Am prezentat nenumărate dovezi ale minciunilor care au declanșat războiul din Irak și de aici și pe cel din Afganistan și toată tirada de încălcări și restrângeri ale drepturilor fundamentale ale oamenilor.

Iată că a apărut o nouă dezvăluire despre minciunile produse la începutul acestui mileniu pentru prostirea populației.

Rafid Ahmed Alwan al-Janabi, cunoscut ca Curveball de către serviciile de spionaj americane și germane a fabricat minciunile referitoare la camioanele cu bio-arme, cu scopul de a-l doborî pe Saddam Hussein, din regimul căruia făcuse parte până în 1995 (la cererea celor două servicii de spionaj).

Aceste false declarații ale acestui irakian, amplificate și transformate de SUA după cum deja știm cu toții, au dus la un război imbecil și dement. Acum, când SUA vor să se retragă din Irak, este și normal să arate cu degetul spre cel care a făcut posibilă uciderea lui Hussein și acapararea bogățiilor naturale ale Irakului de către cazari prin intermediul SUA. http://www.guardian.co.uk/world/2011/feb/15/defector-admits-wmd-lies-iraq-war?CMP=EMCGT_160211& Poate cei de la noi se trezesc din betitudinea oferită de gologanii zornăitori și își vor da seama că vor fi jucăriile națiunii când aceasta se va răscula.

Să vorbim acum despre sexismul societății americacane. De ceva timp, americacanii au dat o lege prin care se permite femeilor să aibă funcții de comandă în armată. Un lucru extrem de rău. Mai nou, acum câteva luni, se urmărea votarea unei legi care să permită femeilor să facă parte din trupele combatante. Un lucru și mai rău. De ce?

Pentru că societatea americacană, doar despre aceasta este vorba acum, este un extrem de sexistă. Ai voie să faci miștouri de un bărbat, dar de o femeie nu. Ai voie să abuzezi verbal un bărbat, dar o femeie nu. Ai voie să hărțuiești sexual un bărbat, dar o femeie nu. Ai voie să violezi un bărbat, dar o femeie nu (asta e valabilă aproape în toată lumea, de fapt…). Ai voie să ameninți un bărbat, fizic și verbal, dar o femeie nu. Ai voie să lovești un bărbat, dar o femeie nu. Ai voie să maltratezi, mutilezi, ucizi un bărbat, dar o femeie nu.

E, o așa societate numai de femei în armată nu are nevoie. Gândiți-vă doar la mizeriile pe care trebuie să le îndure soldații care servesc pe submarine pe care sunt cadre militare femei…

Mai nou, femeile pot pleca din armată când le vine lor cheful, pentru motive din ce în ce mai stupide, dar nu au voie să suporte repercursiunile dezertării lor pentru că imediat cei care fac dreptate sunt etichetați ca rasiști, sexiști, misogini, șovini

Și pentru ca toată treaba să fie cât mai strâmbă, te trezești că ai veterane la doar 25 de ani… (WTF ?????)

Mai mult, acestea pretind că au fost lovite, unele chiar în față. Mă gândesc doar ce ar fi făcut dacă s-ar fi dus la răzbel? Ar fi deschis procese peste procese oricărui soldat inamic care îi dădea un pat de pușcă între ochi, peste nas sau direct în gură??? :))

Imbecilitatea chiar nu are margini. Armata este un loc dur, care presupune folosirea forței. Ori nu poți să ai pretenția să se umble cu mănuși doar pentru că tu ești femeie și nu vrei să îți turtească șeful ridurile… Când te bagi în armată se presupune că știi în ce te bagi. Dacă nu, strângeți catrafusele și du-te învârtindu-te.

De aceea părerea mea e că armata e făcută doar pentru bărbați. Femeia ar trebui să facă doar ceea ce poate să facă. Iar armata sigur nu e un lucru pentru femei. Or fi și din alea de le-au căzut ovarele în labii, dar sunt prea puține și chiar și dintre ele prea puține s-ar aventura în armată.

Iar ca să pretinzi că ți s-a vorbit urât sau cu conotații sexuale, este chiar prostie cruntă și crasă. Mai ales că foarte multe femei care ajung șefe, nu doar în armată, folosesc un limbaj execrabil mai ales cu subalternii, dintr-o încercare tembelă de a dovedi că și ele pot fi șefe. Consideră că a fi maimuță sau papagală înseamnă câștigarea neîndoielnică și degrabă a respectului.

Este adevărat că nici bărbatul nu ar trebui să fie caracterizat de un limbaj vulgar, dar lipsa educației, sau educația precară (cum ar fi cea pe care o primesc băieții în societățile vorbitoare nativ de limba engleză) duce la folosirea unui limbaj destul de grosolan în anumite medii. Iar armata este un mediu destul de abrutizant, unde fandoselile și pedanteriile nu își găsesc locul. Nu m-ar mira să ceară să doarmă în paturi cu dantele și cearșafuri cu volănașe, cum am văzut că beneficiază criminalele…

http://www.washingtontimes.com/news/2011/feb/15/veterans-say-rape-cases-mishandled/?page=1

Reclame
Comentarii
 1. av spune:

  iti dau un sfat=
  stai singur si nu te culca sau insura cu femei si nici cu barbati plus taie si tu ce ai jos ca sa iti iei de grija!
  apoi munca si rugaciune.
  nu te culca cu nimeni daca nu vrei familie.
  nu va suport pe voi romanii si tiganii!

 2. Mai iarta-ma odata…dar mi-ar parea rau sa nu vezi…Impresionanat…Asta da, economie de razboi…Imediat dupa 1945, si-au refacut tare in 10 ani de zile… Noi in 20, am distrus-o…

  http://stahlhelm1939.wordpress.com/2011/02/08/all-about-schwerer-gustav-dora/

  cu prietenie
  adm

 3. av spune:

  vai ce sa spun, te plingi ca esti discriminat?!
  da si?
  dar de femeile ucise , violate si luate in deridere sau desfigurate de bestiile de barbati care le nenorocesc sau ucid cind li se scoala nu spui nimic!??

  • razvratit spune:

   Ce să mai spun eu? Sunt destui și destule care spun și adevăruri și minciuni… Organizații pentru „apărarea drepturilor omului (a se citi DOAR a femeilor)“ sunt grămadă…

   Dacă mă plângeam nu aflai tu, „iubitoarea de oameni“ (a se citi bestia de femeie)…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s