tabără naţionalistă

Posted: 20 august 2010 by razvratit in evenimente, naţionalitate, românia, Roşia Montana

Este, oarecum, cam târziu, pentru cei care nu sunt din zonă, însă pentru ceilalţi este numai bine.

Mâine şi poimâine se desfăşoară la Roşia Montana o tabără naţionalistă sub egida Partidului „Pentru Patrie”, împreună cu Fundaţia Bunavestire şi Asociaţia pentru Memorie Identitară „Carpaţii“.

„In cadrul acesteia, tinerii patrioti romani vor incerca sa ofere un suport moral ultimilor localnici care, suportind privatiuni severe, de mai bine de un deceniu, rezista asediului investitorilor straini, care, cu complicitatea autoritatilor romane corupte, vor sa distruga inima Muntilor Apuseni, lasind in loc pustiul si boala.

Vom incerca, in cadrul dialogului cu localnicii, autoritatile locale si organizatiile nonguvernamentale din zona, sa identificam solutii viabile pentru asigurarea supravietuirii din punct de vedere al conditiilor economice si sociale, a localnicilor care doresc sa continue rezistenta la Rosia Montana.

Camarazii care doresc sa participe la aceasta tabara sunt rugati sa anunte participarea, numarul de participanti precum si daca au sau nu posibilitatea suportarii costului transportului.

De asemenea, cei care doresc sa sustina financiar sau logistic tabara, o pot face contactind pe responsabilul financiar al taberei, camaradul Radu Marin, tel. 0726132893 // e-mail: radul.0206 la yahoo.com. Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza. Sau donind/imprumutind corturi ori alte obiecte necesare unei tabere.“

Sper că vor fi prezenţi cât mai mulţi români adevăraţi şi că totul se va desfăşura într-un cadru civilizat, românesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s