-ului, FAO şi OMC-ului să preia controlul asupra oricărui aliment de pe pământ şi să interzică accesul la suplimentele din alimente naturale. Istoria sa bizară şi impactul să aşteptat în limitarea accesului la nutriţie adecvată (în timp ce împuterniceşte OMG-urile, animalele modificate genetic, pesticidele, hormonii, iradiaţia alimentelor, etc.) ameninţă toate alimentele sigure şi organice şi însăşi sănătatea, de vreme ce lumea crede acum că are nevoie de vitamine pentru a supravieţui, nu doar să trateze bolile.

5. Va interzice dreptul la curăţarea, depozitarea şi astfel, la deţinerea de seminţe în SUA, punând controlul seminţelor în mâinile Monsanto şi alte multinaţionale, ameninţând securitatea SUA.  Vezi Seminţele – cum să le criminalizăm, pentru mai multe detalii.

6. Include NAIS, un program de urmărire animală, care ameninţă toţi fermierii mici care cresc animale. ONU particpă prin OMS, FAO, OMC şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii Animalelor (OMSA) prin permisiunea de a tăia în masă chiar şi a animalelor de patrimoniu şi fără vreo dovadă a bolilor. Biodiversitatea din fermele de animale este îndepărtată pentru a se permite animalele modificate genetic pentru care corporaţiile deţin patente. Bolile animalelor pot fi declarate în mod fals. S 510 include Centrul pentru Controlul Bolilor (CCB), în ciuda implicării sale corupte în scandalul AH1N1, despre care se spune acum că ar fi fost născocit de corporaţii.

7. Extinde un HACCP ratat şi distructiv asupra tuturor alimentelor, ameninţând astfel să producă întregii producţii locale de alimente ceea ce HACCP a făcut pproducţiei de carne – să o pună în mâinile corporaţiilor şi să înrăutăţească siguranţa mâncării.

8. Năruie ceea ce a mai rămas din economia SUA. Ia agricultura şi amâncarea, care sunt temelia tuturor economiilor, din mâinile cetăţenilor şi le pune sub controlul total al corporaţiilor multinaţionale care influenţează ONU, OMS, FAO, cu SSU şi CCB acţionând ca agenţi iar Securitatea Teritoriului acţionând ca organ impunător. Şansa de a reconstrui economia bazandu-ne pe ferme, grădini, producţie de alimente, sănătate naturală şi toate slujbele, uneltele şi ocupaţiile conexe va fi eliminată.

9. Va permite guvernului să ordone folosirea antibioticelor, a hormonilor, a resturilor de la abatoare, a pesticidelor şi a OMG-urilor. Acest lucru va industrializa toate fermele din SUA, va elimina creşterea plantelor organice, va creşte într-o foarte mare măsură încălzirea globală din folosirea crescută a produselor pe bază de petrool şi a livrărilor la distanţe lungi a alimentelor şi va face fiecare aliment şi mai nesigur. Cele cinci puncte enumerate – cei Cinci Piloni ai Siguranţei Alimentelor – sunt în mod sigur cele cinci puncte din alimentaţie care reprezintă sursa primară a pericolului său.

10. Foloseşte crime alimentare ca intrarea în statul poliţienesc. Legea amână definirea tuturor regulilor care trebuiesc impuse; amână definirea crimelor care trebuiesc pedepsite, amână definirea penalităţilor care trebuiesc aplicate. Înlătură protecţiile fundamentale şi constituţionale ale tuturor cetăţenilor din ţară, făcându-i pe aceştia subiectul unui tribunal al corporaţiilor cu puteri şi penalităţi nelimitate şi fără supraveghere jjudiciară. Este (similar legii C-6 din Canada) sfârşitul Domniei Legi din SUA.“

Apoi urmează câteva legături, pe care le puteţi găsi intrând în pagina respectivă.

Citind comentariile la acest material am descoperit un site care prezintă pe cei mai buni adunători de fonduri din politica americacană. Însă nu sumele strânse de aceştia/acestea mă interesează, ci de la cine adună. Şi voi prezenta aici pe cei trecuţi pe acest site ca fiind cei buni strângători de fonduri (pentru cei ce nu ştiu încă, strângerea de fonduri reprezintă modul cel mai elegant de a da mită fără ca cineva să te bage la răcoare) (citiţi, veţi fi surprinşi/se de sumele pe care le primesc ca mită aceştia/acestea şi de firmele şi industriile care îi „sponsorizează“):

DEMOCRAŢI:

Nancy Pelosi

FIRME: Law Offices of Peter G Angelos $43.200; Akin, Gump et al $25.250; Bryan Cave LLP $20.700; Johnson & Johnson $17.100; ActBlue $11,200;

INDUSTRII: Health Professionals $207.250; Lawyers/Law Firms $170.950; Pro-Israel $80,900; Securities & Investment $76.200; Lobbysts $70.350.

TOTAL: 1.983.554 dolari.

