– Toshiba a lansat deja două tipuri de televizoare 3D care nu necesită utilizarea incomozilor și, din câte se spune, destul de periculoșilor (pentru ochi) ochelari speciali cu lentilă albastră și roșie. Dimensiunile sunt de 12 inci și 20 de inci.

Vor să lanseze însă alte două aparate, unul de peste 40 de inci și altul de peste 50 de inci.

Deși, ca la orice început, există anumite restricții legate de unghiul de vizionare, acesta este pas mare către înmormântarea televizoarelor clasice. Să sperăm că și alte firme vor intra în horă, iar produsele vor deveni accesibile și prostimii din România care muncește pe scobitori și hârtie igienică…

http://www.reuters.com/article/idUSTRE7040EV20110105?feedType=nl&feedName=ustechnology

– Cine punea botul anul trecut la minciunile ministrului Sandu în legătură cu proveniența banilor pentru aberația numită eRomania? Doar aceeași și aceleași care se uită la sticla din cutia de lemn cântătoare. Adică aceia care pot fi păcăliți cu aproape orice balivernă. O parte din acei bani erau alocați de mUE pentru alte scopuri, recte, asigurarea unei legături la internet de mare viteză în toată țara, inclusiv, la sate. De parcă Marghioala nu mai poate mulge vaca dacă nu stă cu ochii beliți în monitor, savurând ultima telenovelă în ultima limbă exotică din lume…

E, acum mUE s-a ofuscat rău și nici pentru ce vroia înainte să ni de nu ni-i mai dă. Oricum, tot în anumite buzunare speciale, niciodată cusute la fund, ar fi ajuns.

http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-8183049-exclusiv-romania-risca-piarda-84-milioane-euro-pentru-incercarea-indrepta-banii-spre-proiectul-eromania-loc-construiasca-retele-broadband.htm?cfnl=

– Câți v-ați întrebat de ce populația americacană a ajuns ca la bătrânețe să sufere de o boală teribilă: Alzheimer. Și de ce aceiași cetățeni au un nivel al coeficientului de inteligență (CI) foarte scăzut? Da, și pentru că sunt leneși și vor ca totul să fie „fun“. Dar mai ales pentru că apa lor este fluoridizată. Efectiv se toarnă fluor în apa potabilă din SUA. Iar aceasta nu este băută doar de cei din SUA, ci și de toți și toate care ajung pe acolo sau pe la care ajunge această apă, pentru că apa nu rămâne într-un areal închis.

Totuși se pare că două state vor să introducă o interdicție de fluoridizare a apei. Parcă New York-ul și Illinois-ul.

În orice caz, „îmbogățirea“ apei cu dracu mai știe ce substanțe este metoda cea mai bună de distrugere a unei populații. Sau de distrugere a unor organe ale oamenilor dintr-o populație. Vor fi mult mai ușor pe urmă de controlat.

De aceea trebuie să ne luăm bogățiile înapoi de la ceic are au pus laba lor murdară pe ele și în primul rând pământul. Acesta trebuie să devină, laolaltă cu toate bogățiile aflate deasupra și dedesubtul său, doar ale întregului popor și nu doar al câtorva indivizi. Pentru ca toată lumea să se poată îngriji de el și de bogății, pentru ca toată lumea să se poată bucura de acestea. Altminteri vom ajunge străini pe locul în care eram cu ceva ani în urmă stăpâni.

http://www.naturalnews.com/030928_fluoride_mental_retardation.html

– Coreea de Nord s-a gândit să nu ducă lumea în pragul unui război mondial catastrofal. CCoreea de Nord dă dovadă de înțelepciune.

A cerut Coreei de Sud să întrerupă ostilitățile și să se așeze la masa discuțiilor.

Dar ce face Coreea de Sud? Ceea ce a fost învățată de aproape 100 de ani de ciuma cazară prin vocea cățelușului lor, Americaca: să se dovedească prostie când se cere tocmai inversul. Ca atare, Coreea de Sud refuză discuțiile de pace considerându-le propagandă, la îndemnul SUA de a cere nordului „renunțarea la provocări, reintegrarea în pactul cică anti-nuclear din 2005 și acceptarea responsabilității pentru „atacurile“ recente“. Ceea ce nu reprezintă decât îngenunchiarea nordului în fața unui sud care nu a câștigat nimic prin vreo luptă corectă și cinstită, ci doar prin propagandă mincinoasă, nordul nefăcându-se vinovat decât de faptul că a răspuns agresiunilor americacano-sud-coreene.

