Lumea a fiert. Acum dă în clocot.

Așa cum bine a mai observat și intrusul 117, al treilea război mondial a început de multă vreme. Practic, odată cu apariția perestroikăi. Pătatul a fost primul roșu cumpărat de pseudo-comuniștii numiți capitaliști. A fost doar continuarea războiului așa-zis rece, în care cele două pretinse tabere își rafinau propaganda și își prosteau locuitorii din ce în ce mai mult.

Practic, războiul al doilea nu s-a terminat decât în plan fizic în 1945, în plan psihic continuând cu și mai multă înverșunare. Iar rezultatele se văd în zilele noastre.

Discutam zilele acestea cu domnul Mitucă pe unul dintre blogurile dumnealui și îi spuneam despre o propoziție din VT pe care puțină lume o bagă în seamă și și mai puțină lume înțelege menirea acesteia. „Cei din urmă vor fi cei dintâi“. Nu are nicio legătură cu cei oropsiți, cu cei nepăstuiți, cu cei care suferă din cauza credinței lor. Are treabă cu dorința evreilor de a scăpa din sclavie. Are treabă și cu aceia care au furat identitatea evreilor și se dau acum evrei: cazarii. Este ceea ce îi face pe cazari să își transmită din mamă-n fiică dorința de stăpânire a lumii. Pentru că orice om care mai gândește câtuși de puțin se întreabă: ce îi face pe acești/aceste nenorociținenorocite să își dorească cu atâta ardoare șefia lumii; și nu de ieri, de azi.

Ținând cont de cele scrise mai sus vom vedea că planul lor este unul pe care omenirea adusă în stadiul de înapoiere în care a fost adusă nu îl poate ignora în totalitate.

Știm că primul Gică-contra care a fost ucis de sforari a fost Ceaușescu. Acesta a spus NU în multe privințe: neplata datoriei externe, emigrări cazare în România, împrumutări stupide de la FMI (așa cum guvernele de după lovitura de stat întreprind ascultătoare), falsa problemă a minorităților, etc.

Apoi a fost rândul lui Saddam Hussein. Pentru că nu mai aveau cum să provoace o revoluție în țara care avea a patra armată din lume, au sacrificat cetățeni americani pentru a crea un val de mânie în lume, urmat de multă minciună. Ceea ce era normal să prindă de vreme ce populația a fost educată să uite repede tot ce se întâmplă și spune în jur.

Pe urmă a fost problema creării unui stat european. Aici s-au ridicat câteva probleme în Irlanda, Polonia și mai recent Portugalia. Irlandezii au fost mințiți și târâți la urne până ce au spus DA. Polonezii au trebuit să plătească tributul de sânge naționalist pentru ca sforarii să pună laba și pe această țară. Lech Kaczyński, soția sa și toată suita conducătoare, mai puțin paiața FMI-ului, primul-ministru (care nu a urcat în avion pentru că ar fi existat o lege care spune că trebuie să rămână cineva la sol tocmai pentru astfel de cazuri……..), au plătit cu viața tupeul de a spune NU FMI-ului și de a rămâne pe poziție.

Cum spuneam, recent, premierul Portocalei a declarat că țara sa nu mai are nevoie de FMI pentru ajutor sau de sfaturile acestuia… Dacă va rămâne ferm pe poziție și nu va fi dat la o parte (și găsit, eventual, prin vreun tomberon, căutând pe lumea cealaltă ziua de ieri), va sfârși și el ca mândrul polonez.

Dar toate acestea nu au fost îndeajuns pentru cazari. Frâiele lumii erau încă departe. Și încă mai sunt. Pentru puțină vreme. De aceea au creat o criză economică. Era nevoie de o măciucă în moalele capului: prostimea a crezut ani la rândul că economiile cresc, că totul merge bine, deși foarte puțini mai produceau ceva, restul doar comercializând în continuu aceleași mărfuri, și au început să se împrumute de la bănci. Băncile, aflate sub comanda sforarilor, au dat credite oricui dorea să își bage de bună voie capul în laț. Iar pentru că prostia nu doare și mai e soră bună și cu fudulia, oamenii nici nu se uitau la ce scrie în contracte. Nici nu se uitau la faptul că banca nu dădea vreun ban fizic în schimbul cheilor de casă sau de mașină. Mai mult, se îmboldeau unii pe alții și îi făceau pe cei care erau mai limpezi să se simtă ca ultimile animale de povară.

Apoi urmează minciunile și amânările băncilor, până când acestea trec la executări silite. De vreo doi ani, oameni care erau la timp cu datoriile se tot trezesc că rămân fără căsuța pentru care au muncit mai rău ca sclavii.

