– Despre cum ţi se ia casa, pământul şi orice alte proprietăţi fără voia ta, într-un stat care se pretinde democratic: http://www.mediafax.ro/social/senat-exproprierea-valabila-si-daca-proprietarul-nu-e-de-acord-cu-valoarea-despagubirilor-7496255/.

– Despre manipularea presei, despre misandrism, despre trafic de carne umană: http://english.aljazeera.net//news/europe/2010/10/20101020155543724647.html.

– Taxă nouă pentru buzunarele fără fund ale celor care ne conduc pe drumul pierzaniei: http://www.mediafax.ro/economic/exclusiv-guvernul-a-inceput-procedurile-de-introducere-a-taxei-pe-autostrada-suplimentara-rovinietei-7546134/.

– Sportivii ne fac cinste şi la campionatele mondiale de gimnastică. BRAVO LOR! http://sport.hotnews.ro/stiri-alte_sporturi-7962177-gimnastica-flavius-koczi-locul-cinci-finala-sarituri.htm?cfnl=.

–  Cazarii nu suportă ca alte naţiuni din Orient să se doteze cu arme nucleare. Mai ales când e vorba despre cele arabe: http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/lieberman-orders-day-after-plans-for-tackling-nuclear-iran-1.321068. Aşa că îşi fac planuri pentru „zilele de după“. Asta nu înseamnă că sunt de acord cu alegaţiile conform cărora Iranul ar căuta să înarmeze cu bombe nucleare. Şi chiar dacă ar vrea, este dreptul său de ţară liberă…

– Guvernul mituieşte conducătorii creştinilor pentru a-i îndemna pe aceştia să urmeze direcţia impusă din afara ţării: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/guvernul-cedeaza-gratuit-bisericii-ortodoxe-32-cladiri-inclusiv-hoteluri-si-restaurante-140427.html. Asta în timp ce oamenii nu au ce băga în gură…

Discriminarea bărbaţilor, misandrismul şi prostia diriguitorilor, batjocură la adresa bărbaţilor românihttp://www.mediafax.ro/social/comisia-de-munca-din-senat-barbatii-se-pensioneaza-la-64-ani-femeile-la-60-7568654. Ţinând cont de direcţia pe care se încadrează ţara, să le oferim conducătorilor ceea ce şi-au dorit: o ţară în care doar femeile să muncească, doar femeile să conducă, doar femeile să lupte pentru toţi. Atunci că îi văd pe unde îşi scot cămaşa… Iar bărbaţii mai au şi varianta de a abandona munca odată ajunşi la 60 de ani (sau oricare va fi vârsta de pensionare pentru femei), sau, şi mai bine, cu vreo 7 ani înainte, pe la 53, pentru că speranţa de viaţă a unui bărbat din România este cu 7 ani mai mică decât cea a femeilor. Asta este singura variantă de a-i învăţa atât pe conducători, cât şi pe cei şi cele care susţin o asemenea lege să înţeleagă că bărbaţii români nu sunt acei proşti pe care au impresia că îi mută de ici-colo după bunul plac. Bărbaţii români nu vor fi niciodată condamnaţi să munceacă până mor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s