întotdeauna morții sunt de vină

Posted: 12 ianuarie 2011 by razvratit in ATENŢIE!!!, atitudine, condamnare pe nedrept, conspiraţii, crime, dreptate, imbecilitate, ipocrizie, libertate, masonerie, minciuni grosolane, terorism, tragedii

Așa cum era de așteptat rezultatele anchetei oficiale ruso-poloneze dau vina pe cei aflați în avion:

„Prezenţa în carlingă a unor oficiali de rang înalt – comandantul forţelor aeriene şi şeful de protocol – şi o reacţie negativă aşteptată din partea principalului pasager au constituit o presiune psihologică asupra echipajului, influenţând decizia acestuia de a efectua o aterizare în condiţii inadecvate”, a declarat Tatiana Anodina, directoarea Comitetului interguvernamental de aviaţie (MAK), în cadrul unei conferinţe de presă la Moscova.“

Nu contest faptul că există posiblitatea ca în carlingă să se fi aflat anumite persoane din suită. Nici că anturajul președintelui, poate chiar și el, a consumat băuturi alcoolice.

Însă nu cred că cineva din suită s-ar fi dus în carlingă să dea ordine piloților. Nu cred că că vreunul dintre cei aflați în acel avion ar fi băut atât de mult încât să aibă o alcoolemie de 0,6.

Aceste „rezultate“ sunt identice cu cele formulate la doar câteva minute după prăbușire și despre care am scris aici. Nu s-a schimbat nimic, pentru că nu se dorește acest lucru. Doar nu va spune vreo persoană oficială că au fost uciși tocmai pentru ca Polonia „să intre în rândul lumii“.

De asemenea, „rezultatele oficiale“ readuc în față pregătirea slabă a piloților. Lucru pe care îl neg cu toată puterea. Deși… ar exista posibilitatea ca adevărații piloți să fi fost schimbați cu ceva piloței CIA sau Mossad, plătiți special pentru a deveni eroii acestor organizații… Probabil că de aceea se auzeau acele strigăte în cabina piloților și nu pentru că vreo persoană din anturaj dădea ordine proștilor de piloți.

Mușamalizarea va dura. Un an, doi, zece, o jumătate de secol, oricât pot ține cu dinții de ea. Însă sunt sigur că cei care vor trăi după noi vor afla adevărul și toată lumea va știi ce fel de oameni au trăit la începutul secolului 21.

Reclame
Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s