Și totuși, mămăliga nu a explodat. Asta pentru că oamenii încă mai aveau ce să bage în gură. Pentru că plantele medicinale, care înlocuiesc cu brio chimicalele ucigașe încă se mai găsesc pe piață. Dar toate acestea se vor schimba în curând. Deja plantele medicinale sunt puse sub tir.

Să revin la forfota lumii. După ce a distrus Irakul pentru petrol, căzărimea hapsână a ochit Afganistanul luat în stăpânire de talibani, care au redus la zero producția și comerțul de heroină, ceea ce nu era pe placul sforarilor. Și așa se naște alt termen trist al vremii în care trăim: taliban. Alături de terorist, taliban devine un termen de care multă lume se ferește. Iar mai nou și naționalist a intrat îna ceeași rețea.

Bun. Dar după ce îl caută de vreo 10 ani pe presupusul distrugător de mândrie națională (care între noi fie vorba, este foarte probabil să fi suferit unele erori de construcție și ar fi putut să se prăbușească, ceea ce nu ar fi dat bine la „imaginea“ „profesioniștilor“) s-au trezit că lumea a început să își pună întrebări. Ca atare, cazarii ochesc Africa. Încep cu o poveste pe care nici copiii de creșă nu ar crede-o (cea cu bomba în chiloți), de la care trec la Wikileaks. Se anunță o mega desconspirare, ceea ce nu face decât să șlefuiască imaginea organizațiilor criminale ale cazarilor, CIA, Mossad și altele, și se încearcă amețirea totală a prostimii.

Și pentru că majoritatea informațiilor secretizate au fost făcute publice pe internet, acesta fiind singura componentă a lumii care nu este stăpânită în proporție de peste 90% de sforari, aceștia organizează proteste și declanșează revoluții folosind internetul, recte anumite rețele de socializare. Totul pentru a pune lacătul și pe această ultimă metodă de comunicare liberă.

În același timp, la noi, începe o nebunie a mesajelor nedorite (spam) prin care românimea este anunțată în primă fază să nu mai cumpere combustibil de la Rompetrol, Petrom, OMV. Apoi se schimbă macazul și se decide pentru OMV și Lukoil. Apoi, se decide pentru Rompetrol și OMV. Nu trebuie uitat faptul (care deja a fost uitat de majoritatea românilor) că această revoltă nu este inedită, în 2005, președintele asociației „Valea Soarelui”, Dan-Călin Tocaciu, a organizat o asemenea revoltă în Transilvania, dar mai cu seamă în Bistrița, Oradea și Târgu-Mureș. Ceea ce fac în să cei care dau curs acestei chemări la boicot nu are nimic în comun cu termenul boicot. Nu boicotezi cumpărând combustibil și plătind cu monede de 50 de bani. Nu faci boicot cumpărând câte un litru, dacă e vorba de 100 de oameni. Nu faci boicot blocând intrarea în benzinărie, pentru simplul motiv că îți iei amendă și tot ai aruncat banii pe care vroiai să îi salvezi pe geam.

Dar acum apare și o scrisorică de amenințare la adresa acestor două lanțuri de benzinării din țară, în care se anunță nici mai mult, nici mai puțin, decât că „șoferii și motocicliștii României“ vor da foc benzinăriilor…… (cei care vor face așa ceva cu siguranță numai români nu sunt, sau fac parte dintre cei care au fost naturalizați de curând… câteva zeci de mii numai, pe tiparul „livoluției“ din 1989…)

Asta exact în momentul în care jandarmeria anunță că dorește să cumpere din nou (pentru că a cumpărat și acum doi ani) armament pentru „dispersarea revoltelor“. Și printre acestea se numără nu mai puțin de 4,5 milioane de cartușe. Înclin să cred că de război, nu de pace.

Trecând peste nemulțumirea crescândă a românilor, grație netrebnicilor/celor din fruntea țării, cât de prost/proastă ar trebui să fii să ieși în stradă și să riști să îți iei un glonț în frunte (sau chiar și o amendă usturotoare, în condițiile înc are tu pretinzi că nu ai bani de carburant……) pentru faptul că benzina și motorina costă 5 lei litrul???

Cât de prost/proastă ar trebui să fii să faci acte de bravadă inutile și cauzatoare de mari neplăceri ulterioare, când totul se poate rezolva atât de frumos și elegant cu un boicot național de lungă durată???

