Am strâns câteva articole şi materiale de pe diferite pagini de internet pe care doresc să le împărtăşesc şi celor care mai intră din când în câdn pe aici.

– Se pare că până şi lumea cazară îşi dă seama de faptul că trăim în secolul 21, era noastră, şi nu în în secolul 21, înaintea erei noastre. Deşi e vorba doar de o parte a acestei populaţii rămase la un mod de trai şi manifestare demult apuse pentru noi, creşterea puternică a numărului celor care se alătură lor face ca ştirile venite pe acest canal să fie mai mult decât îmbucurătoare. Ştim că această populaţie îşi mutilează băieţii, tâindu-le, pe viu, o parte extrem de importantă a organului lor sexual. Şi mă refer la prepuţ.

E, iată că foarte multe familii cazare aleg să îşi lase fii aşa cum au ieşit ei în lume. Alegerea de mutilare o vor face ei atunci când vor fi capabili să ia o asemenea decizie (de regulă, după 21 de ani). Şi sunt şi foarte mult alte familii cazare care se alătură acestui val, deşi sunt discriminate pe faţă de restul comunităţii înapoiate. http://translate.google.com/translate?ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.aurora-israel.co.il%2Farticulos%2Fisrael%2FTitular%2F32895%2F&sl=es&tl=en

Cum în SUA există o lege care protejează fetiţele de mutilare (care se face, de regulă, în celălalt neam destul de înapoiat din acest punct de vedere, şi anume arabii), valul care doreşte să ducă la apariţia unei legi similare pentu băieţi creşte şi el în avengură. Aveţi în lista de bloguri şi site-uri adresa Intact America. Pe acea pagină puteţi găsi şi alte asociaţii care luptă pentru protejarea micuţilor.

Deşi homosexualii sunt blamaţi de către toată lumea, iată că atitudinea lor în această privinţă a dus la un rezultat bun: oraşul San Francisco va da o lege care să protejeze toţi băieţii de terifianta mutilare.  http://blogs.jta.org/letters/article/2010/11/21/2741838/sf-will-pass-circumcision-ban

Din păcate, în Africa se duce o campanie dementă şi bolnavă de mutilare sexuală a bărbaţilor. De asemenea, foarte mulţi coreeni din Coreea de Sud se supun de bună voie acestui ritual barbaric şi care datează din epoca comunei primitive doar pentru motivul că aşa cred că ei că vor ajunge bogaţi…

– S-a tot vorbit, mai pe şleau, mai pe ascuns, de rezrva de aur a României. Deşi subiectul este unul derizoriu, din punctul meu de vedere, în lumea actuală aurul reprezintă valută forte. Se ştie că SUA cumpără la greu aur de la locuitorii Americii. Şi alte state cumpără într-un ritm nebun cât mai mult aur.

Dar să revenim la oaia noastră: se pare că rezerva de aur a românilor s-a dus pe apa sâmbetei. Nu degeaba se doreşte aprobarea furtului şşi ultimei resurse de material galben de la Roşia Montană. Românii vor fi lăsaţi în cururile goale, devenind sclavii altor indivizi, pentru că nu au ştiut să îşi apere nevoile şi sărăcia şi neamul.

Rezerva de aur a României este trimisă acolo unde, cică, produce… Partea proastă e că nu produce nimic, dimpotrivă, România luând bani cu camătă imensă de la FMI, BE şi alte asemenea „cămătării oficiale“. http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/unde-este-aurul-bnr-142235.html

Aşa cum şi aurul furat de latini, de ruşi, de turci, de unguri, de austrieci şi de atâtea şi atâtea naţiuni, precum şi alte atâtea şi atâtea bogăţii, nu s-au mai întors în veci la noi, aşa nu se va mai întoarce nici cele peste 100 de tone de aur pe care au pus mâna puciştii din decembrie ’89.

– După ce au băgat-o pe Riţi-piţi în gura presei şi a procuraturii, aleşii curului (că ai neamului cu siguranţă nu sunt) au decis că Riţoasa e prea bolnavă pentru a mai fi trimsă în judecată. Doar că după ce Riţi-piţi a aflat că a scăpat de proces, s-a însănătoşit brusc…

Aşa cum şi Vântu a adus ceferticat de boală inimoasă dat de un genecolog.

– Noi foloseam sarea pentur murături în locul sării „civilizate“, dar pline de iod şi alte minunăţii. Iată că acum aflu că şi sarea asta e mătrăşită şi că, şi în starea asta tot va fi scoasă de pe piaţă…

„Haiduc, on 17 decembrie, 2010 at 22:15 said:

Din 2011 sarea gemă va fi scoasă de la comercializare din magazine, pur şi simplu se interzice vânzarea ei. Deja abia dacă se mai găseşte prin unele magazine mici. Şi chiar şi această sare nu e naturală 100%, conţine şi un antiaglomerant E536 (ferocianura de potasiu).

