ce se mai întâmplă prin lume…

Posted: 24 Septembrie 2010 by razvratit in ajutor, ATENŢIE!!!, atitudine, boicot, conspiraţii, crime, dreptate, educaţie, ipocrizie, libertate, naţionalitate, românia, sănătate, terorism

– Una veste minunată pentru români, chiar dacă e vorba despre un sătuc micuţ din judeţul Neamţ. Asemenea veşti ar trebui să primi cel puţin câte una pe zi.

În satul Valea Enei, comuna Oniceni, un investitor român, pe numele său Vasile Pricopie, a pus pe picioare, mai demult, o făbricuţă de avioane de agrement. Avea înaintea „crizei“ opt angajaţi, însă odată cu diminuarea comenzilor s-a văzut nevoit să trimită în şomaj cinci dintre aceştia. Acum, vede o lumină strălucitoare în zare, tocmai în Germania, iar dacă va primi de lucru îi va chema pe cei cinci oameni înapoi la lucru. Este trist să auzi cum cineva este obligat să îşi trimită angajaţii în care a investit o grămadă de bani şi timp în şomaj, ştiind că s-ar putea să nu îi mai vadă prin ograda sa. Şi este conştient că nu oricine se pricepe la avioane.

Sincer m-aş bucura ca domnul Pricopie să se întoarcă cu tolba plină de contracte, sau un contract pentru foarte multe avioane, astfel încât măcar cinci oameni să se bucure de sărbătorile care bat la uşă.

– Blaga a preluat rolul de răspândac al partidului portocaliu (păcat de culoare…). După ce dă cu poliţiştii de pământ, deşi recunoaşte că au voie să îşi prezintă nemulţumirile, Blaga, nu Lucian Blaga, cum era în banc…, ne anunţă că împărţirea teritorială a ţării va trebui să înceapă din acest an, deşi nu va fi pusă în practică decât abia în 2016.

Cu alte cuvinte, el are convingerea că va mai fi acolo unde este şi peste 6 ani… Şi, alături de el, toată şleahta de hoţi… Inclusiv bozgorii (cum am mai zis, ungurii sunt bucuroşi de ţara lor, nu caută copite de cai morţi pe podişuri străine). No, Blago, aşteaptă tu mult şi bine. Românii ar trebui să fie foarte tâmpuiţi să mai voteze pe oricare dintre voi!

http://www.mediafax.ro/politic/blaga-noua-organizare-teritoriala-a-romaniei-va-fi-implementata-in-2016-7418701

– O altă popândoaică (că asta sunt toţi şi toate aburcate în scunele pretinse de ei „oficiale“ ale aşa-pretinsului parlament al mUE-i), înalta reprezentantă (asta mă duce cu gândul la Înalta Poartă…) a mUE-i pentru politică externă, Ashton Catherine, a declarat că afirmaţiile lui Ahmadinejad despre păcăleala numită 9/11 sunt „scandaloase şi inacceptabile“…

Mă, e normal să fie scandaloase şi inacceptabile. Doar vă demască şi celor care încă mai cred în bau-bau-l musulman (nu că nu ar exista extremişti, dar noi vorbim despre generalizarea din mass-media controlată de ceilalţi semiţi…). Noi, ăştialalţii, ştim de destulă vreme că iar aţi minţit poporul cu televizorul, chiar dacă ne referim la aproape toate popoarele lumii.

Ca de obicei, căţeii românilor, de-alde pitecentropus piperus şi buzoaia marinistă, au efectuat imediat sluş şi au ieşit „îmbufnaţi“ din sală, odată cu ceilalţi „îmbufnaţi“. Partea proastă e că ne fac de râs în faţa altor naţiuni care au ceva ovare în chiloţi. Ai noştri, lingăi şi atârnători după un iepuroi amărât, stau şi pupă şi-n faţă şi-n dos pe ioropeni.

Foarte trist este că agenţii de presă care până nu demult erau imparţiale, ajung să prezuinte doar astfel de ştiri. Şi mai grav este modul total eronat în care le prezintă şi manipularea care se ascunde în spatele lor. http://www.mediafax.ro/externe/catherine-ashton-declaratiile-lui-mahmoud-ahmadinejad-la-onu-scandaloase-si-inacceptabile-7418155/

Bine măcar că sunt destui comentatori care să pună treaba la locul ei.