Cât de imbecil/ă trebuie să fii să ții morțiș să mergi cu mașina când traficul este cum este, prețurile carburanților sunt cum sunt, taxele sunt cum sunt, abuzurile sunt cum sunt (obligativități nemaiîntâlnite și nemaiauzite)???

Și cât de singuratic trebuie să fie neuronul ăla atrofiat din capul tău dacă nu îți dai seama că e mai simplu să nu scoți niciun ban din buzunar, decât să începi să te dai rotund/ă printre soldații cu piedicele trase??????

Orice lucru trebuie făcut cu cap, ori, în momentul în care armata și poliția nu îți sunt alături, a ieși în stradă cu țâța goală înseamnă că te grăbești să ajungi pe altă lume. Nu mai este un act de curaj, de manifestare naționalistă, este un act de prostie cruntă. Mai ales pentru asemenea motiv.

Dacă ar fi să ieși în stradă pentru că îți mor copiii de foame, pentru că îți mor bătrânii de frig, pentru că nu mai ai apă de băut și mâncare de mâncat pentru că statul nu mai vrea să îți dea de lucru (pentru că bani fără muncă și muncă fără bani nu ar trebui să existe), atunci totul ar fi de înțeles și ai avea toate șansele ca lumea să ți se alăture, iar armata și poliția să întoarcă armele așa cum au făcut la comanda cazarei curve în 23 august 1944. Și atunci ar fi totul extrem de ușor de făcut. Netrebnicii/cele ar fi luați/luate pe sus, împreună cu familiile lor și duși în lagăr de muncă forțată pentru repararea țării pe care ei și ele au distrus-o. Și toată lumea ar fi extrem de fericită.

Războiul al treilea mondial nu se mai desfășoară pe tiparul vechi: două tabere de bărbați forțați să se omoare între ei pentru plăcerea nu știu cui. NU! Al treilea război mondial este o treabă împărțită fiecărui conducător de stat. Fiecare are de ucis un anumit număr de oameni, cu proponderență bărbați. Toți/toate cei/cele care se vor opune vor fi declarați teroriști/e sau talibani/e. Vor fi executatți/te precum animalele la abator, în fața mulțimilor prostite și credule. Mulți vor muri astfel, însă și mai mulți vor muri din cauza foametei și a lipsei de plante vindecătoare și de îngurgitarea în schimb a chimicalelor ucigătoare.

Refuzul nostru de a face cum ni se dictează este singura soluție viabilă de a ieși din acest laț. Împotrivirea cât mai pașnică, pentru că e foarte ușor să se infiltreze elemente provocatoare din afară, este singura modalitate de a scăpa de urgia idioților.

Și ar mai fi o soluție: refuzul de a folosi banii. Trocul și întrajutorarea, altruismul și respectul pentru cei de lângă noi.

Anunțuri
Comentarii
 1. Lucian spune:

  Nu vedeti ca noi nici sa protestam nu stim? Ati vazut vreun protestatar om serios, cu capul pe umeri? Eu n-am vazut decat teribilisti care fac din boicotul la benzinarii motiv de dat in stamba.

  • razvratit spune:

   Ai dreptate, Lucian, dar putem să ne separăm de aceia, nu?

   Cum răspundeam și ante-comentatoriului tău: să facem în așa fel încât cât mai mulți români să înțeleagă modul corect, adecvat și cât mai eficace de a protesta. Iar asta se face doar prin discuții și explicații, neparticiparea la acte anarhiste și, în special, prin exemplul personal.

   Omenirea, iar românimea nu face excepție, este o mare masă de oi: ce face prima, fac toate celelalte. Arată-le calea și vor face ceea ce este normal.

   • Lucian spune:

    De acord ca ne ghidam dupa spiritul de turma. Oricat m-ar nemultumi pretul la carburanti, nu cred ca un boicot este intemeiat.
    Problema, de fapt, nu este pretul; cine se documenteaza putin, ar trebui sa stie ca noi, ca membri UE, ne aliniem unor marje de pret impuse de UE pentru statele membre si chiar si asa suntem sub media europeana. Problema este puterea de cumparare scazuta de la noi, iar pentru asta cred ca nu in fata sau fata de benzinarii ar trebui sa protestam, ci pe undeva prin Piata Victoriei.

    • razvratit spune:

     Tu ai dreptate în condițiile specificate de tine.

     Eu, însă, nu văd niciun câștig pentru ROMÂNIA din faptul că suntem în mUE. Am fost în Ioropa cu mult înaintea tuturor, nu văd de ce să ne dăm de ceasul morții să fim în mUE, cu condițiile lor. Putem fi în mUE, dar cu condițiile noastre. Nu văd de ce să ne distrugem noi tradițiile și obiceiurile și alimentația pentru manevrele unora și altora.

