– Că începând de acum câteva zile, mai exact de pe 1 ianuarie, tariful pentru transportul curentului s-a majorat cu 1,77 lei pe megawatt. Nu ar fi o problemă 1,77 pe megawatt, deși noi, prostimea, plătim toate ponoasele și toate majorările iar jmecherii iau curent ieftin. Problema se apare abia atunci când începi să rumegi știrea. Și îți dai imediat seama că ceva nu e în regulă. Ca de pildă, motivul pentru care s-a majorat transportul curentului. Din câte îmi aduc aminte, curentul de transportă prin fire de metal și nu cu roaba sau cu tractorul. Și tot din câte îmi aduc aminte, acele cabluri au fost montate cu mulți zeci de  ani în urmă (că doar nu își luau ăștia de la Transelectrica de la gură să schimbe firele…)

Deci, de ce s-a scumpit transportul??? Dacă am fi radio Ervean am răspunde: pentru că sunteți proști!

http://www.mediafax.ro/economic/costurile-de-transport-ale-energiei-electrice-majorate-cu-10-4-7859344

– Că SUA vrea să forțeze mâna șefilor de stat din mUE, nu e vorba despre ai noștri, ăștia sunt deja cumpărați și doar pe două parale chioare, pentru a aproba cultivarea produselor modificate genetic și în țările lor. De fapt, este greșit spus SUA, că omul de rând de acolo nu își dorește așa ceva, ci ăia de dețin frâiele și cumpărați de companii precum Monsanto. http://www.guardian.co.uk/world/2011/jan/03/wikileaks-us-eu-gm-crops?CMP=EMCGT_040111&

Și care ar fi metodele cele mai bune? Păi o „criză“ aici, o „criză“ acolo. Sau o mică tulburare etnică… Sau multe altele. Metodele s-au diversificat exponențial, încât ai avea nevoie de câteva zile să le treci în revistă și tot nu ai fi sigur că ai descoperit totul.

În cele din urmă, diminuarea populației globului, dacă asta este marea doleanță a „elitelor“ nu se va face printr-un război, ci prin alimentație. Sau, nu doar printr-un război, deși e foarte posibil ca acesta să fie de mică anvergură sau să nu apară deloc. Legat de asta am câteva vești, pe care le voi pune la sfârșitul acestei însemnări.

– Că nu e bine să dai cu bulgări de zăpadă într-o polițistă. Pentru că polițistele nu știu de glumă, sunt ca niște copile care au crescut doar fizic, dar mintea le-a rămas la stadiul de 3 ani. Iată cum un englez care se juca cu băiețelul său a ajuns să fie încătușat ca un mare criminal și vârât în temniță pentru că a aruncat cu un bulgăre de zăpadă într-o polițistă care trecea prin fața casei… Iar toți ceilalți polițiști, probabil că toți bărbați, au început să râdă când au auzit povestea și i-au spus că nu le vine să creadă că așa ceva se întâmplă și că ei nu ar fi făcut decât ceea ce ar face orice om normal la cap: ar fi făcut un alt bulgăre de zăpadă și l-ar fi aruncat sper el, intrând în joc și distrându-se puțin.

Dar așa se întâmplă când acorzi drepturi imbecile și nemaiauzite unor grupe de oameni care nu le merită. http://www.guardian.co.uk/uk/2011/jan/03/man-snowball-police-court-hearing?CMP=EMCGT_040111&

– Nu am scris mai nimic despre Wikileaks și Assange. Pentru că au scris alții. Dar am auzit că unul dintre cei care i-ar fi dat documente „secrete“ lui Assange va fi dus în fața Curții Marțiale, nu înainte de a fi „studiat“ de câțiva „doctori“ pentru a se stabili dacă este sănătos la ca sau nu…

Din punctul meu de vedere nu se va ajunge la niciun proces, pentru că soarta omului este decisă deja: va fi declarat nebun și va fi băgat într-un spital de „reabilitare“ din care va ieși cu picioarele înainte și va înmormântat ca un câine. Și să declarre că tot ce există pe Wikileaks nu este decât rodul unei miți bolnave, cea a lui Assange, care vede conspirații peste tot.

Este posibil să se folosească de această tărășenie și în alt mod: să îl declare trădător, să îl pună în fața plutonului de execuție, să îl execute (cu alte cuvinte, crimă cu sânge rece și premeditată) pentru ca mai apoi să bage frica în oameni pentru a nu mai citi ce se scrie pe Wikileaks. Și pentru a cenzura și mai tare internetul.

