continuarea distrugerii României

Posted: 19 Decembrie 2010 by razvratit in ajutor, ATENŢIE!!!, „economie“, conspiraţii, crime, distrugerea României, ipocrizie, masonerie, minciuni grosolane, naţionalitate, românia, terorism, tragedii

Nu ştiu de ce continui să scriu… Poate doar ca să am un maldăr de dovazi care oricum nu foloseşte nimănui. Pentru că majoritatea nu este interesată. Pentru că majoritatea se mulţumeşte cu un meci de fotbal, cu o telenovelă şi cu ceva resturi de la masa mai marilor lumii pe post de cină.

Sau poate pentru că mă încăpăţânez să cred că nu au adormit chiar toţi românii, că mai sunt câţiva care ar putea trezi şi pe ceilalţi din jurul lor. Poate pentru că sunt un optimist din fire şi nu pot să cred că neamul acesta multi-milenar va sfârşi aşa de repede precum doresc cei care trag sforile acum. Sau poate pentru că încă mai sper că acete însemnări vor trezi mintea amorţită a celor încă orbiţi.

Ziceam cu ceva vreme în urmă despre miile şi sutele de mii de hectare pe care le cumpără cazarii, dar şi tot soiul de venetici de prin Ioropa. Asta deşi statul român şi legile acestuia (de multe ori mă întreb la ce bun un stat care nu trebuie să aibă grijă de cetăţenii săi şi la ce bun aceste legi pe care oricum doar cei de jos le respectă?) nu permit acest lucru. Însă, aşa cum am tot spus, românul a juisat de fericire la veedrea unei sume cu şase zerouri în coadă în contul său atunci când a semnat cedarea pământului străinilor. Lăcomia a fost motivul principal pe care s-a clădit „societatea capitalistă“ română.

Nu le-a fost de-ajuns cât au acaparat până acum, vor mai mult. De fapt, scopul final este distrugerea României. Ştergerea de pe harta lumii a statului care este încă România.

S-au dus cu bani falşi (pentru că tot ce există ban la ora actuală, afară de cei din metale şi hârtii) sunt falşi, sunt făcuţi din tastatură, fără vreo acoperire, la CE şi au cerut acesteia să ne impună, şi Bulgariei, să le dăm voie să cumpere „legal“ pământurile noastre.

Cât de simplu poate fi acum să cumpere la preţuri de nimic pământul celor care nu mai au ce să pună în gură? Cât de simplu poate fi acum să cumpere pământurile celorc are au crezut în imbecilitatea numită credit iar acum stau cu recuperatorii la porţi? Cât de simplu poate fi să cumpere acum pământ pentru doi gologani găuriţi de la cei care au fost daţi afară de la muncă sau cărora li s-au redus salariile cu 50%?

Foarte uşor. Mirajul banului câştigat uşor nu îl va părăsi prea curând pe român. Mirajul bogăţiei şi, bineînţeles, a trândăviei şi fuduliei nu va pieri aşa de uşor, după 21 de ani de îndobitocire.

Şi ca toată treaba să fie făcută ca la carte, de la anul să va impune folosirea initiumului de către ultimii ţărani agricultori, în cadrul singurului experiment din lume în care se foloseşte această substanţă extrem de periculoasă. Agricultura noastră va fi trimisă grămadă pe apa sâmbetei, pentru că nu va mai fi pământ bun de agricultură după „îmbogăţirea“ acestuia cu încă un produs chimic extrem de periculos şi pentru că toate terenurile care au fost deja cumpărate şi care se vor cumpăra vor ieşi din circuitul agriculturii şi vor intra în circuitul blocurilor. Se vor construi blocuri, case şi vile, însă nimeni nu va mai avea ce să mănânce, afară de produsele modificate genetic şi/sau pline de chimicale aduse de afară.

Pentru că nimeni nu mai doreşte să muncească pentur a avea, ci doar să trândăvească şi să huzurească, lăudându-se cât de intelientă este.

