puturoşii ne mai dau o lecţie

Posted: 15 decembrie 2010 by razvratit in atitudine, curaj, dreptate, educaţie, evenimente, libertate, masonerie, război

Aşa cum au fost denumiţi de mulţi români, grecii, puturoşii, s-au adunat cu mic cu mare în Atena şi Ţesalonic pentru a manifesta împotriva restructurărilor companiilor de stat. Adică, exact împotriva a ceea ce românii au încurajat prin nepăsare, indiferenţă, lipsă de curaj, etc şi au acceptat cu braţele deschise şi inima împăcată pentru viitorul luminos al patriei.

Grecii s-au adunat în număr de 20.000 pentru a protesta. Mă îndoiesc că au cerut voie de la primării, aşa cum se obişnuieşte în „democraţia românească“, pentru că este culmea stupizeniei să ceri voie de la cel/cea împotriva căruia/căreia vrei să manifeşti să îţi permită să faci acest lucru. Dar România este ţara tuturor posibilităţilor…

Poliţia ar fi folosit tunuri de apă, gaze lacrimogene, etc…. Ce au făcut grecii? S-au temut să nu răcească, cumva? S-au temut că se va instaura starea de urgenţă (aşa cum propovăduiesc nenumăraţi trepăduşi plătiţi de guvern pentru a ţine masele în frâu)? NU!!!

Grecii continuă să se manifesteze, să le arate celor aleşi de ei pentru a le apăra interesele că s-au săturat de furtul organizat pe care ultimii l-au declanşat împotriva unei mase de oameni răbdători.

Situaţia este foarte asemănătoare cu a românilor, cu o singură mare diferenţă: românii şi-au pierdut acel curaj care i-a făcut cândva de temut pentru orice atacator. Strămoşii noştri se învârt de mama focului în morminte, săpând tuneluri de durere şi neputinţă. Însă românilor le place confortul câştigat cu îm prumutul plătit cu sudoare, pentru toată viaţa.

Românii au ajuns să fie mai puturoşi decât puturoşii Europei.

Reclame
Comentarii
 1. dr.Lecter spune:

  ii stimez pe greci! ei aveau un renume, deja, care se asocia cu latura lor pasionala, cu sangele lor fierbinte; ei se incing forarte rapid, si nu doar in amor, se vede treaba.
  la noi, lucrurile stau altfel. s-o faca altul! asa a fost si la Revolutie, au iesit intai cei cu sange in instalatie, in strada. comandati, necomandati, au iesit. fenomenul ala nu se va mai repeta, ever! la fel si cu sindicatele: nu conteaza cine i-a impins. au iesit cativa. dupa care au fost amenintati si nu au mai iesit. cel mai usor de inteles a fost mesajul femeii aleia de a facut greva foamei, cu manunchiul de creioane, dar nu vrem sa-l invatam!

  • razvratit spune:

   vorbeşi cumva de profesoară? nu cunosc amănunte, dar nici geva foamei nu e o soluţie. îi doare fix la başcheţi dacă dai colţul, mai ales dacă nu intră pe fir tebmeliziunile care o fac pentru puncte de trafic şi nu pentru grija faţă de persoană.

   toţi ne dau lecţii, însă românul/româna pe lângă faptul că e prost/proastă (să vină străinii cu capital, să ne ducă pe culmile civilizaţiei…) e şi fudul/ă: „ce să ies eu în stradă? am de toate. iar cei care nu au e proşti. eu muncesc de mă spetesc (de la 5 dimineaţa la 12 noaptea pe plantaţia numită servici) şi să ies în stradă pentru ăia care nu vrea să muncească?“

   • dr.Lecter spune:

    da, de invatatoarea aia ziceam, dar luam ca model doar exemplul pe care l-a dat, cu creioanele pe care nu le poti rupe in mana, daca sunt in snop. daca e luat unul cate unul, le poti rupe
    gestul ei chiar nu era o solutie, cel cu greva, ma refer, mai ales ca la final am aflat ca nu era la prima greva, ci la a treia. ea are ceva , o probleme, de se tot ia la intrecere cu ea insasi, in ceea ce priveste infometarea.

 2. TANO spune:

  domunle, aia e rascoala adevarata.in romania 2010 nu a fost asa ceva. au fost demonstratii politice aranjate de opozotie

  • razvratit spune:

   nici nu am spus că nu e, sau că la noi a fost aşa ceva. am spus doar că situaţia e la fel, sau, mai degrabă, că, demult, a fost la fel. doar că românii se bucurau că vin „investitorii“ să ne „ridice nivelul de trai“.

   la noi aproape toate demonstraţiile au fost aranjate de aceiaşi care conduc (politicienii noştri nu sunt decât rămăşiţele securităţii şi ale celor care au lins pe iliescovici şi-n faţă şi-n dos).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s