– Steny H. Hoyer

FIRMEVerizon Communications $26.800; DISH Network $23.500; Norfolk Southern $23.000; Kindred Healthcare $22.500; MacAndrews & Forbes $15.600;

INDUSTRIIElectric Utilities $227.000; Lawyers/Law Firms $188.307; Health Professionals $164.510; Lobbyists $142.378; Real Estate $109.630.

TOTAL: 3.311.775 dolari.

– James E. Clyburn          

FIRME: General Electric $31.000; DaVita Inc $23.350; Verizon Communications $17.900; RLJ Companies $17.000; CSX Corp $16.250;

INDUSTRII: Electric Utilities $151.742; Lawyers/Law Firms $147.591; Health Professionals $108.952; Securities & Investment $84.332; Pharmaceuticals/Health Products $82.569.

TOTAL: 2.556.676 dolari.

– John B. Larson          

FIRME: United Technologies $29.050; General Electric $24.500; Guardian Life Insurance $22.050; Marquis Jets $16.000; Halloran & Sage $14.950;

INDUSTRII: Lawyers/Law Firms $147.484; Insurance $126.750; Health Professionals $99.926; Securities & Investment $74.220; Real Estate $52.200.

TOTAL: 1.806.719 dolari.

– George Miller          

FIRME: ITT Educational Services $19.950; Apollo Group $17.250; American Assn for Justice $10.000; American Dental Assn $10.000; American Federation of Teachers $10.000;

INDUSTRII: Education $113.961; Building Trade Unions $70.150; Industrial Unions $57.250; Public Sector Unions $41.165; Health Professionals $37.500.

TOTAL: 782.102 dolari.

– Rosa L. DeLauro           

FIRME: Van Scoyoc Assoc $10.566; American Assn for Justice $10.000; American Federation of Teachers $10.000; American Fedn of St/Cnty/Munic Employees $10.000; Boeing Co $10.000;

INDUSTRII: Health Professionals $80.450; Lobbyists $67.352; Lawyers/Law Firms $48.736; Building Trade Unions $44.000; Public Sector Unions $42.000.

TOTAL: 893.399 dolari.

– Chris Van Hollen          

FIRME: Corstone Capital $20.900; Holland & Knight $11.500; Arent, Fox et al $10.875; American Assn for Justice $10.000; American Fedn of St/Cnty/Munic Employees $10.000;

INDUSTRII: Lawyers/Law Firms $141.802; Health Professionals $80.850; Real Estate $67.150; Insurance $57.650; Retired $53.605.

TOTAL: 1.398.997 dolari.

– Harry Reid          

FIRME: MGM Mirage $153.900; Weitz & Luxenberg $112.600; Simmons Cooper LLC $105.200; Harrah’s Entertainment $82.100; Girardi & Keese $76.400;

INDUSTRII: Lawyers/Law Firms $2.962.372; Securities & Investment $1.055.255; Lobbyists $685.158; Real Estate $679.307; Casinos/Gambling $645.650.

TOTAL: 19.198.455 dolari.

– Dick Durbin          

FIRME: Simmons Cooper LLC $110.035; Kirkland & Ellis $71.024; Clifford Law Offices $47.150; UAL Corp $46.175; Citigroup Inc $45.575;

INDUSTRII: Lawyers/Law Firms $2.115.906; Securities & Investment $652.562; Real Estate $430.646; Pro-Israel $375.137; Lobbyists $346.912.

TOTAL: 11.715.271 dolari.

– Patty Murray          

FIRME: ActBlue $130.074; Microsoft Corp $90.825; Boeing Co $74.550; Weyerhaeuser Co $39.449; Amgen Inc $37.300;

INDUSTRII: Lawyers/Law Firms $523.946; Lobbyists $441.135; Retired $343.650; Leadership PACs $306.200; Health Professionals $281.733.

TOTAL: 11.781.217 dolari.

– Charles E. Schumer          

FIRME: Paul, Weiss et al $129.050; Paulson & Co $100.100; Weitz & Luxenberg $86.200; Fragomen, Del Rey et al $71.700; Schulte, Roth & Zabel $65.100;

INDUSTRII: Securities & Investment $2.175.399; Lawyers/Law Firms $1.747.966; Real Estate $930.240; Misc Finance $468.150; TV/Movies/Music $333.700.

TOTAL: 17.213.061 dolari.

– Byron L. Dorgan          

FIRME: Comcast Corp $24.250; Duke Energy $21.800; Akin, Gump et al $20.700; AMR Corp $20.025; Law Offices of Peter G Angelos $19.000;

INDUSTRII: Lawyers/Law Firms $353.973; Lobbyists $275.663; Electric Utilities $200.707; Securities & Investment $160.150; TV/Movies/Music $136.328;

TOTAL: 4.932.297 dolari.