Anunțuri
Comentarii
 1. dr.Lecter spune:

  nu pot sa spun ceea ce imi vine, dar iti spun ceea ce mi-a zis bunicul meu din partea mamei, care a mai.trait cateva saptamani dupa revolutie. el a trecut prin doua raboaie, o foamete, un tifos, si doua regimuri. la al treilea, era obosit..
  si deci, mi-a zis: tata m-a durut in creierii capului cand au venit aia de la ceapeu si mi i-au luat pe Balan si pe Joian, si au iesit cu ei pe poarta! am vrut sa-i injunghii, si pe ei, si pe ai de mi i-au luat. dar acum, ca se vorbeste de inapoierea proprietatilor, abia acum va fi nenorocire, ca lumea nu stie sa munceasca decat impinsa de la spate, si sa fure de la stat.n-ar sa stie oamenii ce sa faca cu pamantul, si-ar sa-l dea pe nimic. toata stransura noastra ar sa ajunga pe maini straine.
  nu mai zic ce profetie a mai trantit tataie, ca imi vine amar, exact asa s-a implinit… nu plang un trecut care nu avea sansa de reusita, in general nu plang dupa nimic, dar stiu ca sangele cere razbunare, si platim setea cu care ne-am ucis conducatorii

  • razvratit spune:

   Mare adevăr a grăit bunicul tău. să-i fie ţărâna uşoară şi sufletu-mpăcat că încă mai suntem câţiva care nu am adormit de tot.

   Da, din păcate, românul se bucură la un pumn de gologani sparţi. Dar ţtiu că sunt foarte mulţi români care ar munci pământul dacă l-ar avea.

   Mai demult aveam o idee, oarecum idealistă, în care se strâng mai mulţi oameni, cumpără vreo 10 hectare, să zicem, şi îşi fac viaţa acolo. Îl îngrădesc, pun străji (că sunt mulţi care nu vor să muncească dar să trăiască bine vor) şi îşi produc cele necesare vieţii. Ideea mea avansa rapid de tot în capul meu, însă nu am găsit încă oamenii cu care să fac treaba asta. După mintea mea şi după cum merg trebile, nici nu voi găsi vreodată.

   Însă trebuie să luptăm măcar să îi trezim pe cei care încă mai au pământ să nu îl dea visând la bogăţii deşarte.

  • razvratit spune:

   Lectă, zii fată cum îţi iese la deget, nu te mai ascunde după taste. Suntem oameni maturi, vaccinaţi şi capabili să înţeleagă ofurile şi durerile sufleteşti.

 2. De la 23 August 1944 incoace vom tot plati, pina la desfiintarea totala… pentru mine, marea crima a fost Impuscarea Maresalului… restul este tacere si lumina care se stinge incet, incet…
  In viata totul se plateste, mai devreme sau mai tirziu… Istoria nu are cele doua coordonate. Pentru Ea, nu exista devreme, nu exista tirziu… Cuvintul si Onoarea ne-ar mai fi putut salva…
  acelasi,
  adm

  • razvratit spune:

   eu consider că am început să plătim imediat după răscoala din 1907, când românii şi-au împuşcat fraţii, taţii, bunicii şi fii pentru gologan în plus aruncat de aceiaşi cămătari cazari. urcarea pe tronul ţării a unui rateu genetic precum Carol al II-lea, care şi-a tras amantă cazară, uciderea Căpitanului, uciderea Mareşalului, uciderea Ceauşeştilor, uciderea lentă a românilor care a început acum 21 de ani… totul va duce la dizolvarea naţiei române, o dată pentru totdeauna. visul etern al lumii!

   dacă vom continua să ne zgribulim amorţiţi în frigul cutiilor de beton…

 3. Am fost invatati sistematic sa ne autodistrugem, sa ne vindem facil… Pesemne ca Serviciile secrete ( psihosociale ) adverse si-au facut datoria cu prisosinta dar si ajutati indeaproape de slabiciunile noastre pe care mai devreme sau mai tirziu le vom plati cu singe si pamint romanesc… Ma intreb aiurit de mai bine de 20 de ani: De ce a trebuit sa fie impuscat Ceausescu??… Si mai avem multe de platit… Timpul rasplatii de abia a inceput…
  Trist,
  Andrei D.MITUCA

  • razvratit spune:

   din acelaşi motiv pentru care i s-a interzis regelui să intre în ţară o bună perioadă de timp. asta este părerea mea. nu sunt sprijinitor al regelui Mihai sau al regalităţii, dar sunt convins că puciştii s-au temut teribil de atracţia pe care ar fi avut-o regele la români.

 4. antiignorantu spune:

  cate 4 romani se trezesc pe zi si tot e bine ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s