anti-românism şi anti-umanitate

Posted: 20 octombrie 2010 by razvratit in ATENŢIE!!!, atitudine, conspiraţii, crime, dreptate, educaţie, imbecilitate, ipocrizie, libertate, masonerie, minciuni grosolane, naţionalitate, românia, război, terorism

În ultimile două săptămâni, două articole mi-au atras atenţia în mod deosebit. Ambele sunt cu cazari (aşa-pretinşii evrei) şi despre români, într-unul, şi lumea, în general, şi palestinieni, în special, în cel de-al doilea.

Curge multă cerneală, se scriu sute şi mii de pagini în presa electronică despre eroi şi despre faptele lor. Copiii învaţă la şcoală despre ei, iar când sunt mari au impresia că ei cunosc adevărata istorie. Este greu pentru aceştia să înţeleagă faptul că istoria nu este niciodată scrisă de o mână echidistantă şi nepărtinitoare. Ca şi cum ar fi scrisă de cineva din afara pământului care doar observă şi consemnează faptele exact aşa cum s-au întâmplat ele. Dacă aşa ar sta situaţia, lumea ar fi fost pe alt drum acum.

Însă, din păcate, istoria este scrisă, ÎNTOTDEAUNA, de către cei ce înving. Cum înving? Metodele s-au diversificat atât de mult încât ţi-ar lua o zi întreagă doar să le enumeri. În ultimul timp, învingătorii reuşesc să învingă doar cu ajutorul minciunii. Iar istoria, prin tranzitivitate, se umple de minciuni. Minciuni care, repetate şi ţinând cont şi de lipsa de educaţie a oamenilor (care devine din ce în ce mai adâncă), se transformă în adevăruri irefutabile.

Să vă povestesc despre primul articol, care se găseşte aici.

Un imberb cu nume românizat, Sorin Rosen, are tupeul caracteristic speciei lui de a ne dicta nouă, românilor, care sunt eroii neamului. Acesta pretinde, nici mai mult, nici mai puţin, că mareşalul Antonescu nu poate fi reabilitat. Motivele sunt aceleaşi pe care le-am auzit de atâtea ori încât acum par doar nişte glume teribil de scabroase.

Lăsând la o parte pupincurismul de care dă dovadă cel care „ia interviul“, ne întrebăm cum se face că un ziar românesc publică o asemenea bătaie de joc.

De unde şi până unde un puţoi de 32 de ani îşi permite să ne dicteze eroii? De unde şi până unde un mucos care nu se va ridica nici măcar până la unghia de la degetul mic de la piciorul mareşalului îşi permite să arunce tot acel noroi într-un om care a avut grijă de neamul său? De unde şi până unde acest cazar vine să ne spună nouă cum a stat treaba în cel de-al doilea război mondial când el nici măcar nu era în fază de proiect în acele momente? El care, conform tradiţiei cazare, nu este recunoscut ca fiind din neamul lui, pentru că mama lui nu este cazară. (acesta este unul dintre lucrurile cele mai frapante în ceea ce priveşte cazarii: aceştia îşi mutilează băieţii pe motiv că au făcut un pact cu zeul lor, deci ar trebui consideraţi doar băieţii ca fiind cazari, dar, uimire, ei se recunosc după mamă şi nu după tată; dacă mama a fost din neamul lor, te numeşti cazar/ă, dacă nu, atunci eşti orice altceva vrei, dar nu cazar/ă) Mai ciudat, conform CV-ului pe care şi-l prezintă ostentativ pe acel site, a fost botezat în credinţa creştină, iar mai apoi, brusc, după o singură călătorie în Cazaria, îşi schimbă credinţa şi trece la zionism.

Neamul românesc a fost anihilat peste măsură de poveştile tâmpitoare, iar acum nici atunci când îi sunt atacaţi eroii nu mai are vlaga necesară să reacţioneze. Neamul românesc a ajuns să aibă aspectul unei legume rumegătoare.

Cel mai dureros este că deşi au fost câţiva care au luat partea mareşalului, nu s-a spus nicăieri altundeva în presă (şi cu atât mai puţin în scrisorile cu noutăţi ale ziarelor electronice şi în ziarele scrise) despre acest atac anti-românesc.

Al doilea articol vine chiar din lumea cazarilor, de pe ziarul Haaretz.

