un prim pas

Posted: 13 Noiembrie 2010 by razvratit in ATENŢIE!!!, atitudine, boicot, conspiraţii, crime, educaţie, libertate, masonerie, terorism

S-a scirs destul de mult despre aberaţia cu scanerele care te lasă în sexul gol prin aeroporturi. Nu consider că mai trebuie să repet ceea ce am spus şi ce s-a spus.

Vreau doar să consemnez, cu mare bucurie, faptul că oamenii au început să prindă puţin mai mult curaj când vine vorba despre sănătatea lor. Partea proastă e că intimitatea personală nu mai reprezintă un tabu, ea putând fi încălcată oricând, oriunde şi de către oricine. Însă e bine că mai sunt şi alte arme, deşi, la prima vedere, ai spune că mult mai slabe.

Iată ce am găsit în Mediavax (câteodată, are şi ceva materiale bune):

Scanerele corporale din aeroporturi ar putea fi periculoase pentru sănătate“.

Ţinând cont de faptul că un tomograf radiază cu de 400 de ori mai mult organismul decât un aparat Roentgen obişnuit şi că un astfel de scaner trimite razele pe toată suprafaţa corpului (iar intensitatea acestora este mult mai mare decât a unui tomograf), este la mintea găinii cât de „sănătoase“ sunt aceste dispozitive.

Cei care nu doresc să treacă prin ruşinea dezbrăcării în faţa cine mai ştie cui pot opta pentru verificarea normală, care se făcea şi înainte, chiar dacă personalul tembel al TSA va face tot posibilul ca persoana în cauză să fie ridiculizată. Consider că e mai ridiculizant să îţi arăţi sexul oricui, într-un loc public, decât să fii palpat, cu o anumită discreţie, de către o persoană de acelaşi sex cu tine. Chiar dacă mai dai şi peste unele persoane care suferă de exces de zel şi caută „mai aprofundat“ exact în părţile intime.

Scrisesem pe aici despre aventura lui Mike de la naturalnews, care a optat să nu se dezbrace în faţa monitoarelor. Sunt sigur că din ce în ce mai mulţi oameni vor face aceeaşi alegere şi că din ce în ce mai multe voci de specialişti se vor face auzite din ce în ce mai mult pentru eliminarea maşinăriilor.

Anunțuri
Comentarii
  1. […] Un prim pas Sat Nov 13, 2010 21:24 pm S-a scirs destul de mult despre aberaţia cu scanerele care te lasă în sexul gol prin aeroporturi. Nu consider că mai trebuie să repet ceea ce am spus şi ce s-a spus. Vreau doar să consemnez, cu mare bucurie, faptul că oamenii au început să prindă puţin mai mult curaj când vine vorba despre sănătatea […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s