     Corelația dintre prețuri și bani o faci atunci când toată lumea are aceleași salarii. Altminteri e doar o păcăleală tristă. Și da, ar trebui protestat, dar nu în stradă sau în fața guvernului. Îi doar fix în stilouri de încă o manifestație.

     Dacă într-adevăr se dorește creșterea salariilor, pentru a se corela cu ceea ce spui că ar fi prețurile impuse (deși și asta e cu dus și întors), ar trebui folosit tot boicotul. Nu mai consum mare lucru, stau și adun bani la ciorap. Consum strictul necesar. Atunci vom vedea cine nu are fund la sac și cine este într-adevăr sărac. Şi, oricât de bogat ai fi, trebuie să fii puţin dus cu pluta să plăteşti de 3-4-5 ori pentru acelaşi produs/serviciu.

     • Lucian spune:

      De acord cu tine ca tot boicotul este o solutie, spun doar ca dam impresia brusc ca s-a trezit simtul civic in noi cand, de fapt, sunt vreo 50 de strumpfi care boicoteaza fiindca e la moda, iar boicotul este gresit indreptat catre benzinarii.
      Si ca sa facem iar referire la psihologia natiei noastre, asa cum reactionam la spiritul de turma, tot asa, cand vedem ca nu ne mai convine noua personal ceva, ca nu ne indeplinim dorintele, nu mai tinem cont de spiritul de grup si nu mai facem nicio economie. Iti amintesti la cozile din hypermarketuri de Sarbatori, dupa ce ne plangem tot anul ca nu avem bani?

      • razvratit spune:

       Nu dăm doar impresia că s-a trezit brusc spiritul civic în noi pentru că o mână de retardați se dau în stambă în benzinării. În momentul în care țara îți este amenințată cu dispariția, nu văd niciun motiv pentru a sta cu mâinile în sân. Suntem naționaliști sau nu. Eu mă consider naționalist. Până-n măduva oaselor. Și eram și atunci când nu mă manifestam pe net.

       Ceea ce spui despre psihologia umană este adevărat. Ei, tocmai chestiunea asta trebuie modificată în oameni. Dacă reușim să îi facem pe oameni să înțeleagă că fără altruism nu rezolvăm nimic, vom striga degeaba. Cuvintele noastre se vor risipi cu viteza vântului care le va mătura în cele patru zări și nu vor fi auzite nici de dracul. Deși cozile la magazine sunt un exemplu bun pentru ipocrizie, trebuie totuși să ne amintim că avem unele obiceiuri care ne cer suficiente alimente în casă înaintea acestor sărbători. Probabil că sunt mulți care strâng din cur pentru a avea în acele momente suficienți bani pentru a-și cumpăra cele trebuincioase.

       Partea proastă e că aceste obiceiuri și tradiții s-au transformat. În locul lor au apărut acele sărbători în care fiecare se laudă cu cât de bogat/ă e, cu câte are pe masă și ce bune sunt (deși sunt pline de chimicale cancerigene…), cu fuga după bani a țâncilor, cu distracția aberantă și ignorantă.

       Apoi au apărut și tâmpeniile de împrumut.

       Și toate s-au transformat într-un mega comerț aberant, în care bărbatul trebuie să cumpere pentru a-și demonstra iubirea față de cei din jur, dar mai ales de cele… Adică, fix moda americacană, unde cadoul spune despre tine mai multe decât faptele și vorbele tale. Dar asta doar dacă ești bărbat. Dacă ești femei, e taman invers.

       Să revenim la obiceiurile noastre și tradițiile noastre și să abandonăm tâmpeniile venite din alte locuri. Un exemplu este mărțișorul, care se oferă doar bărbaților de către femei. A pornit de la cele două fire de ață, unul alb și altul roșu, pe care fetele le împleteau (răsuceau) și le legau, apoi le ofereau băieților care le erau dragi (un gest timid și cuviincios de a spune că e „interesată“). Este simbolul primăverii, anotimp în care seva începe să curgă din nou prin plante, în care mediul renaște. Atunci ieșeau bărbații la arat, la semănat. E, conotațiile și motivele sunt multe, nu am să te plictisesc acum cu ele. Posibil nici să nu te intereseze…

 2. need2trip spune:

  corect; boicotul pasnic, refuzul de mai folosi bani, practic renuntarea la sistem.
  Sa ii lasam fara „combustibil” la masina sistemului.
  E cea mai inteligenta revolutie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s