– Altă ştire la fel de tembelă: cică un virus, cu o putere fără precedent, ar fi atacat o centrală nucleară din Iran… http://economie.hotnews.ro/stiri-it-7832587-alarma-falsa-sau-amenintare-serioasa-vierme-informatic-putere-fara-precedent-pare-atacat-centrala-nucleara-din-iran.htm?cfnl= Din câte îmi aduc eu aminte, nu există decât o singură centrală care urmează a fi dată în folosire, iar, aşa cum am scris cu câteva cuvinte mai devreme, aceea încă nu este dată în folosire. Deci, teoretic, nu există nicio centrală nucleară în Iran… Punct!

A, că v-au comandat şefii cazari să mai scrieţi un articolaş de tot căcatul prin care să minţiţi românii şi să le băgaţi în cap ideea că au deja o centrală… e altă poveste. Dar mă întreb: unde vă este respectul de sine, mă? Unde vă este mândria de om? Vă lăsaţi manipulaţi pentru un amărât de de 1 leu pe lună? Vă lăsaţi manipulaţi pentu a vă manipula fraţii, suroorile, părinţii, copiii, bunicii, etc.? Vă lăsaţi manipulaţi pentu a vă manipula neamul??? sunteţi, alături de toţi ceilalţi care fac la fel ca voi nişte cârpe, mă? Nu sunteţi oameni, sunteţi cârpe. Vă este indiferent dacă nişte străini şterg cu voi pe jos atâta timp cât vă iese de încă un Big Mac sau o Pizza Quatro Staggioni… Sunteţi bucuroşi că aţi mai produs de o Cola sau un Cico, minţind cu neruşinare… Şi vă mai consideraţi şi români…

– De data asta o ştire mulţumitoare, care arată măcar faptul că oamenii încep să deschidă ochii din ce în ce mai larg: au început să apară tot mai mulţi medici care atrag atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă BPA-ul (bisfenol A) . Acesta este un produs chimic şi, ceea ce este cel mai grav, este un simulator al estrogenului.

Probabil că multe femei vor spune că este în regulă pentru ele, pentru că este hormonul feminin doar. E, uite că nu este sănătos decât în anumite doze, iar plaja este faorte restrânsă. Practic, tocmai hormonul care face femeia să fie femei este şi cel care o distruge cel mai tare. Nu genele moştenite (era normal să se inventeze o altă gogoriţă pentu a se ascunde adevăratele pericole). Nu bărbaţii din jur. Nu stresul pe care de multe ori şi-l cauzează singure. NU! Estrogenul.

Nu am să povestesc prea multe acum. Sunt enorm de multe pagini de internet care prezintă sumedenie de boli specifice femeilor şi care au legătură strânsă cu estrogenul.

Dar am să spun despre faptul că acest BPA este arma folosită pe ascuns pentru adormirea populaţiei. Este arma folosită pent transformarea bărbaţilor în pseudo-femei. Într-un alt gen, care nu e nici masculin, nici feminin. E genul care s-ar putea numi foarte bine BOU. Bun de muncă, dar fără iniţiativă. Bun de carne, dar fără să-i pese ce mănâncă el. ETC.

Iar asta se întâmplă încă din faza de embrion.

Ceea ce este cel mai îngrijorător, este faptul că din ce în ce mai mulţi specialişti confirmă faptul că BPA-ul se scurge din produsele plastice şi intră în organismul uman, neputând fi eliminat în totalitate de ficat. Mai ales dacă, aşa cum se poate observa că se întâmplă din ce în ce mai des şi aproape în toată lumea, ficatul este distrus cu alcool şi tutun. http://www.care2.com/greenliving/bpa-exposure-high.html?page=2

– În încheiere, am lăsat două dintre articolele cele mai alarmante din ultima vreme: cele două imperii Alantice, SUA şi Ioropa, vor fi obligate să scoată produsele naturale şi naturiste în afara legii şi să îi declare infractori pe medicii care prescriu, informează, sau sfătuiesc pacienţii să le folosească.

