când veneticii îţi dictează cine îţi sunt eroii

Posted: 29 Noiembrie 2010 by razvratit in ATENŢIE!!!, atitudine, boicot, condamnare pe nedrept, conspiraţii, dreptate, educaţie, eroii neamului, imbecilitate, ipocrizie, libertate, masonerie, minciuni grosolane, naţionalitate, românia, terorism

Nu este prima dată când s-au întâmplat asemenea aberaţii. Ştim că istoria a fost scrisă de învingători sau de şpăgari. Doar că m-am săturat de foarte multă vreme să tot aud aceeaşi placă spartă şi greşită care se doreşte a fi grăitoare de adevăr indubitabil. Am crezut că se vor plictisi la un moment dat.

Dar iată că nu. Sunt din ce în ce mai înverşunaţi, din ce în ce mai turbaţi, din ce în ce  aberanţi. Vom ajunge ca mâine-poimâine să aflăm că de fapt şi Vlad Ţepeş a fost un anti-semit (deşi majoritatea celor care folosesc acest termen îl folosesc în necunoştinţă de cauză, considerând doar cazarii ca fiind semiţi…) şi că a organizat nu ştiu ce mare Holocacaust, trăgând în ţeapă nu hoţii, ci bunătăţi de ovrei „cinstiţi“… Sau mai ştiu eu care alt mare domnitor al fostelor ţări româneşti.

M-a amuzat teribil lovitura pe care însuşi şeful statului cazar a dat-o trompetiştilor de la centrul ăla de caută vrăjitoare în fundul morţilor (ceva cu Wisental) când le-a mulţumit românilor şi în primul rând lui Antonescu pentru cei 400.000 de ovrei salvaţi în timpul celui de-al doilea război mondial. Partea proastă e că ceea ce se cheamă statul român, de fapt nişte coate goale fără minte, nu au luat aminte la această afirmaţie aşa cum se cuvine şi nu au cerut înapoi banii pe care poporul român, şi nu ei, i-au plătit cazarilor drept despăgubire pentru inventatele crime. De parcă viaţa unui om se poate cântări în bucăţi de hârtie sau chiar de metal… (dar aşa sunteţi învăţaţi când vă duceţi să vă faceţi asigurări de viaţă…)

Recent, se pare (pentru că nu am avut ocazia să aud decât ceea ce s-a pus pe internet la adresa http://www.youtube.com/watch?v=Ks0mqFIkycg) că Ion Cristoiu a avut curajul (pentru că trebuie să recunoaştem că a fost un mare curaj), alături de Eugenia Vodă (realizatoarea emisiunii respective) de a-l descrie pe Corneliu Zelea Codreanu ca un personaj romantic. Lucru adevărat, după ce am urmărit fragmentul. Dar acest lucru i-a înnebunit pe detractorii neamului românesc. Reccte, pe cazari.

Şi, ca atare, aceşti bolnavi cu pamperşii încă uzi, s-au apucat să trimiţă o scrisoare către televiziunea română cerându-le să se delimiteze de afirmaţiile lui Ion Cristoiu.

Iată ce conţine scrisoare redactată de plângăcioşii mincinoşi, aşa cum se găseşte ea pe pagina Agenţiei de Investigaţii Media:

Domnule Director,

Am aflat cu îngrijorare de difuzarea pe primul canal al Televiziunii Române a unei emisiuni realizate de dna Eugenia Vodă şi difuzate pe TVR 1 la data de 21 noiembrie 2010, în cadrul căreia jurnalistul Ion Cristoiu a făcut unele afirmaţii inacceptabile cu privire la „moralitatea” lui Corneliu Zelea Codreanu, fondatorul mişcării legionare din România, personaj pe care l-a prezentat ca erou romantic.

Dorim să vă atragem atenţia că afirmaţii de genul celor făcute în cadrul acestei emisiuni sunt nu doar încercări de acreditare a unor neadevăruri istorice, ci şi ofense la adresa memoriei victimelor mişcării legionare din România. Dl. Ion Cristoiu, care se declară ca ziarist discipol al lui Nae Ionescu, ca şi gazda sa, dna Eugenia Vodă, ignoră caracterul fascist şi terorist al acestei grupări politice, contribuţia ei la pregătirea Holocaustului din România, responsabilitatea ei (şi a liderului ei) pentru asasinarea unor oameni nevinovaţi, între care şi personalităţi ale vieţii politice şi culturale româneşti din perioada interbelică. Difuzarea unei asemenea emisiuni nu poate crea decât confuzie şi derută în contextul politic şi economic actual.

Vă solicităm de aceea, domnule director, ca instituţia publică pe care o conduceţi să se delimiteze în mod ferm de afirmaţiile făcute în emisiunea amintită şi să sancţioneze pe cei care sunt răspunzători profesional pentru producerea şi difuzarea ei. Secvenţe edificatoare din această emisiune pot fi văzute la adresa de Youtube de aici.

Dinu Adam, scriitor; Gheorghe Câmpeanu; Vera Câmpeanu; Alexandru Florian, sociolog; Mihai Dinu Gheorghiu, sociolog; Radu Ioanid, istoric; Maximilian Mario Katz, economist; Marius Lazăr, sociolog; Liviu Rotman, istoric; Michael Shafir, politolog; Dorin Tudoran, scriitor.

Drept concluzie putem spune că aceşti inventatori de adevăruri nu au somn noaptea dacă prostiile debitate de bostanele lor nu sunt crezute de prostime. Nu trebuie să uităm nici acuzele aduse BNR-ului care a bătut monedă aniversară cu chipul unui preot. Nu trebuie să uităm nici acuzele aduse întregului popor român pentru fapte pe care acesta nu le-a comis niciodată. Nu trebuie să uităm afirmaţia recentă a milogului imberb înălţat pe tronul comunităţii ovreieşti, care ne spune că Antonescu nu poate fi reabilitat… pentru că aşa vor ei, cazarii. Nu trebuie să uităm nici răscoalele  din vemuri demult apuse, dintre care cea mai mare a fost cea din 1907. Nu trebuie să uităm imaginea pe care aceşti idioţi au creat-o marelui nostru poet, Mihai Eminescu, un vajnic luptător pentru apărarea poporului român de elementele străine, ostile neamului. Şi, nu în ultimul rând, nu trebuie să uităm de atrocităţile pe care aceşti cazari le-au comis în partea estică a Europei şi în Rusia la adăpostul pelerinei de luptători pentru popor.

Nu utiaţi că în aceste vremuri cazarii cumpără „la greu“ pământ românesc, păcălindu-i pe bieţii proprietari cu niscai bucăţi de hârtie şi promisiuni temebele lansate de televiziunile şi radiourile şi presa scrisă aservită lor. Însă consider că nu e un lucru rău, cel puţin pentru moment, pentru aceşti sărmani, pentru că la viitoarea naţionalizare vor rămâne cu buzele umflate, iar oamenii îşi vor lua pământurile înapoi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s