despre cotropirea actuală a României

Posted: 2 Septembrie 2010 by razvratit in ATENŢIE!!!, atitudine, conspiraţii, crime, naţionalitate, românia, terorism

Se tot vorbeşte pe diferite bloguri, mai ales pe cele creştine (de parcă doar creştinii au de suferit), de cotropirea actualei Românii. Se dau cifre, se fac analize, se fac preziceri. Se tot vorbeşte despre plecare a sutelor, miilor, zecilor de mii de români în strănătăţuri. Situaţia din ţară devine tot mai grea şi asta te poate duce cu gândul doar la un singur lucru: forţarea românilor, mai ales cei şcoliţi, de a pleca în alte ţări. Vedem pe zi ce trece că jegurile care au pus laba pe frâiele neamului scuipă legi care mai de care mai aberante, mai asupritoare şi mai anti-româneşti. Vemde cum clasa de mijloc este îndemnată să plece din ţară „pentru trai mai bun“. Vedem cum foarte mulţi dintre cei ce constituie clasa de mijloc (deşi clasificarea se face pur şi simplu după bani şi nu după valoarea persoanei) dă bir cu fugiţii. Vedem cum cei rămaşi se zbat ca peştele pe uscat să îi oprească pe aceşti educaţi de carton, dar mai ales pe cei de valoare să mai suporte puţin. Vedem cum unii dintre români reuşesc în ciuda vicisitudinilor să facă descoperiri recunoscute în întreaga lume, dar despre care mass-media românească nu vorbeşte deloc.

Dar de ce se doreşte plecarea celor care sunt, cât de cât, educaţi? Pentru că aceştia sunt foarte greu de manipulat. Educaţii de carton, recte ăia/alea de au făcut şcoală şi au luat diplome pe bani, nu sunt un pericol, de fapt ei sunt pionii pe care se sprijină sistemul.

Tot răsfoind blogosfera, am dat acum ceva timp peste un amterial scris de cel/cei care au pagina de blog numită Biserica Secretă. Material în care ni se arată, într-un mod excelent, după părerea mea, motivul pentru care acei sclavi care ne conduc fac tot posibilul ca în România să nu mai rămână picior de român educat.

Un plan ocult de strămutare a Israelului în… România

Preşedintele iranian s-ar putea să nu fie atît de departe de adevăr. Un apel lansat recent de prof. Ion Coja, în numele Uniunii Vatra Românească şi al Ligii pentru Combaterea Antiromânismului (LICAR), denunţă existenţa unui “proiect de încetăţenire şi strămutare în România a unui milion de evrei, fără ştirea şi fără acordul Poporului Român”.

Apelul, adresat oamenilor de bună-credinţă din lumea întreagă, guvernelor şi organizaţiilor internaţionale, dezvăluie şi strategia acestui proiect, care ar urma să se desfăşoare potrivit următorului plan:

1) Cu concursul guvernelor de după 1990 şi al principalelor mijloace de informare în massă (ziare, posturi Radio-TV) din România, care cenzurează toate ştirile şi informaţiile referitoare la acest subiect, încetăţenirea evreilor se face în cel mai mare secret.

2) În prima fază, evreii încetăteniţi nu se grăbesc să se instaleze în România, dar au grijă să cumpere toate valorile imobiliare (apartamente, case, terenuri, spaţii comerciale, de producţie etc.) accesibile. De cîţiva ani buni, piaţa imobiliară din România a devenit monopolul unor firme evreieşti.

3) La început, se vor stabili în România evreii în vîrstă, motivînd că vin să-şi trăiască aici ultimii ani de viaţă, să-şi cheltuiască pensia, ceea ce pentru mulţi români naivi va face credibilă şi chiar tentantă ideea “revenirii” evreilor pe meleagurile noastre.

4) Ulterior, cînd se va ajunge la 1 milion de evrei care şi-au luat a doua sau a treia cetăţenie în România, iar controlul lor asupra instituţiilor publice de la noi va fi deplin, evreii vor veni cu toţii “acasă”, pe proprietăţile lor, fără să existe nici un temei legal pentru a li se interzice să devină astfel o minoritate etnică suprapusă întregii societăţi româneşti. Aşa-zisul “stat de drept” va considera că invazia evreilor este perfect legală.