Este posibil să mai existe și alte variante, însă nu am avut timp prea mult să mă gândesc la acest subiect în amănunt. http://www.washingtontimes.com/news/2011/jan/3/army-will-evaluate-suspect-wikileaks/

– Comandantul unui portavion americacan a creat mai multe filmulețe pe care le-a pus pe sistemul intern al vasului său, în perioada în care era al doilea la comandă. Și din această cauză, a fost demis în aceste zile din funcția de căpitan al vasului, pe care o primise între timp, și trimis la muncă de birou…

Dar nu cei doi bărbați care se frecau cu gel de duș, sau atacurile verbale la adresa homosexualilor au deranjat pe cei mai mulți. NU! Ci cadrul în care erau prezentate două femei în duș, probabil lezbiene, de la umeri în sus…

http://www.guardian.co.uk/world/2011/jan/04/captain-enterprise-boldly-goes-too-far

Vă las pe voi să trageți concluziile în ceea ce privește sănătatea mintală a populației SUA. (se poate observa chiar din titlul articolului)

– Bășexu își asumă răspunderea pentru neintrarea României în spațiul Schengen…

Adevărul e că nu e mare brânză. Ba chiar dinmpotrivă, aș putea spune.

Dar afirmația supără iarăși urechile celor care mai au și ceva materie între ele. Este normal că și-o asumă, pentru că toți cei care ne-au furat de 22 de ani își asumă orice responsabilitate pentru orice tâmpenie pe care o fac, pentru simplul motiv că nu li se întâmplă nimic. Și nu-i doar gura s-o facă, mai ales că sunt o grămadă de gură-cască creduli/le care și cred aceste baliverne. http://www.mediafax.ro/social/basescu-imi-asum-responsabilitatea-politica-a-intarzierii-accesului-in-spatiul-schengen-7864448/

Îmi aduc aminte că, acum mulți ani, am fost dat afară de la creșă că mi-am asumat și eu responsabilitatea…

– Acesta se dorește a fi un alt mesaj trimis celor care își bat joc de România și celor care îi sprijină: Ce se întâmplă când știi prea multe? Crezi că banii care ți s-au dat „ca să taci“ te vor ajuta sau te vor scăpa? Te înșeli!

Iată ce a pățit un om, persoană importantă, care a slujit sub trei împărății și care știa mult prea multe pentru o singură rotiță: Cadavrul unui fost consilier din administraţia Bush a fost găsit într-o groapă de gunoi. Cei care trădează au mereu aceeași soartă: morți n condiții misterioase… Pentru că cei care îi plătesc acum știu că dacă au trădat o dată, o vor face și altă dată. Pentru ei doar banul contează, cine dă mai mult, ăla e șeful.

– Și acum știrile de final, care sunt extrem de proaste. Albinele mor cu milioanele. Numărul albinelor s-a micșorat cu aproximativ 70% în ultimile două decenii.

Albinele sunt cei mai activi polenizatori. Lanțul trofic le are la bază. Iar distrugerea lor nu va face decât să ducă la dispariția a unui număr imens de specii de plante, ceea ce va duce la dispariția unui număr imens de ierbivore, ceea ce va duce la dispariția unui număr imens de carnivore. Iar toate, în final, vor duce la dispariția unui număr imens de mare de oameni prin simpla înfometare. Însă înfometarea duce și la apariția unor instincte demult uitate de oameni, pe care însă cei care „se îngrijesc“ de „bunul mers al planetei“ doresc să le reactiveze. Este mult mai simplu să dirijezi o turmă de legume flămânde și needucate decât una care a mâncat bine și a citit prea mult. Este mult mai ușor să le răpești drepturile de bază atunci când aceștia nu au nici pământ să mănânce, nici nămol să bea.

Dar nu doar albinele sunt decimate sistematic, ci și liliecii. Un alt mare polenizator.

Și ca tabloul să fie cât mai complet, sute de mii de pești mor instantaneu, sau, mă rog, aproape instantaneu… În același loc în care mii de păsări cad din cer în același timp…

Iar muștarul și bumbacul (cel puțin în SUA) sunt stropite cu un pesticid extrem de toxic ATÂT LA ATINGERE CÂT ȘI LA ÎNGURGITARE…

Iar instituția de stat care ar trebui să pună frână acestor chimicale nu face decât să închidă ochii și să le aprobe în continuare.

http://www.guardian.co.uk/environment/2011/jan/03/bumblebees-study-us-decline?CMP=EMCGT_040111&

http://www.naturalnews.com/030921_EPA_pesticides.html

http://www.naturalnews.com/030914_dead_fish_birds.html.

Chiar dacă Zdraelul masează trupe americacane, proprii și ale „aliaților“, printre care și noi…, la granițele Iranului, deși Americaca a luat de mână Coreea de Sud și a învățat-o că încă se mai practică răzbelul, deși la noi în țară lepădăturile aflate la oiște dau drepturi temebele ungurilor și altor minorități conlocuitoare, răzbelul întârzie să apară. Pentru că lumea trebuie ținută în frică. Și cu atenția deviată de la ceea ce se întâmplă în jur.

