panicarzii ne-informaţi

Posted: 14 septembrie 2010 by razvratit in anunţuri de râsul curcilor, conspiraţii, educaţie, imbecilitate, minciuni grosolane, terorism

Vuieşte presa, mai ales cea străină, pentru că a noastră e ocupată cu vânturi, frunze şi alte minuni umane, de „pericolul“ care îi paşte pe ioropeni în urma nenorocirii pe care a creat-o BP în acest an. sper că vă mai aduceţi aminte de milioanele de barili deversaţi în apele Golfului Mexic de compania British Petroleum pentru a capta mai ieftin petrolul. Şi de milioanele de animel moarte şi de milioanele de plante moarte. Au fost şi oameni care au murit, dar despre ei nu se spune nimic, pentru că nu dau bine la imagine. Imaginea kapitalismului.

Cum era de aşteptat, Curentul Golfului (Gulfstream) a preluat mare cantitate din patrolul neaspirat de vasele BP şi a cărat-o într-acolo unde se duce: înspre polii globului. Probabil că aşa s-au gândit umbriştii (adică elitele care conduc lumea din umbră) să rezolve marea minciună a încăcălzirii globale… Partea cea mai interesantă o repezintă atitudinea unor asemenea fiinţe (mi-e greu să le numesc oameni) care cred că nu vor fi afectate de aceste mizerii. Dar, mai ştii? Poate că au deja instrumentele prin care să se rotejeze de efectele nocive ale tuturor gunoaielor pe care le aruncă asupra noastră.

Dar să revenim la oile noastre, mai degrabă la berbecii şi oile noastre. Curentul nu merge doar înspre Ioropa, intelighenţilor, ci se duce şi spre partea sudică a globului. UItaţi aici o imagine pentru lămurire:

curentul golfului pe glob

Panica generală vine, probabil, din necunoaşterea acestor trasee şi din, sper, vagile amintiri de prin orele de geografie (pe vremurile când se făcea şcoală în România). Pentru că, pe vremuri, aşa se considera că se scurge acest curent oceanic:

imagine veche a curentului golfului

Deşi niciuna dintre hărţile actuale nu arată clar ajungerea curentului pe ţărmurile ioropene, cii doar o spălare vagă a părţii sudice a Peninsulei Iberice, precum şi intrarea curentului în apele arctice pe deasupra Peninsulei Scandinave, „ziariştii“, după care s-au luat o grămadă de alţi apocaliptici, au început să fabuleze. Ce se va întâmpla dacă nu va mai fi curent? Sau dacă acesta îşi va încetini viteza? Cică au fost deja unii care au arătat că viteza curentului s-a micşorat de n ori în ultimii x ani.

Păi dacă ar fi să ne gândim numai la ultimul an ne vom da seama că viteza acestuia s-a redus considerabil din cauza nesimţirii BP. este un lucru perfect normal. Când torni petrol într-un curent de apă, acesta îşi va încetini mişcarea sau chiar se va opri.

Interesant, însă, este, probabil, unul dintre motivele pentru care panicarzii se crispează: marea lor majoritate sunt, cu mare siguranţă, englezi şi/sau nordici. Ia să vedem cum transportă curentul gunoiul BP-ului:

curentul golfului care mizeria BP-ului în ţara lor

E? Unde-l duce? Înapoi la regina şi minunaţii ei supuşi. E şi normal că le este frică de curent, pentru că pot spuna „Pa!“ călduricii de la iarnă care îi scapă de frigurile năprasnice atât de bine cunoscute mai ales nouă. Cum ar zice creştinii: i-a bătut Dumnezeu!

Voi prezenta în continuare câteva imagini găsite pe net, majoritatea cu partea nordică a globului, pentru a învăţa şi alarmiştii-degeaba cu curge curentul golfului prin Atlantic. Prima imagine prezintă doar curgerea acestuia de-a lungul coastelor americane.

curentul golfului pe lângă coastele americane

curentul golfului 1

curentul golfului 2

curentul golfului 3

curentul golfului 4

curentul golfului 5

curentul golfului 6

Aşadar, stimaţi alarmişti habarnişti, iarna aceasta va fi aşa cum va fi nu din cauza încetinirii curgerii Curentului Golfului sau, şi mai apocaliptic, a opririi curgerii acestuia (din vina sau nu a BP-ului), ci pentru că pământul este într-o perioadă de răcire (şi nu de încăcălzire globală cum încearcă proşştii să ne facă să credem).

Va fi rău pentru amărâţi, pentru că guvernarea fanariotă actuală le-a tăiat subvenţiile. Pentru că administratorii de asociaţii fură la fel ca cei din guvern. Pentru că omul de rând a fost învăţat (şi încă mai este) să îi fie frică. Frică de repercusiuni. Frică de moarte. Şi, cel mai grav, frică de ce spune lumea despre sine. De cum va arăta imaginea lui/ei peste câţiva zeci de ani. Peste o sută de ani, dacă îşi va mai aminti cineva de el/ea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s