ceea ce nu vedeți despre Iran

Posted: 7 ianuarie 2011 by razvratit in conspiraţii, dreptate, educaţie, Iran, terorism

O fi totul adevărat? O fi totul o minciună?

Chiar și dacă numai 50% din ceea ce vedeți este adevărat, eu cred că invidia cazarească există și este reală.

Reclame
Comentarii
 1. agerstress spune:

  Interesant. Dar daca te duci acolo si strigi in mijlocul strazii (pe limba lor) ca esti crestin, vor mai fi toate astea atat de calde si primitoare?
  De unde vine ura dintre evrei si arabi? Din vechime. Este ura de sange de frate vitreg.

  Putem invata ceva totusi din imaginile din clip: O societate religioasa este o societate cu „coloana vertebrala” fie ea si stramba. Noi ne batem cu pumnii in piept ca suntem o societate laica, un stat laic si trambitam sus si tare avantajele societatii laice macar ca avem credinta cea dreapta dar n-o primim in mijlocul nostru ci o tinem pe dinafara, „la sertar”. Putem concluziona ca suntem un popor cu „coloana vertebrala” „la sertar” si cat timp va dainui aceasta situatie ramanem niste taratoare. O demonstreaza faptele, o demonstreaza ceea ce vezi cand iesi pe strada sau cand deschizi televizorul. O demonstreaza ceea ce vezi intr-o scoala sau intr-un spital sau si mai vizibil in parlament.
  Vom reusi vreodata se mai capatam verticalitatea? Credeti ca se poate fara vointa?
  De falsificat e usor. Putem oricand sa facem si noi un clip „pictat in roz” despre Romania si poate ca va schimba oarecum perceptia dinafara dar cat timp este o minciuna noi vom continua sa traim intr-o minciuna.

  • razvratit spune:

   Nu știu ce vor face, dar îți pot spune sigur că iranienii nu sunt un popor musulman. Că au fost musulmanizați în ultimii 25 de ani, asta e altă poveste.
   Nu înțeleg ce legătură are falsificarea aici. Multe dintre imagini sunt reale, însă e posibil ca unele dintre ele să fie adăugate pentru a da un surplus de frumusețe. Este doar părerea mea și nu se pretinde a spune adevărul. Este doar o părere.

   O fi o societate religioasă cum spui tu, dar nu cred că ai dreptul să impui cuiva să creadă ceva. Și chiar dacă ai avea dreptul, îți garantez 10000000% că cine nu crede cu adevărat, nu va crede dacă ar fi fosrțat/ă. Eventual, chiar ar ajunge să urască acea credință, sau poate să o urască și mai mult decât o face acum.

   O credință adevărată nu are nevoie de propovăduitori. Nu are nevoie să fie impusă cu forța, oricare ar fi acea forță. S-ar impune singură, prin adevărul pe care îl evidențiază. Lumea ar adopta-o la fel de repede ca pe aerul pe care îl respiră în următoarea secundă cînd iese din vagin.

   Orice religie care se impune cu forța este are, cel puțin, câteva lucruri false. Iar o persoană care mai are și ceva în cutia osoasă de pe umeri și care se folosește de acea materie va alege să nu cadă victimă unei asemenea religii.

   Și ca să închei, îți pot spune cu foarte mare siguranță că nu este nevoie să fi credincios dacă ai învățat să faci bine, dacă vrei să faci doar bine. Categorisirile și etichetele puse de oameni sunt prea insignifiante pentru a opri pe cineva care vrea să facă doar bine în viața lui. Contează prea puțin părerile unor oameni (nu mă refer la tine aici) care nu au puterea de a înțelege lucrurile mărunte, darmite lucrurile mari pe care pretind ei că le înțeleg.

   Uite, am să deschid un subiect separat, unde putem discuta cât îți face plăcere pe această temă. Intră în zilele următoare pe aici, sper să îl am gata până atunci.

   Numai bine.

 2. […] Ceea ce nu vedeți despre Iran Fri Jan 07, 2011 22:17 pm O fi totul adevărat? O fi totul o minciună? Chiar și dacă numai 50% din ceea ce vedeți este adevărat, eu cred că invidia cazarească există și este reală. Filed under: conspiraţii, dreptate, educaţie, Iran, terorism […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s