Cum să mai oferi soluțiile pe care le aveai în buzunar înainte de declanșarea unei tragedii, dacă lumea e sătulă, liniștită și fericită? POur și simplu nu ai cum pentru că acei oameni ar sesiza imediat frauda. Dar atunci când disperarea este singura hrană pe care o poți mânca cu regularitate, poți face ce vrei cu ei și din ei, de  multe ori rezultatele întrecând așteptările.

Vorbeam mai demult de boicot general. Dar cum să faci boicot general când mulți s-au obișnuit cu un trai nemeritat? Când singurul lor venit era împrumutul de la bancă? Când ei nu mai știu să cultive o ceapă sau un usturoi, pentru a avea ce să pună pe masă? Când ei se duc și până la magazimul de la colț să ia pâine cu mașina?

Pur și simplu nu ai cum. Oamenii sunt disperați, pentru că au ales să trăiască la oraș sau să își transforme satele în mini-orașe în care totul se cumpără. În care nu se mai produce nimic. Iar când li se taie linia de aprovizionare încep să înnebunească. Sunt disperați pentru că plătesc sute de euro pe lună să își țină odraslele cu chirie și alte câteva mii pe an pentru a le ține la facultate, după care nu au nici loc de muncă, nu știu nici nimic. Pentru că nici nu se învață, dar nici nu se predă. Facultatea e și ea doar o afacere: dai banul, iei diploma. Nu nevoie să știi altceva. O țară de șefi/șefe nu avea ce să mănânce și este sortită pieirii!

 

Actualizare! Se pare că și în Suedia au început să cadă păsări din cer… http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/66802/Ploaie-de-pAAsAAri-moarte-atn-Suedia/

Anunțuri
Comentarii
 1. baricada spune:

  Faza cu asumarea răspunderii pentru eşecul aderării la spaţiul mult visat mi s-a cam aşezat pe invers… Băselu nu e omul care să facă astfel de gesturi gratuit. Ce-o avea de câştigat… Aştept de la Rahoveanu o analiză detaliată…

  • razvratit spune:

   să mă anunți și pe mine când apare. merci.

   pe de altă parte, Bășexu e un pion jalnic la cheremul sforarilor. când nu va mai face treaba așa cum trebuie, lucru de care mă îndoiesc, pentru că îi plac beutura fină, trabucele și fomeile „voluptoase“, dar discrete… sau a învățat să îi placă. cam asta îmi spune fața lui actuală și acțiunile întreprinse.

 2. PIONERU' spune:

  Uichilics e un bluff, montat de NOM, cu ştiri de can can-click-şi altele-de-genul, despre faţa văută (adică politicienii) a show-ului mondial…nimic valoros, nimic important-doar another brick in the wall !
  Naţia nu înseamnă guvernul ţării, vorba lui Tudor:*naţia e poporul, iar nu tagma jefuitorilor ! Se aplică şi americii (sua)!
  Şi acolo sunt oameni care muncesc, care au credite la bănci. care dorm pe stradă din cauza băncilor de tot soiul,care nu mai ştiu ce să facă din cauza taxelor şi a jafului naţional–au cel mai mare debit public din lume – ADICA JAF NAŢIONAL ! ! !
  Răzbelul va izbucni când trebuie şi când ne aşteptăm mai puţin.Unii zic că ar fi primăvara, alţi se uită la precedentele din zonă(1991 şi 2005) şi zic că se aşteaptă cele mai bune condiţii meteo din zonă pentru astfel de trebuşoare(ianuarie-aprilie)…
  Domnul ştie….
  Baftă cetitorilor !

  • razvratit spune:

   Adevărul e că ultimile „știri“ nu au fost decât, așa cum mai spus, o listă care să scoată basma curată mafioții cazari din SUA. Pentru că ai dreptate; și acolo sunt oameni care suferă mult de pe urma băncilor. Chiar mai mulți decât la noi.

   Dar cine i-a forțat să ia bani de la bănci? A venit banca și a dat o lege prin care toată lumea trebuie să se împrumute (na, că le-am mai dat o idee idioților…)? Prostia și lăcomia i-a îndemnat pe toți și toate cei/cele care s-au împrumutat de la bănci. Nimic altceva.

   Răzbelul… Nu va fi cea mai puternică lovitură dată omenirii, pentru că cei mai mulți vor fi deja morți când va începe acesta. Răzbelul nu va fi decât, poate, un mod „cinstit“ de a scăpa de cei/cele care le stau în coaste sforarilor. Că va începe în ianuarie, în februarie, în august sau noiembrie, va conta mai puțin. Oricum bărbații se vor măcelări ca idioții între ie, iar pe femei le vor ucide alți bărbați sau se vor ucide și ele între ele, că de, acum și fomeia are cu ce să se prezinte la război…

   Multă sănătate, că le-om face pe restul dacă suntem sănătoși.

 3. Neputinta ne roade pamintul pe care calcam indobitociti…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s