– Nu de puţine ori am scris despre relaţionarea dintre Americaca şi România. Sau, mai bine zis, dintre ceea ce se întâmplă acolo şi ceea ce se întâmplă la noi. Devenim tot mai rapid nişte oglinzi ale unui sistem imbecilizant şi sclavagist. Un sistem care nu are respect faţă de cei cel ţin în spate: boborul.

Dacă în Americaca se ntâmplă sumedenie de abuzuri ale poliţiilor, fie ele federale, fie ele statale, iată că şi la noi se doreşte o atitudine mai agresivă a poliţiştilor. Şi nu faţă de cei care fac tot soiul de rele, pentru că aceia sunt intangibili, ci faţă de prsotime. Astfel, purtătorul de cuvânt la Miliţiei, Christian (românesc era Cristian, parcă…) Ciocan, avizează românul să nu se mai ia de miliţieni pentru că s-ar putea trezi cu cătuşe la mâini şi suit/ă în dubă. Este prea puţin important că aceşti slujbaşi ai poporului trăiesc (degeaba) de pe spinarea poporului. Important e ca ei să îşi continue afacerile.

Felicitări domnul miliţian şi la mai mare! Pe când veţi ordona dvs. ca cetăţenii să plece capul atunci când trece un caraliu pe lângă ei? Sau să scoată de bună voie tot ce au prin buzunare, genţi, poşete şi să le ofere milogului/miloagei de bună voie şi ca semn de supunere???

– În ultima vreme asistăm la tot soiul de atacuri, mai pe faţă sau mai voalate, împotriva bărbatului şi a tot ce înseamnă acesta. Ar fi multe de spus, însă nu am timpul necesar acum. Vreau doar să îi felicit pe cei care fac blogului Fii bărbat. Mulţi dintre cei care sunt încă la începutul drumului ar trbeui să îl citească, pentru că acei oameni au curajul (pentru că în lumea actuală misandristă, este un curaj să spui asemenea lucruri, care nici măcar dpdv politic nu mai sunt corecte) să spună lucrurilor pe nume şi să încerce să educe aşa cum se cuvine pe viitori bărbaţi.

De asemenea, tot viitorilor bărbaţi, precum şi unora care nu mai sunt la vârsta viitoratului, dar nici bărbaţi nu sunt, le-aş recomanda o pagină de internet de pe site-ul psihoterapie.net. Pagina se numeşte Nu eşti prinţesă. Mai sunt destule de adăugat, precum: nu te aştepta să îţi care cineva tâmpeniile pe care le cumperi prin sute de magazine. Învaţă să îţi cari prostiile pe care arunci banii sau, dacă nu eşti în stare nici de asta, să cumperi mai puţine, asta ca să dau doar un singur exemplu.

– Pentru că tot vorbi la început despre similitudinea dintre societatea americacană şi cea românească, iată că ne-am îmbogăţit cu o nouă lege: nu mai ai voie să culegi nimic din pădure pentru că tot ce creşte în pădure aparţine statului… Probabil că în zilele următoare vom primi şi noi alte legi teribil de inteligente, precum cea cu apa de ploaie. Sau, de ce nu, că doar România este unul dintre laboratoarele în care se fac experimente, vom primi legi noi, prin care vom fi obligaţi să plătim pentru paşii pe care ii facem pe străzi (că doar se uzează asfaltul…), sau vom fi obligaţi să plătim pentru aerul pe care îl consumăm (că de, tot ce este între graniţele statului aparţine statului, nu oamenilor).

– Iată ce am găsit despre Roşia Montană: cică vreo trei ONG-uri, s-ar opune vehement introducerii Roşiei Montana în patrimoniul UNESCO. Pentru că oamenii de acolo, sau de aici, nu au ce să mănâncă. moare de foame pe străji. Ei fiind mineri, acu stă cu toţi la poartă şi aşteaptă să vină canadejii să le dea din nou de muncă. Nu ONG-iştilor. Ci ălora pe care vor ei să îi „salveze“. Şi, ca să fie salvaţi cu totul, ar face bine să îşi dea căşile şi pământurilii de pomană la canadeji, ca să poată ăia să deschidă minele alea de aur (poate mai fură şi mâna lor ceva).