Asta este politica de egalitate a SUA, înpunsă din spate de cazari: când vezi că adversarul dorește pace, înseamnă că e slab, și atunci trebuie să te umfli mai tare în pene, deși nu ai absolut niciun motiv real, și să distrugi orice șansă de pace. Pentru că același lucru se întîmplă și în Orientul Mijlociu de când cazarii au înfipt steagul lor murdar în pământul arab. De când au furat ceea ce nu era al lor și au declarat că Dumnezeu li l-ar fi dat lor. De când își bat joc de sute de mii de palestiniei, aducându-i la starea de sclavi.

http://www.reuters.com/article/idUSTOE6BG05Y20110105?feedType=nl&feedName=ustopnewsearly

http://www.reuters.com/article/idUSTOE6BG05Y20110106?feedType=nl&feedName=usmorningdigest

– Un blog extrem de bine structurat și de bine pus la punct, în care veți descoperi sau vă veți aduce aminte de lucruri demult apuse și uitate de foarte multă lume. Vei găsi multe lucruri pe care le veți vedea acum cu alți ochi, pe care le veți înțelege așa cum nu ați făcut-o la momentul respectiv.

SALVAȚI ROMÂNIA!

– Câteva materiale suficiente de interesante pentru a fi parcurse pe Descoperă.ro:

Despre Eminescu și asasinii lui.

Despre minciuna numită Triunghiul Bermudelor.

Câteva precizări despre Illuminati.

Credeați că în Asia nu vor cădea din cer animale? V-ați înșelat. În Japonia a plouat cu… mormoloci.

O știre destul de ciudată: raze luminoase pe cerul Chinei. Este bine de ținut minte, pentru înțelegerea altor lucruri din viitorul nu foarte îndepărtat.

Unde poate duce idioțeni omenească? Uite că avem stăpânul planetelor din sistemul solar și al Lunii și, posibil foarte curând, și stăpâna Soarelui. Tâmpita asta vrea să ceară omenirii să plătească taxă pentru lumina pe care o primește de la Soare.

No, păi să vină și la noi, că i-om da la taxe de n-o să le poată duce…

Nu ați aflat încă de posibilitate modificării vremii? Ați crezut că e doar o păcăleală? (nici eu nu am fost convins sigur, 100%. nici acum nu sunt.)

Dar uite că arabii se laudă că au reușit nu mai puțin de 52 de furtuni într-un deșert în care puțină lume s-ar fi așteptat să vadă așa ceva. http://www.descopera.ro/dnews/7867784-au-fost-create-primele-ploi-artificiale-in-desertul-abu-dhabi

Și câteva imagini excelente cu irisul uman. Delectare plăcută.

– Bășexu, Floc cel Mic, ăla de la finanțe, Ialomițeanu și Ițărescu au mai luat câteva miliarde de la FMI și surorile ei. Cică, pentru România… CCică doar puțin peste 3,6. Cică sunt doar pentru cazuri urgente și extreme… Cazuri genul: ah, n-am vilă în munții Părâng, n-am teren de golf în Roșia Montană, etc…

http://www.mediafax.ro/economic/basescu-boc-ialomitianu-si-isarescu-au-stabilit-parametrii-unui-nou-acord-cu-ue-si-fmi-7867903/

– Știu că sunt destui și destule care încă mai cred că CIA este o organizația frumoasă, corectă și cinstită, care luptă cu din toate puterile pentru pacea și liniștea planetei, cu nenorociții de teroriști… Ca atare, pentru a-i speria, probabil, CIA a pus în aplicare o seamă de metode de interogare și de tratament de care și inchizitorii s-ar teme. Am descris o sumedenie pe vechiul blog. Și câteva și pe aici, dacă nu greșesc.

Recent, un „taliban“ a fost supus unei alte forme de tratament extrem de uman: dezbrăcarea în pielea goală, imersia în apă rece și apoi lăsatul omului pe câmp, unde a și murit. Și ca totul să fie dus la bun sfârșit, rămășițele acestuia au fost aruncate cine știe unde sau cui, iar familia cere degeaba să îi fie înapoiate pentru înmormântare. Mai mult, le este teamă să ridice glasul prea mult, pentru că este vorba de un bărbat. Dacă era o femei, se găseau acele organizații de „apărare ale drepturilor omului“ să îi susțină. Dar așa se tem că SUA ar putea presa Pakista-ul, pe care îl are la degetul mic de la piciorul stâng, să îi alunge din țară.