Liderul facţiunii extremiste Shas a făcut alte noi declaraţii, considerate nevonivate, probabil, de lumea cazară, la adresa întregii omeniri (continuând şirul acestui tip de declaraţii anti-omeneşti, printre care se numără şi cele făcute cu câteva luni în urmă la adresa palestinienilor şi liderului lor, Mahmoud Abbas, de a dispărea din lume).

Iată ce declara acesta că ar trebui să se întâmple cu palestinienii:

„God should strike them with a plague, them and these Palestinians.“ – Dumnezeu ar trebui să îi lovească cu o molimă, pe ei şi pe aceşti palestinieni.

I-a numit pe aceştia duşmanii diavoleşti şi nedoriţi ai Israelului.

Şi nu pot să nu prăpădesc de râs, pe de o parte, şi să îmi vină să urlu, pe de alta, văzând cât de preocupată e lumea de declaraţiile lui Ahmadinejad referitoare la soarta pe care o doreşte cazarilor, uitându-se în cealaltă parte când vine vorba tocmai de cei care sunt atât de opresaţi, sărmanii:

În 2001, acelaşi lider a chemat la anihilarea arabilor. Că o fi fost înainte de aruncarea în aer a celor trei turnuri din New-York, nu am de unde să ştiu. Dar cu siguranţă că are o legătură.

Iată ce declară acest dement acum:

„Goyim [non-Jews] were born only to serve us. Without that, they have no place in the world – only to serve the People of Israel.“ (poate că şi mucosul despre care am vorbit mai sus va citi şi îşi va da seama că minciuna are picioare scurte, când spunea că toate acele extrase din cărţile cazare care circulă prin lume ar fi făcături, pasaje extrase din context)

Adică, goyim-ii (ne-evreii) s-au născut doar pentru a ne servi. Fără această îndeletnicire nu au alt rost în lume – doar să servească Poporul lui Israel.

„Why are gentiles needed? They will work, they will plow, they will reap. We will sit like an effendi and eat.“

De ce este nevoie de gentili? Ei vor munci, vor trudi pe ogoare, vor culege. Noi vom şedea ca un efendi şi vom mânca.

„With gentiles, it will be like any person – they need to die, but [God] will give them longevity. Why? Imagine that one’s donkey would die, they’d lose their money. This is his servant… That’s why he gets a long life, to work well for this Jew.“

Cu gentilii va fi ca şi cu oricare altă persoană – ei trebuie să moară, dar [Dumnezeu] le va da longevitate. De ce? Imaginaţi-vă măgarul cuiva ar muri, (…) ei şi-ar pierde banii. Acesta este servitorul lui… De asta primeşte viaţă lungă, pentru a munci bine pentru Evreul său.

Curios că nimeni nu a scris măcar un cuvinţel despre asta? NU! Aşa cum s-a spus nu de puţine ori şi nu de puţini oameni, printre care şi unele persoanlităţi, care apoi şi-au retras cuvintele în urma presiunilor, mass-media este în mâna lor. Cum ar putea ca vreun ziar de la noi, unde controlul este, după părerea mea, mai zdravăn decât cel din Cazaria, să scrie ceva despre o asemenea atitudine anti-umană? De mirare este că Haaretz-ul a scris aşa ceva, însă este posibil ca ei să fi scris asta doar cu un anumit scop, care pe moment, dacă există, repet, îmi scapă.

Ne mai miră cum de apar tot soiul de noi boli şi, bineînţeles, şi de vaccinuri gata făcute să le contracareze? Ne miră cum de apar peste noapte tot soiul de atacuri teroriste şi, tot peste noapte, apare şi soluţia salvatoare, care implică întotdeauna îngrădirea libertăţii şi, de ce nu, a intimităţii?

Citeam azi în naturalnews despre acele scanere corporale care te lasă în fundul gol şi despre atitudinea umilă, ascultătoare şi de turmă a americacanilor. Deşi omul a fost scos din rând şi s-a strigat în gura mare că nu vrea să treacă prin acele scanere, astfel încât toată lumea a auzit, nimeni altcineva nu a avut curajul să facă la fel. De foarte multe ori te întrebi dacă teoria evoluţiei omului din animal nu este într-adevăr reală, văzând stilul specific rumegătoarelor pe care oamenii îl adoptă, tocmai din acelaşi motiv pentru care îl adoptă şi vitele: frica.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s