Nu am pierdut timpul să aflu denumirea celor trei ONG-uri, pentur simplul motiv că prea puţin contează. Banii şi sprijinul le primesc de la RMGC, aşa că pent ce trudă? E foarte posibil ca foarte mulţi dintre cei care s-au lăsat păcăliţi de câţiva gologani să îşi înfiinţeze ONG-uri roşiene, dar cu siguranţă că vocea lor va fi la fel cu cea a celor care conduc ţara…

– După teroarea lansată anul trecut de OMS în lume, cu gripa porcoasă, şi cea lansată de cercelat la noi în ţară, apar tot mai multe materiale despre vaccinuri. Foarte multe le găsiţi pe naturalnews. Am găsit şi unul pe bucovina profundă, la pagina Câteva probleme punctuale ale vaccinărilor “obişnuite”, unde am făcut o gafă cât mine de mare, încurcând penicilina cu insulina. Sper să nu o mai fac şi a doua oară, pentur că ar fi un alt semn de prostie.

Alte informări bune se pot găsi şi pe Nostrabucanus, la pagina Programul naţional de vaccinare – abuzuri şi manipulare.

– Fufa de Ridzi face acum pe agresata şi pe violenta acuzând procurorii de tergiversare a anchetei, de percheziţii inutile şi de încălcarea dreptului la viaţă privată. După ce s-a fofilat aproape şapte luni cu ajutorul unei scutiri medicale şi cu un concediu post-natal, fata s-a gândit că e cazul să facă şi ea lumină în ceea ce o priveşte. Nu de alta, dar tante Nuţi s-a spălat pe mâini cu frunza, declarând că e logo-ul cel mai profesionist. Păi ce alte logouri să vadă tante pe sub puntea vasului, pardon, pe sub masa din cabina marinarilor? (e, ştim noi ce „logo“ vedea ea acolo, dar n-e jenă să zicem)

– Se tot vorbeşte despre actele cu cipuri. Unii sunt pentru, unii sunt contra. Eu m-am declarat întotdeauna contra, pentur simplul motiv că nu sunt un criminal şi foarte puţin probabil un viitor criminal. Pentru că nu îmi place să ştie sistemul când mă cac, cînd mă piş, când mă f…, sau unde mă duc să îmi arăt curul. Penutr simplul motiv că nu sunt o vită numai bună de însemnat. Pentru că nu vreau să ţin minte CNP-ul, ci numele primit de la părinţi. Şi pentru n alte motive, care ţin de libertatea cu care am apărut în lumea asta.

Faptul că aceste acte sunt nişte instrumente mult mai performante de umrărie a fiecăruia dintre noi este un lucru de la sine înţeles, chair şi de către mulţi dintre cei care sunt de acord să le primească şi să treacă prin tot procesul de umilire care le însoţeşte. Însă fiecare este liber să facă aşa cum crede de cuviinţă.

Am găsit două materiale legate de supravegherea românilor. Primul se găseşte pe România Liberă, la pagina Legile pentru Sistemul Integrat, secrete de stat, iar al doilea pe bistriţaexpress, la pagina SIE şi SRI ne spionează prin satelit.

– Am să închei cu un alt material găsit pe internet, care este un alt demers menit să inducă utilizatoorul actual şi/sau viitor de internet în eroare şi să creadă că internetul liber este o mană cerească pentu criminali. Astfel, un alt „studiu“ făcut de data asta de către Symantec (o firmă care este foarte slabă dpdv calitativ şi care, cred eu este una dintre cele mai mari lansatoare de viruşi şi alte minunăţii din astea, tocmai pentur a forţa utilizatorul să arunce banii pe aşa-pretinsele programe antivirus). Ce ne spune „studiul“? Că au fost „chestionaţi“ 7.000 de utilizatori din 14 ţării şi că din aceştia, 65% au declarat că au fost victime ale infracţionalităţii pe internet… Credibilitatea „studiului“ nu mai are rost să o dezbat, precum nu are rost să spun nici ce înseamnă pentru cei 7.000 a fi victimă a unei infracţionalităţi pe internet. (nu trebuie să neglijăm nici aspectele legate de sex şi vârstă)

Dar, acesta reprezintă pentru multă populaţie un lucru real, adevărat şi indubitabil. Acesta, alături de alte multe asemenea maşinaţiuni reprezintă motivele pent care prostimea va cere de-anonimarea internetului, făcând astfel jocul celor care nu se mai satură să ştiie tot.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s