Reală egalitate în lumea asta…

http://www.washingtontimes.com/news/2011/jan/5/frustrated-family-wants-cia-detainees-remains/

– Ultima aberație a celor care își bat de țara noastră: cardul național de sănătate. O bucată de carton mare cât o zi de post pe care să o fluturi doctorului când te doare unghia de la degetul mic de la picior. Și pe care să ți-o fure mai ușor țiganul afacerist…

http://www.wall-street.ro/articol/Economie/97424/Cum-arata-cardul-national-de-sanatate-Vezi-aici-galerie-foto.html

– Ouă contaminate cu dioxină trimise la vânzare din Germania în Anglia. Apoi refuzate și trimise înapoi. Aproximativ 5.000 de ferme germane închise din cauza mâncării contaminate.

Ce credeți că s-a întâmplat cu aceste ouă? Au fost distruse? Chiar credeți că ar pierde atâția bani? NU!

Părerea mea este că se vor folosi, cuc ea mai mare șansă, în patiseriile din țările est-ioropene. Cu precădere România, pentru că, nu-i așa, pentru o asemenea „salvare“, afaceriștii vor da o șpagă frumușică cârpelor din fruntea țării noastre.

http://www.guardian.co.uk/world/2011/jan/07/dioxin-alert-eggs-enter-uk-german-farms?CMP=EMCGT_070111&

– Cum ziceam mai sus, lumea este foarte echitabilă. Ca atare, femeia este mai egală cu bărbatul.

Așa că nici filmele nu mai ai voie să le faci așa cum îți trece prin cap, pentru că te trezești cu reclamații de la toate NF-urile și ți se suie presa în cap, iar dacă ești mai slab de genunchi și nu ai tras de fiare înainte, nu prea reziști greutății.

Deci producătorii unei telenovele englezești se văd nevoiți să o termine pentru că o grămadă de c…. și străpeziți nu sunt de acord că mamelele pot fi abominabile. Ei, c….șii, nu vor să se arate pe sticlă ceea ce sunt în stare să facă: să ia copilul altora pentru că nu sunt capabili să treacă peste moartea propriului copil. Și multe altele… http://www.guardian.co.uk/media/2011/jan/06/eastenders-complaints-cot-death?CMP=EMCGT_070111&

Dar filmele în care bărbații sunt prezentați în astfel de ipostaze sunt excelente pentru aceste sugative de sticlă, ba chiar educative pentru tiner… e. Iar dacă faci un film care se numește bărbații care urăsc femeile este chiar admirabil, pentru că, nu-i așa, toți bărbații e niște porci care urăște femeile. (da, am auzit că se va difuza o asemenea porcărie la noi în țară, însă nimeni nu se apucă să scrie peste 6.000 de scrisori de revoltă…)

O lume a bărbaților în care femeile au de peste două ori mai multe drepturi decât aceștia. O luma patriarhală în care femeia poate face aproape ce dorește fără nicio consecință gravă.

– Iată de ce pământul țării (și toate bogățiile care se găsesc pe acesta și sub el) trebuie să devină al tuturor și nu al unor indivizi. Indiferent de actele de moștenire, vânzare-cumpărare și altele.

http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/documentar/urmasii-grofilor-iau-transilvania-inapoi-212261.html

Vom ajunge ca țara să fie divizată mai rău ca fosta Iugoslavie. Vom ajunge să nu mai avem pământ românesc în România, acesta fiind cumpărat de cazari, maghiari (sau să le spunem bozgori?), italieni, suedezi, olandezi, englezi, etc.

– O nouă limită de idioțenie a fost atinsă de populația paranoică americacană: dacă ai turte cu cașcaval ești încătușat de trupele speciale și scos din avion mai rău ca băiețelul cu bombița în chiloței. Apoi ești interogat la sânge de aceleași forțe tembele pentru cel puțin 24 de ore, pentru ca să își dea seama că pachetul tău conținea doar acele chifle, câteva chei și o șapcă.

http://www.naturalnews.com/030935_terrorism_bagel.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s