Deşi am declarat că nu am să mă mai agit prea mult pe aici, iată că sunt nevoit să mai scriu o însemnare:

unul dintre cele mai bune locuri de pe internetul scris în limba română despre mutilarea sexuală masculină (denumită circumcizie) a dispărut.

Site-ul http://www.circumcizia.org nu mai este de găsit. Toate materialele excepţionale din acel locuşor au dispărut. Probabil că se găsesc pe vreun calculator. Probabil că cineva a avut buna inspiraţie să descarce toate acele minunate materiale.

De ce ar fi putut să dispară acele pagini? Evident, ca să fim în continuare în ton cu teoriile conspiraţioniste, că au deranjat pe cazari. Probabil chiar pe cei naturalizaţi de curând. Probabil că se va încerca introducerea mutilării sexuale masculine şi la noi, de vreme ce grămadă de doctore (mai degrabă, măcelare) sfătuiesc mamele să îşi mutileze băieţeii. Dacă nu prin mutilarea permanentă, măcar prin cea temporară, denumită decalotare. E ca şi cum taţii ar începe să îşi dezvirgineze fetiţele pentru ca nu cumva să se strângă prea tare himenul şi să le doară mai târziu… Sau ca şi cum taţii şi-ar duce fetele la tăierea labiilor mici şi a capişonului clitoridian, ca nu cumva să se murdărească de la urină…

Omului îi este greu să se dezbare de obiceiurile barbare cu care s-a obişnuit de mii de ani. Şi mai au pretenţia că arabii trăiesc în epoca de piatră….

Anunțuri
Comentarii
 1. Mihai spune:

  Bine ca au disparut, eu le consider niste practici barbare. Tot mai gasim insa cateva site-uri care lauda acest procedeu si care ii fac pe unii sa-si mutileze copiii mici. Mare greseala fac cei care isi pedepsesc baieteii in halul acesta.

  • razvratit spune:

   păi tocmai că nu ar fi trebuit să dispară. acel site prezenta barbaria care se ascunde în spatele zâmbetelor mutilatorilor/toarelor. acesta este motivul pentru care a dispărut.

   dacă ar fi fost unul care prezenta „binefacerile“ acestei barbarii, fii sigur că ar fi rămas și s-ar fi extins la greu…

 2. Mai bine se pot „curata” taindu-si puta si aapoi sa si-o bage in cururile lor fine… daca am gresit cu ceva, iarta si intelege…
  acelasi
  adm

  • razvratit spune:

   Păi cam trebuie să ne agităm, pentru că dacă era vorba despre femei, ar fi apărut încă vreo câteva sute, nu ar fi dispărut toate.

   E vorba, în primul rând de căcatul de egalitate de șanse, pe care țoapele îl consideră drept, noi trebuie să avem șanse mai egale decât bărbații.

   Iar când vine vorba despre mutilare, mă apucă damblaua…

 3. Merita sa te omori pentru atita lucru?… da-i dracului de cururi… Ai atita energie si cunoastere si intelegere… Au disparut paginile cu mutilari?…Cred ca si le-au bagat in cur… Iar noi sa nne bagam in cur toata ” cultura” lor de cacat…
  Cu prietenie,
  adm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s