mUE, Izdrael, România

Posted: 13 Septembrie 2010 by razvratit in ATENŢIE!!!, boicot, conspiraţii, libertate, naţionalitate, românia, terorism

Am citit o ştire recentă care a mai pus o za în lanţul manipulării mondiale a cazarilor.

Ştim cine a pus la cale constituirea mUE-ei. Ştim cum s-a făcut asta: cu pumnul în gură, sau, de cele mai multe ori, prin ne-informare. Precum şi prin indiferenţa faţă de părerile celor aproximativ 500.000.000 de suflete care populează Ioropa. Tipic celor care au pus la cale această mascaradă. Ştim cum se dau legile şi cum se respectă acestea. Ştim că sunt multe ţări care îşi doresc să iasă din jocul cu focul, însă ticăloşii de oameni de paie nu vor nici să audă. Ştim că, probabil, totul va culmina cu o mare bătălie. Între noi şi ei. Ei au armele. Noi avem mai mult de atât. Iar celor care se întreabă ce avem noi, le pot răspunde să mă întrebe altădată, când îmi voi aduce aminte ce vroiam să spun.

Bun. Însă ce au de a face toate acele entităţi enumerate mai sus? Păi, de ceva timp, o grămadă de cazari au devenit cetăţeni români. Şi cam tot de atunci au început să cumpere în disperare pământul nostru. Ce să zic, cumpăraţi-l mă, aruncaţi-vă banii pe vise cu Zânul Mărilor, că va veni şi ziua când vom naţionaliza totul iarăşi şi vă vom da praful de pe tobă ca masă de prânz. Acum ceva timp, vreo 2-4 ani, nu mai ştiu exact, cazarii se lăudau că au cumprat deja România, crezând că dacă i-au şi le-au cumpărat pe maimuţoii şi maimuţele aflate la conducerea ţării au cumpărat şi ţara. Tot de ceva vreme încoace apar tot mai mulţi „educatori ai neamului românesc“, agenţi cazari infiltraţi pentru a adormi minţile românilor. Aceştia îşi fac veacul pe bloguri (în special) folosind o paletă lingvistică de foarte largă: de la discursurile sforăitoare din care duhneşte cultul personulităţii, la limbajul gherţoilor şi pizdipoancelor de hi5. Aceştia se doresc a fi formatorii de opinie şi călăuzitorii neamului ăsta prost (cum au neruşinearea să îi spună) prin vremurile grele ce vor să vie.

Iar din ştirea de azi aflu că pizdraelul vrea să îşi ridice relaţiile cu mUE pe un nivel sporit, care să îi acorde tot soiul de privilegii. Adevărul îl aflăm doar la sfârşitul materialului, unde ni se spune că odată ce ridicarea nivelului relaţiilor, visteria cazarilor se va putea îmbogăţi cu miliarde de dolari.

Iată de ce nu se va duce Americaca la fund, dar mUE da: pentru că pentru cazari tot dolarul rămâne moneda de manevre.

Stau şi mă gândesc ca prostul ce le-o mai fi căcat mintea lor creaţă… Cu siguranţă au neşte idei extrem de tembele despre noi legi care trebuiesc instituite prin toată Ioropa. Iar România va deveni uşor, uşor, culcuşul nenorociţilor. Pentru că românul încă nu a învăţat că dacă ai pământ ai tot ce îţi trebuie. Nu degeaba s-au luptat străbunii noştri pentru pământ. Nu degeaba au fost dispuşi să moară pentru ca pământul acesta să rămână urmaşilor lor. Nu degeaba au fost trecuţi în uitare de cei care vin acum să ne înveţe pe noi una şi alta, ca şi cum lumea a început şi se va sfârşi cu cunoştinţele lor.

Anunțuri
Comentarii
  1. […] Mi se pare că se leagă foarte bine de ceea ce am scris mai devreme  https://razvratit.wordpress.com/2010/09/13/mUE-Izdrael-Romania/. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s