5) În felul acesta, se ajunge la situaţia din 1939, cînd circa 2 milioane de evrei alcătuiau minoritatea etnică cea mai numeroasă şi mai înstărită din România, care domina şi controla Comerţul, Finanţele şi Industria de la noi. Procedeele necinstite folosite de cei mai mulţi evrei pentru a ajunge la acest statut de privilegiaţi îi făcuseră să devină minoritatea etnică cea mai primejdioasă şi mai greu de suportat, mai antipatizată pentru toţi ceilalţi locuitori ai României.

6) Scopul final al Proiectului Israel în România îl constituie instituirea unui control deplin asupra ţării noastre şi deposedarea, în fapt, a românilor de teritoriul lor naţional. Beneficiind de experienţa căpătată în Palestina, liderii evrei au adoptat pentru România o strategie diferită, mult mai subtilă, mai ingenioasă, dar cu acelaşi ţel: uzurparea drepturilor pe care românii le au în ţara lor şi asupra ţării lor.

Cam toate evenimentele şi fenomenele petrecute în România după 1990 au contribuit la desfăşurarea acestui proces de uzurpare treptată a drepturilor românilor, afirmă documentul lansat de prof. Ion Coja. Între acestea:

1) Depopularea României prin:
a) plecarea în străinătate a cîtorva milioane de şomeri români; prin legi şi măsuri aberante, aceştia sînt determinaţi să nu se mai întoarcă în România;
b) încurajarea tinerilor să emigreze definitiv din România, guvernanţii de la Bucureşti nefiind deloc preocupaţi să le ofere tinerilor vreo speranţă că s-ar putea realiza la ei acasă;
c) descurajarea familiei şi a natalităţii; în mod vizibil, cei vizaţi sînt românii majoritari;
d) prăbuşirea sistemului de Sănătate, a asistenţei medicale pentru copii în mod special;
e) declinul sever al nivelului de trai;
f) propaganda anti-românească, antinaţională, la care este angrenată toată mass-media, urmărind descurajarea şi deprecierea sentimentului naţional, a ataşamentului la valorile autohtone, la viitorul neamului românesc.

2) Aşa-zisa democratizare a României şi aşa-zisul pluralism politic instituit după 1990, prin care asupra Parlamentului României şi a vieţii politice s-a instaurat un veritabil monopol exercitat de cîteva partide, toate provenite din grupul de conspiratori care au organizat aşa-zisa Revoluţie din Decembrie 1989.

3) Aşa-zisa privatizare, care a diminuat drastic potenţialul economic al României prin distrugerea sau înstrăinarea bunurilor. Privatizarea nu s-a făcut în beneficiul celor care, prin truda şi talentul lor, au acumulat imensele bogăţii deţinute de Statul Român în 1990. Economia României s-a privatizat în beneficiul unor firme străine, cele mai multe aflate în proprietatea de facto a unor evrei.

4) Acuzaţia de Holocaust adusă românilor. Intens susţinută mediatic, această acuzaţie urmăreşte inducerea în mintea românilor, în mentalul comunitar, a unui sentiment de vinovăţie naţională faţă de evrei, sentiment care să-i determine pe români să accepte imigrarea în ţara lor a sute de mii de evrei ca pe o şansă de a-şi răscumpăra astfel greşelile trecutului, crimele săvîrşite de părinţii lor… Crime imaginate de strategii sionismului, niciodată săvîrşite de români.

În aşteptarea unor dovezi concrete privind existenţa (sau inexistenţa) acestui complot diabolic la adresa României, nu ne rămîne decît să constatăm că multe dintre lucrurile semnalate în Apelul mai sus-citat se potrivesc foarte bine cu elemente din realitatea românească a ultimilor 20 ani…“

Anunțuri
Comentarii
  1. Alina spune:

    Zilele trecute cineva din imobiliare mi-a spus ca evreii au cumparat 200.000 ha in Baragan, cu 1000 euro/ha. Nu am cum verifica informatia, dar s-ar putea sa fie adevarata, tinand cont de ce se intampla pe la noi.

  2. antiignorantu spune:

    cei care au cumparat diplome vor avea copiii distrusi de SCLAVAGISM si SATANISM !!!

  3. antiignorantu spune:

    vor fugi cu nadragii in vine …..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s