ce ne mai rezervă viitorul…

Posted: 27 septembrie 2010 by razvratit in ATENŢIE!!!, atitudine, boicot, conspiraţii, crime, educaţie, ipocrizie, libertate, minciuni grosolane, sănătate, terorism

Am tot scris despre nenumărate măgării ale nenumăraţilor şi nenumăratelor jeguri umane care conduc ţările lumii. Dacă am face o retrospectivă ne-am îngrozi. Cu toate acestea, aceştia şi acestea sunt doar nişte păpuşi de paie în mâinile marilor companii, conduse de cazari.

Imaginaţia lor depăşeşte imaginabilul. Am văzut crime odioase comise împotriva propriilor popoare, am văzut populaţii decimate de pofta de înavuţire şi de subjugare, am văzut genociduri efectuate în numele libertăţii şi a siguranţei oamenilor.

Cu toate că lumea a început să se trezească şi să îşi pună tot mai multe întrebări (şi, evident, să găsească de fiecare exact acele răspunsuri care nu convin celor ce ne cconduc), sforarii doresc să ne arate întreaga lor putere. Ştim că din lumea vorbitoare nativ de limba engleză ne vin nenumărate idioţenii, care mai de care mai stupide, la care mintea pur şi simplu ţi se blochează, refuză să mai funcţioneze. Ştim că au aliaţi pe cei care nu demult erau duşmanii lor: franţujii, germanii, ruşii.

Totuşi, această nouă ştire vine să mai pună o cărămidă pe zidul cu care ne înconjoară aceşti sforari doresc să ne înconjoare: refuzul de a eticheta alimentele modificate genetic ca atare.

Pentru mulţi şi multe ar părea doar un scop financiar. Adevărul este însă mult mai grav.

Ca întotdeauna când apar astfel de abuzuri, totul se face în cea mai mare tăcere. De data asta, totul se face pe faţă. Teama le-a dispărut pentru că ştiu că mare masă este deja adormită. Apoi mai sunt cei/cele care au fost învăţaţi/te să se teamă. Pentru ei/ele, pentru familii, etc. Apoi vin cei/cele care pentru un pumn de gologani s-ar vinde şi pe sine…

AAM-ul (FDA, în limba engleză) a anunţat că nu va cere producătorilor de somon modificat genetic să eticheteze produselor corespunzător. Asta, pent că, cică, „somonul modificat genetic este identic cu cel natural“. Însă, pe partea celaltă, pentru fiecare tip de somon (şi nu doar pentur somon, ci pentru toate alimentele) modificat genetic au fost obţinute patalamale de invenţie. Ceea ce înseamnă că acel peşte (şi acele alimente) SUNT DIFERITE DE CELE NATURALE.

Nu ar fi nicio problemă dacă aceşti peşti, de exemplu, sau toate celelalte produse modificate genetic ar fi ţinute în locuri special amenajate şi închise etanş. Însă acestea sunt lăsate în libertate, lucru care duce inevitabil al contaminarea tuturor celorlalte plante şi animale.

Partea proastă pentru cei care susţin că oricum natura modifică genetic este că natura modifică într-un timp foarte îndelungat, care, prin selecţie naturală, face ca acele plante şi animale modificate necorespunzător să fie eliminate. Apoi, ultima oară când am verificat, tot ce ieşise de pe banda rulantă a naturii era foarte sănătos pentru organismul uman, lucru care nu se poate spune despre niciun singur produs modificat genetic. Iar aceasta se întâmplă pentu că aceste produse sunt modificate la normă, producătorii neavând niciun interes în sănătatea consumatorilor.

Îngrijorător este refuzul altor naţiuni, de pe alte continente, Europa, bunăoară, de a se asocia şi de a lupta împotriva acestor chimicale, pe motivul că nu vor ajunge şi la noi. Din păcate, deja au ajuns. Din păcate, sunt aici de foarte mult timp, iar marea majoritate nici nu ştie. Din păcate, mulţi/multe vor refuza pur şi simplu să înţeleagă că aceste plante şi animale modificate genetic fac parte deja din alimentaţia de zi cu zi, ducând la boli care mai de care mai stupide şi uimitoare. Din păcate, foarte mulţi/multe vor refuza să înţeleagă că aceste alimente modificate genetic nu duc la o viaţă normală, că viaţa lor este scurtată enorm în urma îngurgitării unor asemenea aberaţii, că alţi oameni se joacă de-a Creatorul cu ei.

Soluţii? Cea mai bună soluţie, în orice împrejurare, este boicotul. Dacă aţi auzit că o anumită plantă sau un anumit animal este modificat genetic, iar producătorii nu sunt de încredere, refuzaţi să le mai consumaţi. Căutaţi persoane care vă pot aproviziona cu alimente naturale (atât cât se mai poate considera natural) şi în care să aveţi încredere. Însă rămâneţi orbiţi de această încredere.

Dacă auziţi de firme care calcă strâmb, refuzaţi să mai consumaţi produse ale acelei firme. NU VĂ LĂSAŢI PĂCĂLIŢI DE ALTE ETICHETE. LUPU-ŞI SCHIMBĂ PĂRUL, DA’ NĂRAVUL BA, cu alte cuvinte, dacă a comis-o o dată, o va comite şi a doua oară şi a suta mia oară. Nu vă lăsaţi păcăliţi de reclame, de propagandă, de reduceri de preţ, de tombole, câştiguri peste noapte şi alte maşinaţiuni menite să vă prostească.

Folosiţi-vă creierul că de aia îl aveţi. Nu e acolo doar să nu vă bată vântul între urechi.

Reclame
Comentarii
 1. anti codex spune:

  Pai doar asta e rolul Codex Alimentarius. Finanta mondiala e interesata sa monopolizeze pana si ultimele activitati comerciale. Azi somonul, maine vacile. Ce sa te mai chinui sa cresti un vitel, cand laptele de vaca o sa se produca direct din „ugere” artificiale.

  • razvratit spune:

   Doar că încă mai putem lupta.
   Borbely a semnat o decizie prin care va fi interzisă cultivarea OMG-urilor în România pentur cel puţin următorii cinci ani.

   Dacă vom scăpa de ceilalţi mafioţi, vom reuşi să păstrăm România (atât cât se poate) curată şi liberă de orice OMG.

   Numai bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s