de ce sprijinim îndemnul la grevă fiscală.

Posted: 29 august 2010 by razvratit in atitudine, boicot, crime, dreptate, grevă financiară, imbecilitate, ipocrizie, libertate, minciuni grosolane, naţionalitate, românia

Am publicat ieri un material pe care l-am găsit cu ceva timp în urmă şi care îndemna la grevă fiscală în urma apariţiei unei alte idioţenii a acestui guvern fanariot aflat la capătul hăţurilor ţării, OUG 58/2010. Voi încerca să expun astăzi motivele care ne-au determinat să susţinem această atitudine şi să îndemnăm cât mai mulţi români să facă acelaşi lucru.

În primul rând, Codul Fiscal spune clar că orice modificare a acestuia trebuie prezentată publicului sub formă de dezbatere publică cu cel puţin 6 luni înainte de a intra în vigoare. Această ordonanţă de urgenţă nu a îndeplinit această directivă.

În al doilea rând, tot Codul Fiscal precizează că orice modificare adusă Codului va intra în vigoare începând cu 1 ianuarie anul următor promulgării modificării. Această ordonanţă trece se doreşte a fi deasupra Codului Fiscal, ceea ce reprezintă o încălcare flagrantă a legii.

Pe urmă, pretenţiile şefului fanarioţilor de a elimina pe cei care plătesc toţi angajţii pe drepturi de autor reprezintă un îndemn la omucidere. Nu îţi dă nimeni dreptul de a elimina oameni.

În continuare,  aceleaşi pretenţii ale aceluiaşi fanariot şef de a eradica evaziunea fiscală sunt doar băşini mai mult sau mai puţin electorale. Dacă se dorea eliminarea evaziunii fiscale „indusă“ de legea drepturilor de autor, nu ar fi fost nevoie decât de modificare legii respective, prin delimitarea clară a cadrului aplicabilităţii. Cu alte cuvinte, trebuia doar să se specifice clar, în legea dreptului de autor, care sunt meseriile (sau îndeletnicirile) caer pot beneficia de aceste drepturi speciale. Este normal ca femeia de serviciu să nu fie plătită pe drepturi de autor, dar ni se pare anormal ca scriitorii, traducătorii, creatorii, de programe, jocuri, filme (reale sau animaţie), redactorii (şi, probabil încă vreo două-trei profesii) să nu beneficieze în continuare de drepturi de autor.

Apoi, ordonanţa anunţă faptul că toate dările către fanarioţi trebuiesc plătite de plătitor. Normele de aplicare anunţă că acestea vor fi calculate şi plătite de plătit. Ceea ce denotă pe lâgnă habarnismul faţă de situaţia din teren şi o cruntă bătaie de joc la adresa celor care crează, ceva asemănător cu mmetodele comuniste dinainte şi de după lovitura de stat din ’89. A cere celui/celei plătit/tite să calculeze cât are de plată ne apre una dintre cele mai mari aberaţii ale acestui guvern fanariot. Ar fi cinstit faţă de aceşti sărmani plătitori să fie obligaţi prin lege să producă şi ei ceva, asemenei celor care sunt obligaţi să înveţe contabilitate.

Un alt motiv îl reprezintă aceeaşi sforăială numită pompos eliminarea evaziunii fiscale. Păi dacă se instituie un plafon maxim, cum vor ei să elimine evaziunea fiscală? Adică, cei care primesc mai mult de cele 5 salarii medii brute de ce să nu plătească pentur cât primesc şi nu doar pentu o sumă aleasă într-un mod absolut arbitrasr??? Cum ar zice japonezul: „evaziune fiscală my ass“ .

Alt motiv este reprezentat de aberaţia plăţii a n-şpe mii de dări. Adică, dacă ai salariu, dar primeşti bani şi din drepturi de autor, trebuie să plăteşti şi pent acele drepturi asigurări medicale, de şomaj şi de pensii. Atunci, guvernul fanariot ar trbeui să acorde celor care plătesc asemena aberaţii, un număr de pensii egal cu numărul de asigurări plătite, un număr de ajutoare de şomaj egal cu numărul de asigurări plătite. Cât despre asigurările medicale, ar trebui ca cei care plătesc n-şpe mii de asigurări medicale să fie trataţi de n-şpe mii de ori mai bine decât restul muritorilor care plătesc doar o singură asigurare.

Însă, unul dintre cele mai importante motive pentru care susţinem această campanie este reprezentat de lăcomia fanarioţilor care conduc ţara noastră. Nemaiavând de unde să fure, au găsit de cuviinţă să crească aberant numărul şi mărimea dărilor, trecând peste orice altă lege. Foamea de bani i-a făcut pe aceşti jegoşi să se înfrupte teribil din visteria ţării, iar când au dat de fund inventează dări peste dări, astfel încât omul cinstit va ajunge să muncească, în cel mai bun caz, doar pent a-şi plătui dările către stat. Zeciuiala a devenit sfertuială, iar curând, aceasta ar putea deveni jumăteală sau chair întregeală.

Oare cât mai înghit românii?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s