Toate produsele alimentare procesate din Romania contin sare iodata: painea, paterurile, produsele de patiserie, mezelurile etc. – astfel ca aportul de iod in alimentatia noastra este unul mult mai mare decat ne imaginam. Administrarea indelungata a iodului se poate asocia cu inhibarea continua a sintezei hormonale si cu aparitia gusii, cu sau fara hipotiroidie; administrarea iodului la gravide poate produce gusa sau hipotiroidie la feti. Lista efectelor adverse ale excesului de iod poate continua: cresterea columului glandei tiroide, afectarea vederii prin toxicitate directa asupra tiroidei, cresterea incidentei bolilor alergice etc.
Mai mult, sarea de bucatarie contine si un antiaglomerant – E536 – ferocianura de potasiu – care la peste 100 grade C se descompune in cianura de potasiu si clorura de fier – si care cauzeaza reducerea transportului de oxigen catre sange, dificultati in respiratie, dureri de cap, ameteli si nu se recomanda consumul frecvent.
http://www.petitieonline.ro/petitie/fara_e_536_si_iod_in_sarea_alimentara_-p33693052.html

Se găseşte la pagina http://eufrosin.wordpress.com/2010/12/17/un-remediu-extraordinar-gutuia/, care este, de altfel, un material bun pentru cei interesaţi de o hrană sănătoasă.

– Tot legat de hrana sănătoasă, fără adaosuri chimice, recomandăm boicotarea fabricilor de făinuri şi panificaţie din toată ţara pe ale căror produse este înscris faptul că produsele sunt conforme cu Codex Alimentarius. http://anatolbasarab.wordpress.com/2010/02/23/pe-pachetele-de-paine-titan-scrie-deja-ca-painea-este-fabricata-cf-codex-alimentarius/ De asemenea, evitaţi să cumpăraţi orice produs de panificaţie care nu este etichetat corespunzător, sau pe a cărui etichetă există E-uri, sau denumirile ştiinţifice ale E-urilor. Nu cumpăraţi nici făinuri care conţin tot soiul de ajutători. Şi, de fapt, niciun produs care conţine asemenea minunăţii.

Atenţie mare însă la sucurile din magazine: firmele producătoare au ales să nu mai scrie pe etichetă tonele de chimicale folosite la producerea zemurilor. Nu vă lăsaţi păcăliţi de lipsa acestora şi să credeţi în vreo revenire a conştiinţei proprietarilor acestor firme.

– Deşi lumea nu are apă curată de băut, măcelarul-şef al capitalei gândeşte că e mai bine să arunce 23 de milioane de iepuroi pe ventilatoarehttp://www.hotnews.ro/stiri-esential-8137272-oprescu-vrea-jardiniere-ventilator-23-milioane-euro-malurile-dambovitei.htm?cfnl=

Aşa gândeşte cel fără minte că rezolvă încălzirea oraşului în timpul verii. Sau poate că vrea să le folosească şi iarna, să facă ceva afacere şi pentru firmele de îngropări… În loc să pună cele 23 de milioane la subvenţionarea căldurii, să zicem, el le aruncă în buzunarele unor prieteni sau parteneri, bătându-şi joc de toţi românii. În definitiv, nu-i aşa oprescule, ce e un euro şi ceva de căciulă?…

Comentarii
 1. eufrosin spune:

  Ma tem ca sare buna, gema, nu va mai putea fii gasita de-acum ‘nainte. Noroc ca la noi in Ardeal sunt destule mine de sare de unde sa se poata cumpara produsul in stare bruta, ne-alterata. Am o balta cu saramura naturala la cativa km de oras, „noroc” cu avioanele NATO care brazdeaza cerul si otravesc tot ceea ce nu este acoperit.

  Gasiti mine de sare in apropiere fratilor si faceti-va relatii acolo!

  • razvratit spune:

   Ai foarte mare dreptate. Este singura metodă, care a mai rămas, de a face rost de sare neotrăvită. Doar că prin apropierea Bucureştiului e cam greu să găseşti sare pură, gemă.

 2. Sufletele sa va fie luminoase, si degraba harnice…
  Cu stima,
  adm

  • razvratit spune:

   Vă mulţumim, domnule Mitucă şi vă urăm acelaşi lucru şi dumneavoastră. Şi să aveţi mâna îndemânatică şi ochiul visător, să ne putem bucura în continuare de lucrările domniei voastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s