– Robert Menendez          

FIRME: Lowenstein, Sandler et al $96.850; Goldman Sachs $96.700; Greenberg Traurig LLP $70.247; Prudential Financial $62.700; Langan Engineering & Environmental Svcs $62.275;

INDUSTRII: Lawyers/Law Firms $1.856.445; Real Estate $1.027.463; Construction Services $648.350; Securities & Investment $631.999; General Contractors $487.300;

TOTAL: 16.448.706 dolari.

REPUBLICANI:

– John Boehner          

FIRME: American Financial Group $38.900; American Electric Power $21.950; AK Steel $19.900; Blue Cross/Blue Shield $15.000; FirstEnergy Corp $14.800;

INDUSTRII: Insurance $172.290; Retired $135.307; Securities & Investment $132.300; Electric Utilities $128.050; Pharmaceuticals/Health Products $106.950.

TOTAL: 4.504.493 dolari.

– Eric Cantor          

FIRME: Comcast Corp $33.950; McGuireWoods LLP $28.050; Goldman Sachs $26.400; Dominion Resources $25.600; KKR & Co $21.600;

INDUSTRII: Securities & Investment $367.200; Real Estate $272.847; Retired $188.375; Insurance $187.950; Pro-Israel $160.750.

TOTAL: 4.657.679 dolari.

– Mike Pence           

FIRME: Pence-Friedel Developers $14.400; Krieg Devault LLP $12.800; Investment Co Institute $11.000; Hasten Bancorp $10.100; Blue Cross/Blue Shield $10.000;

INDUSTRII: Retired $148.200; Republican/Conservative $94.150; Securities & Investment $77.364; Lawyers/Law Firms $65.125; Real Estate $51.750.

TOTAL: 1.755.295 dolari.

– Thad McCotter          

FIRME: American Crystal Sugar $10.000; Carpenters & Joiners Union $10.000; Citizens United $10.000; Credit Union National Assn $10.000; Growth & Prosperity PAC $10.000.

INDUSTRII: Leadership PACs $51.500; Real Estate $47.250; Insurance $43.000; Accountants $36.113; Transportation Unions $35.500.

TOTAL: 971.292 dolari.

– Pete Sessions          

FIRME: Energy Future Holdings Corp $22.900; Cash America International $14.900; Bank of America $12.350; Crow Holdings $10.850; Dean Foods $10.500;

INDUSTRII: Health Professionals $140.950; Misc Finance $84.310; Oil & Gas $60.300; Lawyers/Law Firms $58.650; Pharmaceuticals/Health Products $53.900.

TOTAL: 1.408.212 dolari.

– Mitch McConnell          

FIRME: Kindred Healthcare $108.200; UBS AG $98.450; Elliott Management $88.500; Peabody Energy $73.600; FMR Corp $66.400;

INDUSTRII: Securities & Investment $1.157.974; Lawyers/Law Firms $929.058; Retired $918.930; Health Professionals $737.400; Real Estate $731.730.

TOTAL: 22.038.872 dolari. (de departe cel mai prolific în luarea de mită…)

– Jon L. Kyl          

FIRME: Club for Growth $155.753; Snell & Wilmer $52.650; Squire, Sanders & Dempsey $52.250; Viad Corp $48.300; Tuttle-Click Automotive Group $41.600;

INDUSTRII: Retired $1.067.507; Real Estate $808.043; Lawyers/Law Firms $691.074; Health Professionals $657.383; Securities & Investment $436.015.

TOTAL: 15.122.323 dolari.

– Lamar Alexander          

FIRME: Baker, Donelson et al $35.650; Hercules Holding $29.250; Psychiatric Solutions $27.411; Regions Financial $26.800; Pilot Corp $26.500;

INDUSTRII: Lawyers/Law Firms $398.400; Real Estate $342.800; Retired $340.766; Leadership PACs $305.550; Securities & Investment $255.749.

TOTAL: 6.688.304 dolari.

– John Ensign          

FIRME: MGM Mirage $132.350; Station Casinos $48.300; AG Spanos Companies $37.700; Tiberti Co $35.400; DISH Network $35.140;

INDUSTRII: Real Estate $319.891; Casinos/Gambling $304.900; Health Professionals $268.825; Leadership PACs $234.500; Securities & Investment $225.350.

TOTAL: 6.030.347 dolari.

– John Cornyn          

FIRME: Exxon Mobil $64.800; JPMorgan Chase & Co $54.598; USAA $48.200; Bass Brothers Enterprises $42.400; Burlington Northern Santa Fe Corp $39.600;

INDUSTRII: Lawyers/Law Firms $1.226.308; Retired $1.041.883; Oil & Gas $998.375; Health Professionals $819.363; Misc Finance $670.876.

TOTAL: 18.926.238 dolari.

Cum credeţi că aceştia vor renunţa la starea de bine în care se scaldă acum? De bună voie şi nesiliţi de nimeni? Niciodată.

Comentarii
  1. antiignorantu spune:

    satana nu sta degeaba … vezi si BOR ce face la noi … avere ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s