inteligenţa securiştilor

Posted: 21 august 2010 by razvratit in atitudine, boicot, conspiraţii, crime, imbecilitate, libertate, naţionalitate, românia, terorism

Tot fu ieri acea discuţie publică, cică, legată de actele cu cip-uri. Despre cât de publică a fost puteţi citi pe anumite bloguri creştine.

Să trecem peste asta. Ce vreau să vă spun este că am rămas crucit când am citit despre aceste aberaţii pe mediavax. În prezentarea pe care mediavax o atribuie comisarului şef Sorin Bălaşa apare şi un text extrem de interesant, ca să nu spunem tipic pentru inteligenţa debordandă a acestor copoi neo-securişti:

Cartea de identitate provizorie poate avea un termen de valabilitate de 45 de zile (dacă actul de identitate precedent a expirat, dacă titularul şi-a modificat numele/prenumele, prenumele părinţilor, data sau locul naşterii, dacă actul pe care îl deţinea s-a deteriorat sau dacă acesta a fost pierdut/furat) sau de la o lună la un an (dacă solicitantul nu are toate documentele necesare sau dacă este vorba despre o persoană netransportabilă).

Trecând peste faptul că tu depui cerere de solicitare forţată, iată că aflăm că oamenii îşi pot schimba data şi locul naşterii… Cine o fi fost în mintea lor când au scos o asemenea aberaţie? Care mafiot/mafioată?

În altă ordine de idei, acest act încalcă grav dreptul la intimitate, duce la insiguranţă personală şi deschide calea spre acele infracţiuni pe care  le auzim acum ca fiind izolate. Nu este foarte greru să îţi dai seama cam ce ar putea face nu numai securiştii, ci şi mafioţii cu datele personale. Este foarte uşor să îţi dai seama câţi incomozi vor înfunda puşcăriile în locul jmecherilor care vor hoinări liberi (ca şi acum) pe străzi, comţând infracţiune după infracţiune. Nu este prea greu să îţi dai seama că aceste acte sunt doar un pas premergător implantării pruncilor cu microcipuri capabile de control al vieţii individului. Nu este greu de crezut că, probabil, într-un viitor apropiat vom ajunge să trăim şi să fim trataţi ca animalele tocmai pentru că am acceptat (cei care o vor face) acum aceste abominaţii.

SUNTEM OAMENI LIBERI ŞI AŞA DORIM SĂ TRĂIM!!!

Reclame
Comentarii
 1. Ecaterina N spune:

  Eu nu sunt o răzvrătită împotriva lui Dumnezeu. Mutată la ţară ca să scap de tortură cu arme cu energie dirijată nu
  l-am judecat pe Dumnezeu de ce îi lasă pe psihopati să mă chinuiască, să nu îmi lase viaţa în pace nici aici. Dar mă razvratesc împotriva celor care fac experienţe medicale dureroase, groaznice, pe mine, vor să mă distrugă tot mai rău dar controlat, să nu mor, lasă golanii să se antreneze pe mine cu arme cu energie dirijată şi aparatele de modificare a stării de spirit şi a minţii umane, la mine nu prea au efect pt că eu le tot suport demult. Dar oamenii neavertizati nu ştiu!! şi luaţi prin surprindere de arme psihotronice, de arme cu energie dirijată nu vor avea exerciţiul controlului fizic şi psihic şi va fi foarte rău.

 2. antiignorantu spune:

  deci cei din BOR sa -i vad ca protesteaza impotriva buletinelor cu cip si sa vad cum doneaza din AVEREA BOR 20 la SUTA ptr. BUGETUL STATULUI … VREM FAPTE BOR nu sa vedem cum va vindeti SUFLETUL DIAVOLULUI !!!

  • razvratit spune:

   sincer, nici eu nu văd de ce să doneze din averile lor statului actual. mai bine şi-ar dona 50% din averi într-un fond din care să se construiască locuinţe pentru amărâţii din Moldova, peste care a dat apa. cu o altă parte din bani, să le cumpere haine şi mâncare, pentru ca copiii să poată merge la şcoală. iar din ce rămâne să ajute satele sărace „să îşi tragă“ curent.

   însă m-aş mira să văd aşa din partea acestor hrăpăreţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s