acum se va vedea cine e drept şi cine e strâmb:

Posted: 21 decembrie 2010 by razvratit in ATENŢIE!!!, atitudine, „economie“, boicot, conspiraţii, curaj, distrugerea României, libertate, masonerie, naţionalitate, prostie cruntă..., românia, terorism

Lăturile care ţin în mâinile lor mizerabile hăţurile acestui neam multi-milenar s-au gândit la altă metodă de însclavizare a populaţiei: semnătura electronică şi declaraţiile electronice.

Nu aş fi împotriva unor asemenea chestiuni tehnice, care ar avea rostul de a scurta din timpul pierdut de oameni să declare statului cât, cum, unde şi de ce câştigă ce câştigă, în timp ce grangurii mari stau cu burţile la soare şi nici în cot nu-i doare de aşa ceva, însă metoda de execuţie mă face să fiu total împotrivă.

Toate ar fi bune şi frumoase dacă  statul ar avea grijă într-adevăr ca oamenii să nu piardă timpul preţios cu mii de declaraţii pe la mii de ghişee unde mii de îmbuibate îţi molfăie în faţă obraznic, uitându-se la tine ca le o omidă sau un gândac. Totul ar fi frumos dacă treaba asta ar fi sper binele cetăţeanului, însă NU E!

Pentru că statul, această instituţie care ne haleşte zi de zi cu şi mai mare poftă s-a gândit ccă oamenii câştigă foarte bine în România şi atunci de ce să nu plătească ei pentru semnătura electronică??? Şi pentru că se câştigă atât de bine, de ce să nu plătească în fiecare an???

Ba să plătească. Să plătească pentru că sunt proşti/proaste şi stau cu nădragii în sân aşteptând să vină altcineva să le pună ordine în bătătură. Să plătească în fiecare lună nu 58 de euro… (moneda naţională e LEUL, nu euro, din câte ştiam eu), ci 1.000 de lei de semnătură pentru indolenţa lor crasă, pentru frica idioată şi pentru atitudinea temebelă de a-şi plânge de milă pe la colţuri, dar acţiune ioc.

Şi ce dacă ne plătesc tot nouă, că doar nu degeaba am ales doar trei firme (foarte asemănătoare din multe privinţe), pentru că nu au curajul şi tăria să vină şi să ne dea o palmă de să ne ducem de-a berbeleacul până-n pântecul mUEi. Deşi ştiu tâmpiţii/tele că legile le dăm ca noi şi doar noi să profităm, eii se plâng o zi, fac o demonstraţie plătită şi aprobată tot de noi altă zi şi apoi se duc oricum acasă cu cozile între picioare… pentru că sunt LAŞI//ŞE.

Mă îndoiesc că vor fi prea mulţi care nu vor pune din nou botul la acest nou furt din propriile buzunare, pentru că românii au ajuns, se pare, mai îndobitociţi şi mai legume decât umflaţii de americacani care stau toată ziua cu cururile cât camionetele în fotolii şi halesc OMG-uri şi alte prostii.

Ăsta e preţul prostiei! Şi e doar începutul!!!

http://www.curierulnational.ro/Specializat/2010-12-20/Atentie!+Semnatura+electronica+devine+obligatorie

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s