PDL-işti, sloboziţi-vă!

Posted: 7 Septembrie 2010 by razvratit in anunţuri de râsul curcilor, băşcăreală, fUdrea, imbecilitate

Ăsta este îndemnul adresat de, probabil viitoarea prim-ministră a României: fUdrea. Dar ce te faci cu PDL-istele? Tu cum ai să te slobozeşti fUdreo?

Chiar nu am putut să trec peste o asemenea podoabă de limbaj din sferele înalte (a prostiei). fUdrea nu se poate abţine. Dacă trece mai mult de o lună, hai două, trebuie să amintească boborului sclav de ce e mneaei în stare. Iar limbajul este cel folosit prin cabinele de marinari mirosind a rachiu ieftin de pufoaică…

Deci, iată ce declară blonda (pasajul e luat din Cotidianul, pentru că nu îmi permit să îi calc pragul „blog“-ului):

„Există o energie pozitivă uriaşă în PDL”, scrie Elena Udrea pe blogul personal. Ea povesteşte, pe un ton optimist, despre schimbările de la Guvern.

Acum că s-a făcut şi remanierea guvernamentală, Elena Udrea spune că se poate trece şi la reorganizarea partidului. „Putem să ne reluăm alegerile interne, pentru că avem nevoie de stabilitate şi autoritate la nivelul organizaţiilor locale şi la centru, în aceeaşi măsură. Există o energie pozitivă uriaşă în partid, care trebuie doar să fie slobozită şi canalizată într-o construcţie solidă care va putea să domine scena politică şi după 2012. Suntem într-un moment bun, pe care nu trebuie să îl ratăm”, a mai notat ministrul Turismului.

Deci, tovarăşi PDL-iştii, întâi vă sloboziţi. Iar tovarăşele pot să se screme încercând, dar nu garantăm că vor reuşi ceva. Şi apoi canalizaţi ceea ce aţi slobozit. Care în gura cui poate (între voi acolo, să nu afle lumea…)

ps. cei care vă întrebaţi ce o însemna fUDrea. f(runza)Udrea.

Comentarii
  1. antiignorantu spune:

    Al 3-lea razboi mondial in desfasurare – Sistemul te invata cum sa te Sinucizi ! Sistemul Organizeaza Suicidul !
    BOR , CSM si Parlamentul se afla sub HIPNOZA Satanica – citez – De ce e nevoie de Catedrala Neamului? Pentru că nu mai e loc în vechiul altar – acum intreb – dar pe pamant mai aveti loc ?
    – Organizarea Emigrarii si Depopularii – UE si Afganistan pregateste terenul ptr. MACEL – In Romania Scapa cine poate !!! CU Ghearele Satanei SE Vaneaza in Romania cu Mare Pasiune !!! Faceti o harta a Mortalitatii si Suicidului in RO daca aveti CURAJ pe ultimii 20 de ani !!! Obiectivele TRIADEI Rusia , SUA , Israel au fost indeplinite peste 50 % !!! Cel mai urat vor CRAPA consumatorii inraiti de zahar rafinat , paine alba si CHIMICALE prin accidente , razboi si calamitati ETC. !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s