Ioropa mai are mai puţin de opt până la momentul în care faza de tranziţie a directivei consiliului european referitoare la plantele medicinale va dispare, iar această directivă va intra în plin efect. Este vorba despre directiva care a apărut (şi despre care nu ştiam nimic până acum) pe 31 martie 2004 şi căreia îi va expira faza de tranziţie pe 31 martie 2011, adică, anul viitor. Începând cu acea dată, orice plantă medicinală va trebui să treacă prin aceleaşi transformări prin care trece în uzinele marilor companii de farmaceutice. Asta dacă ar fi să credem, în primul rând, că acestea folosesc aşa ceva. Normal că preţurile pentu adevăratele plante medicinale ar fi enorme,, însă nu aceasta este problema care trebuie să ne îngrijoreze cel mai tare.

Partea cea mai aberantă este că această lege nu vrea să ţină cont de faptul că o anumită plantă a fost folosită timp de multe milenii cu rezultate excelente.

Faptul, identic cu al laptelui pasteurizat, că aceste plante îşi vor pierde toate calităţile şi proprietăţile este cel mai grav. Prin procesele care vor fi impuse aceste plante vor fi practic omorâte, iar toate substanţele din acestea care fac bine organismului uman vor fi duse pe apa sâmbetei. Atunci, pentu ce să le mai cumperi, mai ales dacă vor costa enorm de mult? Iar marile companii farmaceutice vor veni cu minciunile lor şi vor păcăli nenumărate suflete. Şi, din păcate, iar trebuie să spun că femeile vor fi cele mai păcălite.

http://gaia-health.com/articles301/000301-big-pharma-scores-big-win-medicinal-herbs-disappear-eu.shtml

SUA, de cealaltă parte, doreşte ca orice producător de suplimente nutriţionale care spun adevărul despre produsele lor sau fac referire la studii ştiinţifice care descriu beneficiile biologice ale produselor lor. Citind limbajul acestui act, legea 3767, aşa-numitul Act al Responsabilităţii Siguranţei Alimentare, susţinătorii naturişti care vând suplimente ar putea fi declaraţi criminali şi condamnaţi la zece ani de puşcărie. http://www.naturalnews.com/029828_Senate_bill_3767_dietary_supplements.html

Este şi normal ca marile companii farmaceutice să preseze legiutorii celor două imperii (iar Asia nu e departe, însă acolo nu va fi la fel de uşor ca la europeni şi americacani) să dea asemenea legi, după ce tot mai mulţi oameni încep să citească şi să înveţe şi să folosească plantele medicinale, care au fost folosite de mii de ani pentru a vindeca oamenii.

Nu trebuie să uităm despre noua lege stupidă dată de legislativul … cum să îi spun, că român nu poate fi numit … legislativul de la Bucureşti, prin care oamenii vor fi amendaţi dacă vr culege plante din pădure.

Iată trei plante despre care industria farmaceutică se teme foarte tare: armurariul, mărul-lupului şi năprasnicul. Iar pe lângă acestea mai sunt alte câteva zeci de plante care au efecte vindecătoare mult mai bune decât chimicalele farmaciştilor. Despre aceste plante puteţi pe găsi pe internet o grămadă de ştiri. Aveţi grijă, totuşi, că mărul-lupului este foarte toxic peste o anumită cantitate. Citiţi cu atenţie materialele de la cap la coadă, pentru a şti exact ce, cât şi cum puteţi consuma din plantă. Întrebaţi bătrânii, cei care mai aveţi, iar dacă nu aveţi, cutaţi. Mai sunt sate în România. Iar dacă ajungeţi într-unul din ele şi mai primiţi şi ceva sfaturi bune, nu uitaţi să lăsaţi un codru de pâine, un kilogram de făină (NU ALBĂ), nişte zahăr (NU ALB), nişte ulei (NU RAFINAT), etc. acelor bătrâni. S-ar putea să îi găsiţi şi la anul sau oricând veţi avea nevoie de un sfat.

Faceţi fapte bune, chiar dacă nu vă iese niciun gheşeft din asta. Demonstraţi celor care şi-au pus speranţa în voi că sunteţi ROMÂNI. Lăsaţi-i pe cei în vârstă să se ducă împăcaţi pe lumea cealaltă.

GÂNDIŢI-VĂ CĂ VEŢI ŞI VOI BĂTRÂNI ODATĂ!!!

Anunțuri
Comentarii
  1. antiignorantu spune:

    in Romania nu o sa- i lasam sa ne faca asemenea legi fasciste ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s